MIDEA MS12FU-12HRDN1 RF NEW (12 Ατοκες Δοσεις)

MIDEA   κωδικός προϊόντος: 02032
Κατόπιν παραγγελίας
Παραλαβή από το κατάστημα 1-3 εργάσιμες
429,00

Σειρά New RF με Αισθητήρα Follow Me για Δροσερό Περιβάλλον

Λειτουργία Turbo.Με αυτήν τη λειτουργία,το κλιματιστικό θα μεγιστοποιεί την απόδοση της δυναμικότητας ψύξης ή θέρμανσης,θα κάνει το δωμάτιο να ψύχεται ή να θερμαίνεται γρήγορα και θα επιτυγχάνει την επιθυμητή θερμοκρασία στο συντομότερο δυνατό διάστημα.

Λειτουργία Follow me


Με την τεχνολογία αυτή, στo τηλεχειριστήριο ενσωματώνεται ένας αισθητήρας θερμοκρασίας. Όταν βρίσκεστε κοντά στο τηλεχειριστήριο, η μονάδα αλλάζει αυτόματα τη λειτουργία, ώστε να επιτυγχάνει την ιδανική θερμοκρασία σαν το κλιματιστικό να σας παρακολουθεί.

Λειτουργία απομνημόνευσης θέσης περσίδων


Την επόμενη φορά που η συσκευή θα τεθεί σε λειτουργία, η γωνία της οριζόντιας περσίδας θα ρυθμιστεί αυτόματα στη θέση που είχε οριστεί την τελευταία φορά.

Ανίχνευση διαρροής ψυκτικού μέσου


Με αυτή τη νέα τεχνολογία, η εσωτερική μονάδα σας ειδοποιεί όταν στην εξωτερική μονάδα εντοπιστεί διαρροή ψυκτικού υγρού.

Φίλτρο φορμαλδεύδης


Το συγκεκριμένα φίλτρο φιλτράρει τη φορμαλδεύδη και αλλες πτητικές οργανικές ενώσεις (νοc), καθώς και ετπβλαβή αέρια και μυρωδιές. Απολαμβάνετε πάντα υγιεινό αέρα.

Αυτόματη επανεκκίνηση


Εάν το κλιματιστικό απενεργοποιηθεί ξαφνικά λόγω διακοπής ρεύματος, θα επανέλθει αυτόματα σε λειτουργία με τις προηγούμενες ρυθμίσεις, όταν η παροχή ρεύματος αποκατασταθεί.

Αναμονή 1W


Η τεχνολογία έξυπνης ενεργοποίησης / απενεργοποίησης επιτρέπει στα προϊόντα της Μidea να εισέρχονται αυτόματα σε λειτoυργία εξoικονόμησης ενέργειας όταν βρίσκονται σε αναμονή, περιορίζοντας την κατανάλωση ενέργειας από 4-5W σε 1W, το οποίο αναλογεί σε μείωση 80%.

Ανεμιστήρας πολλαπλών ταχυτήτων εσωτερικής μονάδας


Με έως και 12 Ταχύτητες ανεμιστήρα, η μονάδα παρέχει πιο ευχάριστη ροή αέρα.

Συμβατότητα Split & Μulti


Συμβατή εσωτερική μονάδα για συστήματα inverter απλά και πολυδιαιρούμενα (Split & Μulti).

Αντιστάθμιση θερμοκρασίας


Λόγω ταυ διαφορετικού ύψους τοποθέτησης της εσωτερικής μονάδας, η απόκλιση μεταξύ της θερμοκρασίας που ανιχνεύει ο αισθητήρας και της πραγματικής θερμοκρασίας κοντά στο δάπεδο είναι πάντα διαφορετική. Αλλάζοντας το συνδυασμό των καλωδίων διακλάδωσης στην πλακέτα τυπωμένου κυκλώματος της εσωτερικής μονάδας μπορούμε να ισοσταθμίσουμε την απόκλιση. Αυτό μπορεί να γίνει από τον τεχνικό εγκατάστασης, κατά την εγκατάσταση.

Αυτοκαθαρισμός


Όταν αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη, η εσωτερική μονάδα λειτουργεί αρχικά στη λειτουργία ψύξης με χαμηλή ταχύτητα ανεμιστήρα. Σε αυτή τη φάση, συμπυκνώματα απομακρύνουν κάποια σωματίδια σκόνης από τα πτερύγια του εξατμιστή. Στη συνέχεια η μονάδα εισέρχεται στη λειτουργία θέρμανσης με χαμηλή ταχύτητα ανεμιστήρα και στεγνώνει το στοιχείο της εσωτερικής μονάδας. Τέλος, η μονάδα εισέρχεται στη λειτουργία ανεμιστήρα και απομακρύνει τον αέρα με την υγρασία. Η διαδικασία αυτή καθαρίζει το στοιχείο της εσωτερικής μονάδας και αποτρέπει την ανάπτυξη των βακτηρίων.

Ιονιστής


Τα ανιόντα έχουν θετική επίδραση στο σώμα και διεγείρουν το κυκλοφορικό σύστημα, βελτιώνουν τη λειτουργία των πνευμόνων και προλαμβάναυν αποτελεσματικά τις ασθένειες της αναπννευστικής οδού (π.χ. άσθμα και πνευμονία).

Φίλτρο Βiο


Τα φίλτρο Βio αποτελείται από εξειδικευμένα βιολογικό ένζυμα και φίλτρο Εco. Τo φίλτρο Εco παγιδεύει πολύ μικρά αιωρούμενα σωματίδια σκόνης και εξουδετερώνει τα βακτήρια, τους μύκητες και τα μικρόβια. Το βιολογικό ένζυμο σκοτώνει τα βακτήρια διαλύοντας το κυτταρικό τους τοίχωμα εξαλείφοντας έτσι το πρόβλημα της διασποράς μολύνσεων.

Θέρμανση στους 8ºC


Στη λειτουργία θέρμανσης αυτή η επιλογή λειτουργίας των 8° C διασφαλίζει τη θερμοκρασία δωματίου σταθερή στους 8ºC το χειμώνα.

Αντιπαγωτική αντίσταση


Η συσσώρευση νερού στη βάση της εξωτερικής μονάδας, από βροχή, χιόνι ή απόψυξη. αποτρέπεται με την τοποθέτηση Αντιπαγωτικής Αυτορρυθμιζόμενης Αντίστασης (ΡΤC).

Φίλτρο Silver Ion


Τα ιόντα αργύρου μπορούν να σκοτώσουν τα βακτήρια ή να αναστείλουν τη δραστηριότητά τους καταστρέφοντας την εσωτερική τους δομή και απορροφώντας τα στοιχεία τους οε μικροκυψέλες. Παράλληλα, τα νανοσωματίδια αργύρου που υπάρχουν στο φίλτρο, απελευθερώνουν συνεχώς ιόντα αργύρου για την αποτελεσματική καταπολέμηση των βακτηρίων.

Φίλτρο βιταμίνης C


Το φίλτρο βιταμίνης C γεμίζει τον αέρα με βιταμίνη C που κάνει το δέρμα σας πιο απαλό και μειώνει το στρες. Η διάρκεια ζωής του φίλτρου είναι περίπου 2 χρόνια.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ψύξη Θέρμανση
Απόδοση στο χώρο (Btu/h)  

(Btu/h)

(Btu/h)

  Ελάχιστη απόδοση 3700 3000
  Ονομαστική απόδοση 12000 13000
  Μέγιστη απόδοση 14000 14400
Εποχιακός Βαθμός Ενεργειακής Απόδοσης (SEER) 7.2 -
Εποχιακός Συντελεστής Απόδοσης (SCOP) (Av/H) - 4.2/5.3
Ενεργειακή Κλάση Average Zone A++ A+
Ενεργειακή Κλάση Hot Zone - A+++
Εγγυημένο Εύρος Λειτουργίας (oC) -15~54 -30~24
ΆΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Εσωτερική Μονάδα Εξωτερική Μονάδα
Επίπεδο Θορύβου (dB(A)±3) Low-Mi-High 28-35-38 51
Διαστάσεις (πλάτος x ύψος x βάθος) χιλ. 810 x 300 x 200 800 x 554 x 333
Καθαρό Βάρος (Kg) 8.2 29.7
Τύπος Προϊόντος INVERTER
Ιονιστής NAI
Αφύγρανση NAI
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ    
Σωληνώσεις    
Διάμετρος (Υγρού/Αερίου) in 1/4" -3/8"
Μέγιστο Μήκος (m) 25
Μέγιστη Υψομετρική Διαφορά(m) 10
Ψυκτικό μέσο R410A
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ    
Εγγύηση Επίσημης Αντιπροσωπείας

3 έτη για μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη και 3 έτη για το συμπιεστή (7 έτη στο συμπιεστη επιπλεον *)

Συνίσταται Για Χώρους Έως m2 25

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι αυτό το προϊόν. Γράψτε την πρώτη αξιολόγηση.

  • Δωρεάν Μεταφορικά

    Για παραγγελίες άνω των 100€ παραδίδουμε τα προϊόντα στο χώρο σας χωρίς καμία επιβάρυνση. Ισχύει για παραδόσεις εντός Αθηνών.

  • Καλύτερη Τιμή

    Τηλεφωνήστε μας στο 210.9218824 για επιπλέον έκπτωση στο προϊόν που σας ενδιαφέρει.

  • Εγγύηση

    Όλα τα προιόντα έχουν εγγύηση αντιπροσωπείας.