Καθαριστής Αέρα WINIX P300 με τηλεχειρισμο

WINIX   κωδικός προϊόντος: 02310
4-6 εργάσιμες
Παραλαβή από το κατάστημα 4-6 εργάσιμες

Η συσκευή καθαρισμού Winix P300 χρησιμοποιεί 4 στάδια φιλτραρίσματος του εσωτερικού αέρα. Διαθέτει χοντρά φίλτρα HEPA & ενεργού άνθρακα και την πρωτοποριακή τεχνολογία Plasma Wave με την οποία εξουδετερώνει τους ιούς και τα μικρόβια από το εσωτερικό μας περιβάλλον.Οι συσκευές Winix έρχονται πρώτες σε πωλήσεις παγκοσμίως, ενώ στην Ελληνική αγορά τις έχουν εμπιστευθεί δεκάδες ιατροί για τα ιατρεία τους. Προτείνεται για χώρους 30τμ - 66τμ ..

Πιστοποίηση AHAM

AHAM είναι ο παγκόσμιος φορέας που ελέγχει σε ειδικά εργαστήρια την ικανότητα της κάθε συσκευής να καθαρίζει τον εσωτερικό μας αέρα από Σκόνη, Αλλεργιογόνα, Καπνό Τσιγάρου και δίνει διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιησεις. Τα λεγόμενα CADR Rates. Επίσης ελέγχει εαν η κάθε συσκευή απελευθερώνει επικίνδυνο ΟΖΟΝ. Έτσι ο καταναλωτής μπορεί εύκολα να συγκρίνει καθαριστες αερα για την ικανότητά τους να καθαρίζουν τον εσωτερικό αέρα με βάση τα CADR Rates. Κάτι που πρέπει να προσέξουμε είναι ότι η μεγάλη πλειοψηφία των καθαριστών αέρα - ιονιστών που κυκλοφορούν στην αγορά δεν έχει πιστοποιηθεί από τον AHAM για ευνόητους λόγους. Η συσκευή 2020EU έχει πιστοποιηθεί για AHAM CADR Rates σε Dust/Pollen/Tabacco Smoke: 291/343/298 που θεωρούνται εξαιρετικά και για NO OZON Emissions.

4 Στάδια Καθαρισμού

Η συσκευή Winix P300 μέσα από μια διαδικασία 4ων σταδίων φιλτραρίσματος δεσμεύει το 99.97% των σωματιδίων έως 0.3 micros. Με αυτό τον τρόπο καθαρίζει αποτελεσματικά τον αέρα που αναπνέουμε από αλλεργιογόνα βακτήρια, σκόνη, καπνό, χημικά, γύρη φυτών, τρίχωμα κατοικιδίων, ιούς, μικρόβια κ.α.

Στάδιο 1 - Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα

Το φίλτρο Ενεργού Άνθρακα απορροφά τοξικούς αέριους ρύπους και οσμές που προέρχονται από χημικά, καπνό, μαγείρεμα, κατοικίδια κ.α.

Στάδιο 2 - true HEPA filter

Το φίλτρο true HEPA συγκρατεί από τον αέρα το 99.97% των μικροσκοπικών σωματιδίων διαμέτρου έως και 0.3micros (1micro = 0,001mm). Έτσι δεσμεύει αποτελεσματικά ακάρεα σκόνης, αλλεργιογόνα βακτήρια, γύρη φυτών, ένα μέρος ιών και μικροβίων κλπ.

Στάδιο 3 - PatentedCleanCelTM

Η τεχνολογία PatentedCleanCel που χρησιμοποιείται στο P - 300 είναι αποτελεσματική έτσι ώστε στο εσωτερικό της συσκευής να μην αναπτύσσονται μικροοργανισμοί και βακτηρίδια.

Στάδιο 4 - Τεχνολογία PlasmaWave

Η πρωτοποριακή τεχνολογία PlasmaWave βοηθά αποτελεσματικά στον καθαρισμό του εσωτερικού χώρου ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που η φύση καθαρίζει τον εξωτερικό αέρα. Δημιουργεί θετικά και αρνητικά ιόντα τα οποία έρχονται σε επαφή με την υγρασία του αέρα και σχηματίζουν υδροξύλιά. Τα υδροξύλια εξουδετερώνουν και συντρίβουν ιούς, βακτήρια, χημικά, οσμές και αέρια σε μοριακό επίπεδο. Η PlasmaWave δεν παράγει όζον, σε αντίθεση με άλλες τεχνολογίες συσκευών που διατίθενται ευρέως στο εμπόριο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ

 • Σκόνη, τρίχωμα κατοικίδιων και τρίχες.

 • Γύρη.

 • Μικρόβια, βακτηρίδια, μύκητες, ιούς και σπόρους μούχλας.

 • Καπνό τσιγάρου.

 • Χημικούς αέριους ρύπους - VOCs.

 • Αιθαλομίχλη, Νέφος.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Τέσσερις ταχύτητες λειτουργίας (μικρή, μεσαία, μεγάλη turbo).

 • Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, μέγιστη ισχύς 60 W.

 • Πολύ χαμηλή στάθμη θορύβου, αθόρυβη λειτουργία στην χαμηλή & μεσαία ταχύτητα 26 dB.

 • Διαθέτει αισθητήριο που ανιχνεύει με ακρίβεια την ποιότητα του αέρα και την απεικονίζει στην οθόνη με 5 ενδείξεις Poor / Good. Στην AUTO MODE λειτουργία ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητα του ανεμιστήρα ώστε να καθαριστεί ο χώρος αποτελεσματικά.

 • Εύχρηστο τηλεχειριστήριο.

 • Λυχνία ένδειξης για αντικατάσταση φίλτρων.

 • Δεν παράγει όζον, πιστοποίηση από τον διεθνή φορέα ARB και στην Ελλάδα από το Κέντρο Ερευνών "Δημόκριτος".

 • Μοντέρνα σχεδίαση.

 

Καλύπτει χώρους (m²) 30 - 66  Εναλλαγές Αέρα* 6/h σε χώρους 28τμ.
Παροχή Αέρα (m³/h) 66-150-240-330
Στάθμη Θορύβου (dBA) 26-35-46-55
Ασύρματο χειριστήριο ΝΑΙ
Λειτουργίες
 • Τέσσερις ταχύτητες λειτουργίας (μικρή, μεσαία, μεγάλη turbo).
 • Διαθέτει αισθητήριο που ανιχνεύει με ακρίβεια την ποιότητα του αέρα και την απεικονίζει στην οθόνη με 5 ενδείξεις Poor / Good. Στην AUTO MODE λειτουργία, ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητα του ανεμιστήρα ώστε να καθαριστεί ο χώρος αποτελεσματικά.
 • Λυχνία ένδειξης για αντικατάσταση φίλτρων.
Φίλτρα
 • Φίλτρο Hepa  

Χρόνος αντικατάστασης φίλτρου HEPA 1 έτος

 • Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα

Χρόνος αντικατάστασης φίλτρου ενεργού άνθρακα 3εις μήνες. Η συσκευασία περιέχει 4 φίλτρα ενεργού άνθρακα που καλύπτουν τις ανάγκες για 1 χρόνο. Κάθε 3εις μήνες πετάμε το παλαιό φίλτρο και βάζουμε το καινούριο

Πρόσθετες Πληροφορίες

Οι καθαριστές αέρα Winix εκτός του AHAM, έχουν ελεγχθεί και πιστοποιηθεί από το Κέντρο Ερευνών Δημόκριτος ότι δεν παράγουν όζον. Το όζον σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας είναι τοξικό και καταστρέφει τους ιστούς των πνευμόνων. Οι καταναλωτές πρέπει να είναι προσεχτικοί καθώς πολλοί από τους ιονιστές που κυκλοφορούν στο εμπόριο καθώς και συσκευές με ενσωματωμένη λάμπα UV παράγουν όζον.

Τροφοδοσία (Ph-Volt-Hz) 1-220~240V-50
Βαθμός CARD σε Σκόνη / Γύρη / Tabacco  197 / 214 / 197
Αισθητήρια  σκόνης, οσμών, αερίων ρύπων
Πιστοποιητικά Allergy UK, ECARF, CE, ROHS / REACH, Energy Star, CARB, AHAM, WEEE, Δημόκριτος
Διαστάσεις MxYxΠ (mm) 415 x 550 x 220 mm
Εγγύηση  24 μήνες.

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι αυτό το προϊόν. Γράψτε την πρώτη αξιολόγηση.

 • Δωρεάν Μεταφορικά

  Για παραγγελίες άνω των 100€ παραδίδουμε τα προϊόντα στο χώρο σας χωρίς καμία επιβάρυνση. Ισχύει για παραδόσεις εντός Αθηνών.

 • Καλύτερη Τιμή

  Τηλεφωνήστε μας στο 210.9218824 για επιπλέον έκπτωση στο προϊόν που σας ενδιαφέρει.

 • Εγγύηση

  Όλα τα προιόντα έχουν εγγύηση αντιπροσωπείας.