MITSUBISHI SRK/SRC-50 ZM-S 18000BTU

MITSUBISHI   κωδικός προϊόντος: 01884
1-3 εργάσιμες
Παραλαβή από το κατάστημα 1-3 εργάσιμες

Allergen clear system.Η λειτουργία είναι ενεργή για 2 ώρες μετά από το σταμάτημα της κανονικής λειτουργίας της μονάδας. Η εσωτερική μονάδα αφυγραίνεται και εμποδίζεται ανάπτυξη μούχλας.

Self clean operation


Το σύστημα διαθέτει εξοπλισμό για την καταστολή της επίδρασης των ουσιών που προκαλούν αλλεργίες, Τη συγκράτησή τους και τον ταυτόχρονο έλεγχο της θερμοκρασίας και της υγρασίας.

Allergen clear filter


Το φίλτρο αποσυνθέτει τη γύρη τις ψείρες και όλα τα αλλεργιογόνα που ζουν στο δέρμα των γάτων και τα αδρανοποιεί.

Photocatalytic washable deodorizing filter


Διατηρεί τον αέρα φρέσκο αφαιρώντας το μόριο που προκαλούν οσμές. Η αποσμητική ικανότητα μπορεί εύκολα να ανανεωθεί απλά με καθορισμό και έκθεση στο ηλιακό φως.

Natural enzyme filter


Το ένζυμο που χρησιμοποιούνται σε αυτά τα φίλτρα είναι φυσικά λυσιγόνα ένζυμα, τα οποία επιτίθενται στα τοιχώματα των κυττάρων των μικροοργανισμών που συγκρατούνται σε ένα φίλτρο και τα καταστρέφουν.

Fuzzy auto mode


Η σκόνη που αιωρείται στον αέρα αναρροφάται στο Κλιματιστικό και παγιδεύεται στο φίλτρο αέρα. Το νέας τεχνολογίας αντιαλλεργικό φίλτρο της LG είναι καινούρια εξέλιξη. Το φίλτρο προστασίας για τις αλλεργίες διαθέτει το ένζυμο Subtilisin A το οποίο καταστρέφει τα ακάρεα και τα αλλεργιογόνα.

Αutomatic operation


Το κλιματιστικό επιλέγει αυτόματα μεταξύ των λειτουργιών θέρμανσης, ψύξης και αφύγρανσης.

“Hi power’’operation


Η μονάδα μπορεί να λειτουργήσει συνεχώς σε λειτουργία “Hi power’’  για 15 λεπτά. Η λειτουργία αυτή ενδείκνυται για τη γρήγορη επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας.

Three hot system


Η σειρά αυτή προσφέρει τρία συστήματα “hot”. Το “hot start” επιτρέπει στη μονάδα να εκκινεί αμέσως τη λειτουργία της ενώ το σύστημα ταχείας θέρμανσης “hot spurt” αυξάνει την επιλεγμένη θερμοκρασία κατά δύο βαθμούς. Το σύστημα “hot keep” χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της αυτόματης αποπάγωσης ή για την αποτροπή εισροής ψυχρού αέρα. Αυτά τα τρία συστήματα ελέγχου λειτουργίας βοηθούν στην εξασφάλιση άνετης και αποτελεσματικής θέρμανσης.

3D auto


Μπορείτε να επιλέξετε την καλύτερη ρύθμιση ψύξης ή θέρμανσης με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου.

Auto flap mode


Όποια και να είναι η επιλογή λειτουργίας, η μονάδα επιλέγει αυτόματα τη βέλτιστη γωνία.

Memory flap


Καθώς περιστρέφεται το πτερύγιο, μπορεί να ακινητοποιηθεί σε οποιαδήποτε επιθυμητή γωνία. Το πτερύγιο επανέρχεται στη θέση που ήταν στο τελευταίο σταμάτημα λειτουργίας.

Air scroll


Η περιστροφή του πτερυγίου προκαλεί το στροβιλισμό του αέρα καθώς φτάνει στο πάτωμα και η αύρα φτάνει σε όλο το δωμάτιο.

Positioning of installation


Μπορείτε να ρυθμίσετε την κατεύθυνση της ροής αέρα αριστερά-δεξιά εάν έχετε εγκαταστήσει κλιματιστικά κοντά στον πλαϊνό τοίχο μέσω του τηλεχειριστηρίου.

Up/down flap swing


Η ανοδική και καθοδική θέση του πτερυγίου μπορεί να ρυθμιστεί στην επιθυμητή γωνία λειτουργίας ατό οριζόντια έως και κατακόρυφη.

Right/left louver swing


Η γρίλια κινείται συνεχώς δεξιά και αριστερά. Η περιστροφή της δεξιάς/Αριστερής γρίλιας μπορεί να σταθεροποιηθεί στην επιθυμητή γωνία λειτουργίας

Air outlet selection


Μπορεί να επιλεχθεί είτε η κάτω και η άνω έξοδος αέρα, είτε η άνω έξοδος αέρα.

Οn timer


Η ευκολία αυτή επιτρέπει την έναρξη λειτουργίας λίγο νωρίτερα. Ώστε το δωμάτιο να προσεγγίσει τη βέλτιστη θερμοκρασία την ώρα ενεργοποίησης  όταν η λειτουργία ξεκινάει με τον χρονοδιακόπτη ενεργοποίησης (on-timer). Έτσι θα προσπαθήσει να είναι στη θερμοκρασία που θέλετε, τη στιγμή που το θέλετε.

Economy mode


Η μονάδα πραγματοποιεί αποτελεσματική λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας διατηρώντας ταυτόχρονα άνετες συνθήκες ψύξης και θέρμανσης.

Dry operation


Η μονάδα αφυγραίνει το δωμάτιο με διακοπτόμενη λειτουργία ψύξης.

24 hour on/off programmable timer


Συνδυάζοντας ένα χρονοδιακόπτη έναρξης με ένα χρονοδιακόπτη διακοπής μπορείτε να καταχωρήσετε δύο λειτουργίες χρονοδιακόπτη την ημέρα. Αφού ρυθμιστούν, οι χρονοδιακόπτες θα ξεκινούν ή θα σταματούν το σύστημα με αξιοπιστία τις καθορισμένες ώρες της ημέρας καθημερινά.

Off timer


Η μονάδα σταματά αυτόματα την ορισμένη ώρα.

Sleep mode


Η Θερμοκρασία του δωματίου ελέγχετε αυτόματα κατά τη διάρκεια της περιόδου που είναι ορισμένη στη λειτουργία sleep εξασφαλίζοντας ότι η θερμοκρασία του δωματίου δεν θα είναι ούτε πολύ ψυχρή ούτε πολύ θερμή.

Microcomputer-operated defrosting


Η λειτουργία αυτή απομακρύνει αυτόματα τον πάγο και βοηθά στην ελαχιστοποίηση της υπερβολικής λειτουργίας στις άλλες επιλογές.

Self-diagnostic function


Σε περίπτωση βλαβών στο κλιματιστικό ένας εσωτερικός μικρο-υπολογιστής αυτόματα ξεκινά την αυτοδιάγνωση.

Detachadle indoor air inlet panel


Η μάσκα εισαγωγής αέρα στην εσωτερική μονάδα ανοίγει και κλείνει εύκολα, κάνοντας απλά τον καθορισμό του φίλτρου. Η μάσκα αναρρόφησης μπορεί επίσης να αφαιρεθεί.

Βack-up switch


Στην κύρια μονάδα υπάρχει ένας εφεδρικός διακόπτης on/off o  οποίος είναι χρήσιμος όταν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο ή έχουν αδειάσει οι μπαταρίες.

Auto restart function


Η λειτουργία αυτόματης επανεκκίνησης μετά από διακοπή ρεύματος καταγράφει την κατάσταση λειτουργίας του κλιματιστικού αμέσως πριν από την απενεργοποίησή του λόγω της διακοπής ρεύματος και αυτόματα επαναφέρει τη λειτουργία στο ίδια σημείο μετά από την επαναφορά του ρεύματος.

Luminous button


Με τα φωτεινά ασύρματα τηλεχειριστήρια τα οποία λάμπουν στο σκοτάδι, μπορείτε να  πραγματοποιείτε όλες τις λειτουργίες της μονάδας με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Τυπος

Inverter

Ονομαστικη Αποδοση (Btu/h)

18000

Ψυκτικη Αποδοση (Btu/h)

5459-18766

Θερμικη Αποδοση (Btu/h)

5459-22519

Ετησια Καταναλωση Ενεργειας Ψ/Θ Kwh

287/1616

Ενεργειακή κλάση Ψυξης /SEER

6,1/Α++

Ενεργειακή κλάση Θέρμανσης /SCOP

4,1/Α+

Υγραντηρας

Δεν Διαθετει

Ιονιστης

Δεν Διαθετει

Αφυγρανση

Διαθετει

Οθονη

Δεν Διαθετει

Επιπεδο θορυβου εσωτ. Μοναδας σε db

26

Επιπεδο θορυβου εξωτ. Μοναδας σε db

53

Διαστάσεις εσωτ. μοναδας (ΥxΜxΠ)

294x798x229

Διαστάσεις εξωτ. μοναδας (ΥxΜxΠ)

640x800x290

Ψυκτικο μεσο

R410A

Βάρος εσωτ./εξωτ. μοναδας  σε  Kg

9/42

Παροχη ρευματος

Μονοφασικη

Τροφοδοσια/Συχνοτητα

230V/50Hz

ΕΓΓΥΗΣΗ 5 ετη για τον συμπιεστή & 1 ετος τα υπόλοιπα μέρη

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι αυτό το προϊόν. Γράψτε την πρώτη αξιολόγηση.

  • Δωρεάν Μεταφορικά

    Για παραγγελίες άνω των 100€ παραδίδουμε τα προϊόντα στο χώρο σας χωρίς καμία επιβάρυνση. Ισχύει για παραδόσεις εντός Αθηνών.

  • Καλύτερη Τιμή

    Τηλεφωνήστε μας στο 210.9218824 για επιπλέον έκπτωση στο προϊόν που σας ενδιαφέρει.

  • Εγγύηση

    Όλα τα προιόντα έχουν εγγύηση αντιπροσωπείας.