Καθαριστής Αέρα WINIX U300 με τηλεχειρισμο

WINIX   κωδικός προϊόντος: 02311
Κατόπιν παραγγελίας
Παραλαβή από το κατάστημα Κατόπιν παραγγελίας
345,00

Η συσκευή καθαρισμού Winix U300 χρησιμοποιεί 5 στάδια φιλτραρίσματος του εσωτερικού αέρα. Διαθέτει χοντρά φίλτρα HEPA & ενεργού άνθρακα και την πρωτοποριακή τεχνολογία Plasma Wave με την οποία εξουδετερώνει τους ιούς και τα μικρόβια από το εσωτερικό μας περιβάλλον.Οι συσκευές Winix έρχονται πρώτες σε πωλήσεις παγκοσμίως, ενώ στην Ελληνική αγορά τις έχουν εμπιστευθεί δεκάδες ιατροί για τα ιατρεία τους. Προτεινεται γαι χώρους 30τμ όπου κάνει 6 εναλλαγές όλουν του εσωτερικού αέρα / 1 ώρα.

Πιστοποίηση AHAM

Ο AHAM είναι ο παγκοσμίως αναγνωρισμένος φορεας που ελέγχει σε ειδικά εργαστήρια την ικανότητα της κάθε συσκευής να καθαρίζει από Σκόνη, Αλλεργιογόνα, Καπνό και δίνει πιστοποιησεις για τα CADR Rates. Επίσης ελέγχει εαν η κάθε συσκευή απελευθερώνει στο εσωτερικό μας περιβάλλον επικίνδυνο ΟΖΟΝ. Έτσι ο καταναλωτής μπορεί εύκολα να συγκρίνει τις συσκευές για την ικανότητά τους να καθαρίζουν με βάση το πόσο υψηλό είναι το CADR Rate του κάθε μηχανήματος. Κάτι που πρέπει να προσέξουμε είναι ότι η μεγάλη πλειοψηφία των συσκευών που κυκλοφορούν στην αγορά δεν έχουν πιστοποιηθεί από τον AHAM για ευνόητους λόγους. Η συσκευή U300 έχει πιστοποίηση για AHAM CADR Rate σε Dust/Pollen/Tabacco 197/214/197 που θεωρείται πολύ υψηλή και για NO OZON Emissions.

5 Στάδια Καθαρισμού

Ο καθαριστής αέρα Winix U300 μέσα από μια διαδικασία 5 σταδίων φιλτραρίσματος δεσμεύει το 99.97% των σωματιδίων έως 0.3 micros. Με αυτό τον τρόπο καθαρίζει αποτελεσματικά τον αέρα που αναπνέουμε από αλλεργιογόνα βακτήρια, σκόνη, καπνό, χημικά, γύρη φυτών, τρίχωμα κατοικιδίων, ιούς, μικρόβια κ.α.

Στάδιο 1 - Προφίλτρο

Το προφίλτρο δεσμεύει τα μεγάλα σωματίδια όπως τρίχες κατοικιδίων και ανθρώπων, μεγαλύτερα τεμάχια σκόνης κλπ. Είναι πλενόμενο και εξυπηρετεί στο να κρατά τα μετέπειτα φίλτρα πιο καθαρά παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής τους.

Στάδιο 2 - Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα

Το φίλτρο Ενεργού Άνθρακα απορροφά τοξικούς αέριους ρύπους και οσμές που προέρχονται από χημικά, καπνό, μαγείρεμα, κατοικίδια κ.α.

Στάδιο 3 - true HEPA filter

Το φίλτρο true HEPA συγκρατεί από τον αέρα το 99.97% των μικροσκοπικών σωματιδίων διαμέτρου έως και 0.3micros (1micro = 0,001mm). Έτσι δεσμεύει αποτελεσματικά ακάρεα σκόνης, αλλεργιογόνα βακτήρια, γύρη φυτών, ένα μέρος ιών και μικροβίων κλπ.

Στάδιο 4 - Patented CleanCelTM

Η τεχνολογία patented CleanCelTM που χρησιμοποιείται στον U-300 είναι αποτελεσματική έτσι ώστε στο εσωτερικό της συσκευής να μην αναπτύσσονται μικροοργανισμοί και βακτήρια.

Στάδιο 5 - Τεχνολογία PlasmaWaveTM

Η πρωτοποριακή τεχνολογία PlasmaWave βοηθά αποτελεσματικά στον καθαρισμό του εσωτερικού χώρου ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που η φύση καθαρίζει τον εξωτερικό αέρα. Δημιουργεί θετικά και αρνητικά ιόντα τα οποία έρχονται σε επαφή με την υγρασία του αέρα και σχηματίζουν υδροξύλιά. Τα υδροξύλια εξουδετερώνουν και συντρίβουν ιούς, βακτήρια, χημικά, οσμές και αέρια σε μοριακό επίπεδο. Η PlasmaWave δεν παράγει όζον, σε αντίθεση με άλλες τεχνολογίες συσκευών που διατίθενται ευρέως στο εμπόριο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ

 • Σκόνη, τρίχωμα κατοικίδιων και τρίχες.
 • Γύρη.
 • Μικρόβια, βακτηρίδια, μύκητες, ιούς και σπόρους μούχλας.
 • Καπνό τσιγάρου.
 • Χημικούς αέριους ρύπους - VOCs.
 • Αιθαλομίχλη, Νέφος.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Τέσσερις ταχύτητες λειτουργίας (μικρή, μεσαία, μεγάλη turbo).
 • Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, μέγιστη ισχύς 60 W.
 • Πολύ χαμηλή στάθμη θορύβου, αθόρυβη λειτουργία στην χαμηλή & μεσαία ταχύτητα 26 dB.
 • Διαθέτει αισθητήριο που ανιχνεύει με ακρίβεια την ποιότητα του αέρα και την απεικονίζει στην οθόνη με 5 ενδείξεις Poor / Good. Στην AUTO MODE λειτουργία ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητα του ανεμιστήρα ώστε να καθαριστεί ο χώρος αποτελεσματικά.
 • Εύχρηστο τηλεχειριστήριο.
 • Λυχνία ένδειξης για αντικατάσταση φίλτρων.
 • Δεν παράγει όζον, πιστοποίηση από τον διεθνή φορέα ARB και στην Ελλάδα από το Κέντρο Ερευνών "Δημόκριτος".
 • Μοντέρνα σχεδίαση.

Καλύπτει χώρους (m²) 30 - 66
Παροχή Αέρα (m³/h) 66-150-240-330
Στάθμη Θορύβου (dBA) 26-35-46-55
Ασύρματο χειριστήριο NAI
Λειτουργίες
 • Τέσσερις ταχύτητες λειτουργίας (μικρή, μεσαία, μεγάλη turbo).
 • Διαθέτει αισθητήριο που ανιχνεύει με ακρίβεια την ποιότητα του αέρα και την απεικονίζει στην οθόνη με 5 ενδείξεις Poor / Good. Στην AUTO MODE λειτουργία ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητα του ανεμιστήρα ώστε να καθαριστεί ο χώρος αποτελεσματικά.
 • Λυχνία ένδειξης για αντικατάσταση φίλτρων.
Φίλτρα
 • Φίλτρο Hepa
 • Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα
Πρόσθετες Πληροφορίες

Οι καθαριστές αέρα Winix εκτός του AHAM, έχουν ελεγχθεί και πιστοποιηθεί από το Κέντρο Ερευνών Δημόκριτος ότι δεν παράγουν όζον. Το όζον σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας είναι τοξικό και καταστρέφει τους ιστούς των πνευμόνων. Οι καταναλωτές πρέπει να είναι προσεχτικοί καθώς πολλοί από τους ιονιστές που κυκλοφορούν στο εμπόριο καθώς και συσκευές με ενσωματωμένη λάμπα UV παράγουν όζον.

Τροφοδοσία (Ph-Volt-Hz) 1-220~240V-50
Κατανάλωση (Watt) 4-10-25-60
Διαστάσεις (ΠxΥxΒ) (mm) 415x550x220
Βάρος (Kg) 7,0
Χώρα Προέλευσης Νότια Κορέα
Εγγύηση Δύο (2) έτη
Βαθμός CARD σε Σκόνη / Γύρη / Tabacco 197 / 214 / 197
Πιστοποιητικά Allergy UK, ECARF, CE, ROHS / REACH, Energy Star, CARB, AHAM, WEEE, Δημόκριτος

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι αυτό το προϊόν. Γράψτε την πρώτη αξιολόγηση.

 • Δωρεάν Μεταφορικά

  Για παραγγελίες άνω των 100€ παραδίδουμε τα προϊόντα στο χώρο σας χωρίς καμία επιβάρυνση. Ισχύει για παραδόσεις εντός Αθηνών.

 • Καλύτερη Τιμή

  Τηλεφωνήστε μας στο 210.9218824 για επιπλέον έκπτωση στο προϊόν που σας ενδιαφέρει.

 • Εγγύηση

  Όλα τα προιόντα έχουν εγγύηση αντιπροσωπείας.