Φίλτρο Ενεργου Ανθρακα 2 Σταδιων Aqua Filter FCCA-STO

AQUA FILTER   κωδικός προϊόντος: 02704
Κατόπιν παραγγελίας
Παραλαβή από το κατάστημα Κατόπιν παραγγελίας
10,00

Φίλτρο Ενεργου Ανθρακα και Ιζιμάτων 2 Σταδιων Aqua Filter FCCA

Οι κασέτες σειράς FCCA είναι πολύ δημοφιλή κασέτες άνθρακα για χρόνια. Ένας συνδυασμός ενεργοποιημένου άνθρακα από κέλυφος καρύδας που έχει εγκριθεί από την NSF και από μη υφασμένες ίνες, παρέχει αποτελεσματική αφαίρεση ρύπων από πόσιμο νερό. Οι κασέτες τύπου GAC είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε το νερό να ρέει από κάτω προς τα πάνω, εξασφαλίζοντας μεγάλο χρόνο επαφής και επιτρέποντας τη μέγιστη απορρόφηση και επεξεργασία.

Χρησιμοποιώντας μια εξαιρετικά αποτελεσματική διαμήκη ροή για μεγαλύτερο χρόνο επαφής με τον άνθρακα, η FCCA είναι ιδανική όπου ένας μακρύς χρόνος επαφής επιτρέπει το υψηλό χλώριο καθώς και άλλες μειώσεις οργανικών ρύπων.

Χρησιμοποιώντας καθαρό, ενεργό άνθρακα με κέλυφος από κόκκους καρύδας με μεγάλο μέγεθος ματιών, αυτό το κοκκώδες εύρος είναι κατά κύριο λόγο μια κασέτα με χλώριο, γεύση και οσμή με το πλεονέκτημα ενός μαξιλάρι μετά-φίλτρου για να αποτραπεί η έκπλυση του άνθρακα και για να αποφευχθεί η απόφραξη Αν υπάρχουν υψηλά σωματίδια.

Σύμφωνα με εσωτερικές εργαστηριακές μελέτες, το φυσίγγιο απομακρύνει το 99% του ελεύθερου χλωρίου, το 85% ορισμένων λαχανικών, των διαλυτών, των αρωματικών υδρογονανθράκων και άλλων οργανικών ενώσεων. Το μη-υφασμένο φίλτρο από πολυπροπυλένιο λειτουργεί ως μετα-φίλτρο, εμποδίζοντας την απόπλυση τόσο των σωματιδίων άνθρακα όσο και των ιζημάτων.

Διάρκεια ζωής φίλτρου 6 μήνες

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι αυτό το προϊόν. Γράψτε την πρώτη αξιολόγηση.

  • Δωρεάν Μεταφορικά

    Για παραγγελίες άνω των 100€ παραδίδουμε τα προϊόντα στο χώρο σας χωρίς καμία επιβάρυνση. Ισχύει για παραδόσεις εντός Αθηνών.

  • Καλύτερη Τιμή

    Τηλεφωνήστε μας στο 210.9218824 για επιπλέον έκπτωση στο προϊόν που σας ενδιαφέρει.

  • Εγγύηση

    Όλα τα προιόντα έχουν εγγύηση αντιπροσωπείας.