210 9218824
6945 420 012 - 6932 952 032

ΙΟΝΙΣΤΗΣ-ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ HEAVEN FRESH HF 380 A (60m2) ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ (12 Ατοκες Δοσεις)

HEAVEN FRESH   κωδικός προϊόντος: 01789
Κατόπιν παραγγελίας
Παραλαβή από το κατάστημα Κατόπιν παραγγελίας
Παράδοση στο χώρο μου Διαθέσιμο
385,00

Ο καθαριστής αέρα - ιονιστής νέας γενιάς HF 380 του καναδέζικου οίκου Heaven Fresh είναι ίσως ο πιο τεχνολογικά εξελιγμένος καθαριστής αέρα που υπάρχει στη διεθνή αγορά σήμερα και γι' αυτό πολλοί γιατροί τον προτιμούν για το ιατρείο τους.

Διαθέτει 7 στάδια καθαρισμό του αέρα! Δεν καθαρίζει απλά τον αέρα - ανιχνεύει την ποιότητα του αέρα του δωματίου με ενσωματωμένους αισθητήρες, κάνει διάγνωση και ειδοποιεί όταν η συσκευή χρειάζεται καθάρισμα, καθαρίζει τον αέρα έως και 99,7% από μικροσωματίδια, βελτιώνει την υγιεινή του δωματίου και τέλος αναζωογονεί τον αέρα στο σπίτι, το γραφείο, το ιατρείο. Καθαρίζει τον αέρα χώρου 60 m2 μέσα σε μία ώρα.

Ο ιονιστής HF 380 σας εγγυάται την εξάλειψη αιωρούμενων σωματιδίων PM10 και PM1, μορίων σκόνης, αλλεργιογόνων, γύρης, μικροσκοπικών οργανισμών (βακτηρίδια, γύρης, κλπ.), κάπνας (π.χ. τσιγάρου) και της δυσοσμίας.

Μια ισχυρή γεννήτρια ιόντων παράγει αρνητικά φορτισμένα ιόντα εξαλείφοντας έως 30 δισεκατομμύρια βακτηρίων, ιών και μικροοργανισμών το δευτερόλεπτο. Η παραγωγή ενεργού οξυγόνου είναι σε θέση να καθαρίζει τον αέρα, να εξαλείφει τον καπνό από τα τσιγάρα και εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές.

Ο ιονιστής HF 380 διαθέτει 5 σκάλες λειτουργίας του ανεμιστήρα. Αθόρυβη, Χαμηλή, Μέτρια, Υψηλή και Αυτόματη. Στην αυτόματη λειτουργία ο ιονιστής αυτορυθμίζεται κάνοντας πρώτα διάγνωση της δεδομένης ποιότητας του αέρα στο χώρο με τους αισθητήρες σωματιδίων και οσμών!

Ο μέγιστος καθαρισμός του αέρα είναι 3 κυβικά μέτρα το λεπτό = 180 κυβικά μέτρα αέρα την ώρα. Αυτό σημαίνει ότι ο αέρας ενός δωματίου 70 τετραγωνικών μέτρων έχει πλήρως καθαριστεί σε μόνο μία ώρα!

Ο ιονιστής Heaven Fresh HF 380 διαθέτει επίσης χρονοδιακόπτη. Μπορείτε να επιλέξετε για πόσο χρόνο ο ιονιστής θα λειτουργήσει (από 60 λεπτά έως 8 ώρες). Με το πέρας του χρόνου ο HF 380 θα σταματήσει τη λειτουργία του. Η κατανάλωση ρεύματος του ιονιστή HF 380 είναι μόνο 80W στην Υψηλή λειτουργία!

Εξαλείφει 99% των αιωρούμενων σωματιδίων

Αυτόματη διάγνωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης του χώρου

Αυτόματη ενημέρωση για αλλαγή και καθαρισμό των φίλτρων

Χαμηλό κόστος συντήρησης

Χαμηλή κατανάλωση

Υψηλής ποιότητας φίλτρο HEPA

Απαραίτητο για αυτούς που υποφέρουν από αλλεργίες και άσθμα, αυτό το φίλτρο είναι εργαστηριακά ελεγμένο ότι παρακρατά το 99,97% των βλαβερών μικροσωματιδίων στον αέρα ( μεγέθους έως και 0,1 microns), συμπεριλαμβανομένων ψιλής σκόνης (PM1), γύρης, βακτηριδίων, μικροβίων και ρύπων.

Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα

Μακράν το πιο αποτελεσματικό φίλτρο για την απορρόφηση δυσάρεστων οσμών, τοξικών αερίων, βλαβερού χημικού καπνού (όπως του τσιγάρου), αναθυμιάσεις μπογιάς, κλπ.

Λάμπα UV (Ultraviolet Light Irradiation)

Συνιστάται από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων - Το υπεριώδες φως αποδομεί τη μοριακή δομή της μούχλας, βακτηριδίων, ιών και μικροβίων, κάνοντάς τα ακίνδυνα. Χρησιμοποιείται από ιατρούς και οδοντιάτρους σε ιατρεία και νοσοκομεία γιατί προστατεύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Tio2 (Titanium Dioxide)

Νανοτεχνολογία που χρησιμοποιείται μπροστά από από τη Λάμπα UV προκειμένου να αυξάνει την αποτελεσματικότητα της UV και έτσι να καθαρίζει τον αέρα πιο αποτελεσματικά. Το φίλτρο φωτοκαταλυτικής οξείδωσης (TiO2) είναι ντυμένο με διοξείδιο του τιτανίου, που παράγει υψηλής δραστικότητας ιόντα και ηλεκτρόνια όταν συνδυάζεται με το υπεριώδες φως UV. Αυτά τα ιδιαιτέρως αντιδρώντα ιόντα προσκολλώνται σε χημικά μόρια, βακτήρια και σε ενώσεις που προκαλούν οσμές, καταστρέφοντάς τα μέσω της οξείδωσης.

Φωτοκατάλυση: Πλενόμενος Συλλέκτης Σκόνης Plasma

Φωτοκαταλυτικό φίλτρο, υψηλής ποιότητας ηλεκτροστατικά φορτισμένο πλέγμα σκόνης, που αιχμαλωτίζει σα μαγνήτης τον καπνό του τσιγάρου, τη γύρη, τη σκόνη, τα νεκρά κύτταρα του δέρματος των κατοικίδιων ζώων και άλλα βλαβερά μικροσωματίδια και ρύπους που βρίσκονται στον αέρα.

Πλενόμενο Προφίλτρο

Εξαλείφει μεγαλύτερα σωματίδια (σκόνη, τρίχες, τρίχωμα κατοικίδιων, κλπ.) και επιμηκύνει τη ζωή των φίλτρων καθαρισμού του ιονιστή.

Αισθητήρες ατμοσφαιρικής ρύπανσης

Ελέγχουν το επίπεδο ρύπανσης του χώρου σας και προσαρμόζουν αυτόματα τις ρυθμίσεις λειτουργίας του συστήματος καθαρισμού του αέρα (ένταση ροής του αέρα), προκειμένου να επιτυγχάνεται η μέγιστη αποτελεσματικότητα καθαρισμού. Θα εκπλαγείτε όταν διαπιστώσετε την άμεση ανταπόκριση του καθαριστή - ιονιστή αέρα στις διάφορες πηγές ρύπανσης (καπνός τσιγάρου, τοξικά που χρησιμοποιούνται στα καθαριστικά χώρου, σκόνη, γύρη, κλπ). Θα εκπλαγείτε επίσης με το πόσες πηγές ρύπανσης υπάρχουν στους κλειστούς χώρους που ζούμε. Δεν έχετε παρά να περάσετε από την έκθεσή μας για ένα test drive...

Αισθητήρες διάγνωσης

Σας ειδοποιούν όταν είναι καιρός να αντικαταστήσετε τα φίλτρα, τη λάμπα UV ή να καθαρίσετε το συλλέκτη σκόνης. Αποτελεί εγγύηση ότι το σύστημα καθαρισμού αέρα θα λειτουργεί πάντα με μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Συνεχής παραγωγή αρνητικών φορτισμένων ιόντων

Συμβάλλει στην επαναφορά των ιδιοτήτων καθαρισμού των αρνητικά φορτισμένων ιόντων, που υπάρχουν στον καθαρό αέρα της φύση και που καταστρέφονται στις αστικές περιοχές. Είναι ιδιαιτέρως αποτελεσματικό στον καθαρισμό του καπνού, στην ελάττωση των επιπέδων μονοξειδίου του άνθρακα, στην καταπολέμηση μολυσματικών ασθενειών που μεταφέρονται με τον αέρα, μειώνει την κόπωση, αυξάνει την ευεξία και την συγκέντρωση.

3 χρόνια εγγύηση

Χαρακτηριστικά:

Κατάλληλος για χώρους μέχρι: 60m2

Κατανάλωση ενέργειας: 80W

Τάση: 230V / 50-60Hz

Στάθμη θορύβου: Aθόρυβη 20db, χαμηλή 35db, μεσαία 45db, υψηλή 52db

Φάσμα UV: 20uw (254 Nanometers)

Καθαρισμός αέρα: 99,7%

Ταχύτητες ανεμιστήρα: 5

Τηλεχειριστήριο: Ναι

Παραγωγή αρνητικά φορτισμένων ιόντων: 4.000.000/cm³

Μέγιστος καθαρισμός: 3m3/min

Όγκος αέρα: 180m3

Αυτόματη διάγνωση ατμοσφαιρικής ρύπανσης: Ναι

Χρονοδιακόπτης: 1 έως 8 ώρες

Φίλτρο ενεργού άνθρακα: Ναι

Φίλτρο Hepa: Ναι

Πλενόμενος συλλέκτης σκόνης: Ναι
Πλενόμενο προφίλτρο: Ναι

Μέγεθος προϊόντος (ΠxΒxΥ): 34,3 x 25,4 x 61cm

Βάρος: 6.8kg

TEXT_NO_PRODUCTS

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι αυτό το προϊόν. Γράψτε την πρώτη αξιολόγηση.

  • Δωρεάν Μεταφορικά

    Για παραγγελίες άνω των 100€ παραδίδουμε τα προϊόντα στο χώρο σας χωρίς καμία επιβάρυνση. Ισχύει για παραδόσεις εντός Αθηνών.

  • Καλύτερη Τιμή

    Τηλεφωνήστε μας στο 210.9218824 για επιπλέον έκπτωση στο προϊόν που σας ενδιαφέρει.

  • Εγγύηση

    Όλα τα προιόντα έχουν εγγύηση αντιπροσωπείας.