Mitsubishi Heavy SRK/SRC 71ZR-S

MITSUBISHI   κωδικός προϊόντος: 00102
Κατόπιν παραγγελίας
Παραλαβή από το κατάστημα Κατόπιν παραγγελίας

Το διαμάντι του κλιματισμού, με ανανεωμένο Design και ακόμη πιο Δυνατό, χάρη στον σχεδιασμόJet Air Scroll.

Η σειρά Mitsubishi Heavy Diamond είναι ένα από τα πιο σύγχρονα και αποτελεσματικά συστήματα κλιματισμού που διατίθενται στην αγορά των κλιματιστικών αυτή τη στιγμή. Επιτυγχάνει μέγιστη οικονομία και υψηλές αποδόσεις για να καλύψει και τους πιο απαιτητικούς  χώρους.

Η εταιρία Mitsubishi Heavy είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής κλιματιστικών παγκοσμίως, όπου δίνει βάση στην αξιοπιστία και τη καινοτομία των προιόντων , με αποτέλεσμα την εμπιστοσύνη των πελατών.Χάρη στη διατήρηση της τελευταίας τεχνολογίας στην αγορά κλιματιστικών η Mitsubishi Heavy έχει κερδίσει παγκόσμια αναγνώριση και φήμη των εκατομμυρίων πελατών παγκοσμίως.

Στο σχεδιασμό των διόδων αέρα των κλιματιστικών χρησιμοποιήσαμε τεχνολογία CFD (computational fluid-dynamics-υπολογιστική ρευστομηχανική) που χρησιμοποιείται στο σχεδιασμό του σχήματος των πτερυγίων των αεριωθούμενων κινητήρων, προκειμένου να εξελίξουμε το ιδανικό σύστημα διόδων αέρα (κυκλοφορία αέρα). Η ροή των ρευμάτων αέρα που αναπτύσσονται στο σύστημα επιτρέπουν τη ροή μεγάλου όγκου αέρα με ελάχιστη κατανάλωση ισχύος διατηρώντας ταυτόχρονα στρωτή και αθόρυβη ροή αέρα που φτάνει σε μεγάλες αποστάσεις από το στόμιο εξαγωγής.

Ροή αέρα σε μεγάλες αποστάσεις


Ισχυρή ροή αέρα μέσω τεχνολογίας Jet. Κατάλληλη για μεγάλα καθιστικά και καταστήματα. Αυξήστε την άνεσή σας.

Θέση εγκατάστασης


Μπορείτε να ρυθμίσετε την κατεύθυνση της ροής αέρα αριστερά-δεξιά εάν έχετε εγκαταστήσει το κλιματιστικό κοντά στον πλαϊνό τοίχο μέσω του τηλεχειριστηρίου.

Νέα περσίδα


Χάρη στην εκ νέου σχεδίαση και το νέο σχήμα, η επιφάνεια της νέας περσίδας έχει αυξηθεί κατά 80%. Πέρα από την αύξηση στην παροχή αέρα, έχει βελτιωθεί ο έλεγχος της περιστροφής δεξιά και αριστερά.

Καθαρός αέρας


Οι αντιμικροβιακές προδιαγραφές και ο σχεδιασμός αποδίδει καθαρότητα και ασφάλεια.

Αντιμικροβιακός ανεμιστήρας


Ο ανεμιστήρας έχει υποστεί αντιμικροβιακή επεξεργασία κατά της μούχλας και των μικροβίων, κάνοντας το σύστημα καθαρό και ασφαλές. Οι άσχημες οσμές, η μούχλα, κλπ., που μπορεί να εμφανιστούν όταν ένα κλιματιστικό σύστημα είναι εκτός λειτουργίας, αποτρέπονται.

Παράγει 24 ώρες ΙΟΝ


Το κύριο σώμα του κλιματιστικού διαθέτει ένα φύλλο καλυμμένο με τουρμαλίνη. Το φύλλο παράγει αρνητικά ιόντα όλο το 24ωρο. Ακόμη και όταν δε λειτουργεί το κλιματιστικό, παράγει τόσα αρνητικά ιόντα (2.500— 3.000 /cc) όσα υπάρχουν σε δάσος,ποτάμι ή καταρράκτη, προσφέροντάς σας αυτήν την αίσθηση χωρίς την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.

Λειτουργία αυτοκαθαρισμού


Η λειτουργία αυτοκαθαρισμού είναι ενεργή για 2 ώρες μετά από το σταμάτημα της κανονικής λειτουργίας της μονάδας. Η εσωτερική μονάδα αφυγραίνεται και εμποδίζεται η ανάπτυξη μούχλας. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν εάν αυτή η λειτουργία θα χρησιμοποιείται ή όχι.

Σύστημα αδρανοποίησης αλλεργιογόνου


Υπάρχει “Σύστημα αδρανοποίησης αλλεργιογόνου”, τα οποίο για να καταστείλει την επίδραση των ουσιών που προκαλούν αλλεργίες, τις συγκρατεί, ελέγχοντας ταυτόχρονα τη θερμοκρασία και την υγρασία.

Φίλτρο αδρανοποίησης αλλεργιογόνου


Ειδικά ένζυμα αδρανοποιούν τα αλλεργιογόνα και σκοτώνουν τα βακτήρια. Το φίλτρο αδρανοποίησης αλλεργιογόνου αποσυνθέτει τη γύρη, τις ψείρες και τα αλλεργιογόνα που ζουν στο δέρμα των γατών και τα αδρανοποιεί. Το μυστικό της αδρανοποίησης βρίσκεται στο μείγμα ενζύμων. Αδρανοποιεί όχι μόνο τα αλλεργιογόνα αλλά και όλα τα είδη βακτηρίων, μούχλας και μικροβίων. Ακόμη και αν τα αλλεργιογόνα και τα βακτήρια, κλπ. απελευθερωθούν από το φίλτρο, αυτά αδρανοποιούνται, οπότε ο αέρας στο δωμάτιό σας διατηρείται καθαρός. Επιπροσθέτως καταστρέφει μύκητες και βακτήρια, αποτελεσματικό επίσης σε μικρόβια και αλλεργιογόνες συνθέσεις (τρίχωμα γάτας, ακάρεα, γύρη κλπ.)

Φίλτρο φυσικού ενζύμου


Τα ένζυμα που χρησιμοποιούνται σε αυτά τα φίλτρα είναι φυσικά,λυσιγόνα ένζυμα. Τα λυσιγόνα ένζυμα επιτίθενται στα τοιχώματα των κυττάρων των μικροοργανισμών που συγκρατούνται σε ένα φίλτρο και τα καταστρέφουν. Με αυτόν τον τρόπο έχουν ισχυρή αποστείρωση, η οποία βοηθά αποτελεσματικά στη μείωση του αριθμού βακτηρίων και μούχλας. Το Φίλτρο Φυσικού Ενζύμου καθαρίζει και αποστειρώνει τον αέρα που περνά για να διατηρεί τον αέρα του δωματίου καθαρό και ασφαλή.

Φωτοκαταλυτικό πλενόμενο αποσμητικό φίλτρο


Διατηρεί τον αέρα φρέσκο,αφαιρώντας τα μόρια που προκαλούν οσμές. Η αποσμητική του ικανότητα μπορεί να ανανεωθεί πλένοντας το φίλτρο με νερό και αφήνοντάς το να στεγνώσει στο ηλιακό φως, με αποτέλεσμα να θεωρείται ως ένα ανακυκλώσιμο αποσμητικό φίλτρο με ικανότητα επαναλαμβανόμενης χρήσης.

Μεγάλο εύρος Λειτουργίας


Η νέα μας προηγμένη τεχνολογία έχει επεκτείνει το εύρος λειτουργίας θέρμανσης και ψύξης. Αυτό επιτρέπει την εγκατάσταση μονάδων υπολογίζοντας λειτουργία θέρμανσης και ψύξης σε συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας έως τους -15 βαθμούς.

Αθόρυβη Λειτουργία


Επιπρόσθετα με το σύστημα ροής αέρας τύπου jet που διανέμει ομoιόμορφα τον αέρα σε κάθε γωνία, διαθέτει μια βελτιστοποιημένη διαμόρφωση σταθεροποίησης οδόντωσης, η οποία εξασφαλίζει ομαλή ροή αέρα. Καθιστά δυνατή τη περαιτέρω μείωση των θορύβων λειτουργίας ελαχιστοποιώντας την αλληλεπίδραση μεταξύ ρευμάτων αέρα και ανεμιστήρα.

Τρεις Αισθητήρες


Ο έλεγχος της θερμοκρασίας και της υγρασίας του χώρου είναι πολύ σημαντικός για την άνετη διαβίωση των ανθρώπων. Η χρήση τριών αισθητήρων για τον έλεγχο της εσωτερικής θερμοκρασίας, της εσωτερικής υγρασίας και της εξωτερικής θερμοκρασίας επιτρέπει στη μονάδα να έχει βέλτιστο κλιματισμό αέρα.

Πλενόμενο φίλτρο και εύκολος καθαρισμός της μάσκας εισαγωγής αέρα


Η αφαίρεση του φίλτρου αέρα είναι αρκετά εύκολη. Η διατήρηση του φίλτρου αέρα καθαρού είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος εξοικονόμησης ενέργειας και διατήρησης της αρχικής ισχυρής απόδοσης. Η μάσκα εισαγωγής αέρα είναι επίσης αφαιρετή και καθαρίζεται εύκολα.

Σωληνώσεις μεγάλου μήκους


Το μέγιστο μήκος της σωλήνωσης είναι αυξημένο βελτιώνοντας την ευελιξία στο σχεδιασμό.

Λειτουργία καθαρισμού / Φίλτρο - Allergen clear system


Η λειτουργία είναι ενεργή για 2 ώρες μετά από το σταμάτημα της κανονικής λειτουργίας της μονάδας. Η εσωτερική μονάδα αφυγραίνεται και εμποδίζεται ανάπτυξη μούχλας.

Self clean operation


Το σύστημα διαθέτει εξοπλισμό για την καταστολή της επίδρασης των ουσιών που προκαλούν αλλεργίες, Τη συγκράτησή τους και τον ταυτόχρονο έλεγχο της θερμοκρασίας και της υγρασίας.

Allergen clear filter


Το φίλτρο αποσυνθέτει τη γύρη,τις ψείρες και όλα τα αλλεργιογόνα που ζουν στο δέρμα των γάτων και τα αδρανοποιεί.

Photocatalytic washable deodorizing filter


Διατηρεί τον αέρα φρέσκο αφαιρώντας τα μόρια που προκαλούν οσμές. Η αποσμητική ικανότητα μπορεί εύκολα να ανανεωθεί απλά με καθορισμό και έκθεση στο ηλιακό φως.

Fuzzy auto mode


Αυτόματα η μονάδα καθορίζει τον τρόπο λειτουργίας και τη ρύθμιση θερμοκρασίας με βάση υπολογισμούς ασαφούς λογικής και προσαρμόζει τη συχνότητα τoυ inverter.

Αutomatic operation


Το κλιματιστικό επιλέγει αυτόματα μεταξύ των λειτουργιών θέρμανσης, ψύξης και αφύγρανσης.

“Hi power’’ operation


Η μονάδα μπορεί να λειτουργήσει συνεχώς σε λειτουργία “Hi power’’ για 15 λεπτά. Η λειτουργία αυτή ενδείκνυται για τη γρήγορη επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας.

Λειτουργίες διανομής Κλιματισμένου αέρα με υψηλό δείκτη ανέσεως 3D auto


Μπορείτε να επιλέξετε την καλύτερη ρύθμιση ψύξης ή θέρμανσης με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου.

Auto flap mode


Όποια και να είναι η επιλογή λειτουργίας, η μονάδα επιλέγει αυτόματα τη βέλτιστη γωνία.

Memory flap


Καθώς περιστρέφεται το πτερύγιο, μπορεί να ακινητοποιηθεί σε οποιαδήποτε επιθυμητή γωνία. Το πτερύγιο επανέρχεται στη θέση που ήταν στο τελευταίο σταμάτημα λειτουργίας.

Air scroll


Η περιστρoφή του πτερυγίου προκαλεί το στροβιλισμό του αέρα καθώς φτάνει στο πάτωμα και η αύρα φτάνει σε όλο το δωμάτιο.

Up/down flap swing


Η ανοδική και καθοδική θέση του πτερυγίου μπορεί να ρυθμιστεί στην επιθυμητή γωνία λειτουργίας ατό οριζόντια έως και κατακόρυφη.

Right/left louver swing


Η γρίλια κινείται συνεχώς δεξιά και αριστερά. Η περιστροφή της δεξιάς/Αριστερής γρίλιας μπορεί να σταθεροποιηθεί στην επιθυμητή γωνία λειτουργίας.

Positioning of installation


Μπορείτε να ρυθμίσετε την κατεύθυνση της ροής αέρα αριστερά-δεξιά εάν έχετε εγκαταστήσει κλιματιστικά κοντά στον πλαϊνό τοίχο μέσω του τηλεχειριστηρίου

Οn timer


Η ευκολία αυτή επιτρέπει την έναρξη λειτουργίας λίγο νωρίτερα. Ώστε το δωμάτιο να προσεγγίσει τη βέλτιστη θερμοκρασία την ώρα ενεργοποίησης όταν η λειτουργία ξεκινάει με τον χρονοδιακόπτη ενεργοποίησης (on-timer). Έτσι θα προσπαθήσει να είναι στη θερμοκρασία που θέλετε, τη στιγμή που το θέλετε.

Economy mode


Η μονάδα πραγματοποιεί αποτελεσματική λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας διατηρώντας ταυτόχρονα άνετες συνθήκες ψύξης και θέρμανσης.

Dry operation


Η μονάδα αφυγραίνει το δωμάτιο με διακοπτόμενη λειτουργία ψύξης.

24 hour on/off programmable timer


Συνδυάζοντας ένα χρονοδιακόπτη έναρξης με ένα χρονοδιακόπτη διακοπής μπορείτε να καταχωρήσετε δύο λειτουργίες χρονοδιακόπτη την ημέρα. Αφού ρυθμιστούν, οι χρονοδιακόπτες θα ξεκινούν ή θα σταματούν το σύστημα με αξιοπιστία τις καθορισμένες ώρες της ημέρας καθημερινά.

Off timer


Η μoνάδα σταματά αυτόματα την ορισμένη ώρα.

Sleep mode


Η θερμοκρασία του δωματίου ελέγχεται αυτόματα κατά τη διάρκεια της περιόδου που είναι ορισμένη στη λειτουργία sleep εξασφαλίζοντας ότι η θερμοκρασία του δωματίου δεν θα είναι ούτε πολύ ψυχρή ούτε πολύ θερμή.

Microcomputer-operated defrosting


Η λειτουργία αυτή απομακρύνει αυτόματα τον πάγο και βοηθά στην ελαχιστοποίηση της υπερβολικής λειτουργίας στις άλλες επιλογές.

Self-diagnostic function


Σε περίπτωση βλαβών στο κλιματιστικό ένας εσωτερικός μικρο-υπολογιστής αυτόματα ξεκινά μια αυτοδιάγνωση.

Detachadle indoor air inlet panel


Η μάσκα εισαγωγής αέρα στην εσωτερική μονάδα ανοίγει και κλείνει εύκολα, κάνοντας απλό τον καθαρισμό του φίλτρου. Η μάσκα αναρρόφησης μπορεί επίσης να αφαιρεθεί

Βack-up switch


Στην κύρια μονάδα υπάρχει ένας εφεδρικός διακόπτης on/off o οποίος είναι χρήσιμος όταν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο ή έχουν αδειάσει οι μπαταρίες.

Auto restart function


Η λειτουργία αυτόματης επανεκκίνησης μετά από διακοπή ρεύματος καταγράφει την κατάσταση λειτουργίας του κλιματιστικού αμέσως πριν από την απενεργοποίησή του λόγω της διακοπής ρεύματος και αυτόματα επαναφέρει τη λειτουργία στο ίδια σημείο μετά από την επαναφορά του ρεύματος.

Τύπος Συσκευής Inverter
Καλύπτει χώρους (m²) 55-65
Ονομαστική Απόδοση Ψύξη (Btu/h) 24.225
Εύρος Απόδοσης - Ψύξη (Btu/h) 7.848~26.272
SEER 7
Ενεργειακή Κλάση - Ψύξη A++
Ετήσια Κατανάλωση (kWh/a) 346
Ονομαστική Απόδοση Θέρμανση (Btu/h) 27.296
Εύρος Απόδοσης - Θέρμανση (Btu/h) 6.824~34.120
SCOP - Μέση Ζώνη 4,5
Eνεργειακή Κλάση - Μέση Ζώνη A+
Αφύγρανση  
Ηχητική Πίεση Εσωτερικής Μονάδας (dB(Α)) 25-37-41-44
Διαστάσεις Εσωτερικής Μονάδας ΠxΥxΒ (mm) 1197x339x262
Βάρος Εσωτερικής Μονάδας (kg) 15.5
Ηχητική Πίεση Εξωτερικής Μονάδας (dB(Α)) 51
Διαστάσεις Εξωτερικής Μονάδας ΠxΥxΒ (mm) 880x750x340
Βάρος Εξωτερικής Μονάδας (kg) 57
Ψυκτικό Υγρό R410a
Γραμμή Υγρού (mm / in) 6,35 (1/4)
Γραμμή Αερίου (mm / in) 15,88 (5/8)
Μήκος Γραμμής (m) 30
Ύψος Γραμμής (m) 20
Λειτουργίες
 • Fuzzy Auto Mode
 • Αυτόματη λειτουργία
 • Λειτουργία Hi-Power
 • Ρύθμιση αέρα 3D Auto
 • Auto Flap
 • Ρύθμιση περσίδων (Πάνω-Κάτω) Αυτόματα
 • Ρύθμιση περσίδων (Αριστερά-Δεξιά) Αυτόματα
 • Εβδομαδιαίος Χρονοδιακόπτης
 • Ημερήσιος Χρονοδιακόπτης
 • Economy Mode
 • Sleep Mode
 • Silent Mode
 • Night Setback
 • Σύστημα αυτοδιάγνωσης
 • Αυτόματη επανεκκίνηση
 • Ρύθμιση σημείου τοποθέτησης
Φίλτρα
 • Αλλεργιογόνο Φίλτρο
 • Φωτοκαταλυτικό Φίλτρο
Τροφοδοσία (Ph-Volt-Hz) 1-220~240V-50
Βάρος (Kg) 72,5
Χώρα Προέλευσης Ταϊλάνδη
Εγγύηση Δύο (2) έτη για μηχανικά/ηλεκτρικά μέρη
Πέντε (5) έτη για τον συμπιεστή

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι αυτό το προϊόν. Γράψτε την πρώτη αξιολόγηση.

 • Δωρεάν Μεταφορικά

  Για παραγγελίες άνω των 100€ παραδίδουμε τα προϊόντα στο χώρο σας χωρίς καμία επιβάρυνση. Ισχύει για παραδόσεις εντός Αθηνών.

 • Καλύτερη Τιμή

  Τηλεφωνήστε μας στο 210.9218824 για επιπλέον έκπτωση στο προϊόν που σας ενδιαφέρει.

 • Εγγύηση

  Όλα τα προιόντα έχουν εγγύηση αντιπροσωπείας.