Αφυγραντήρας Meaco DD8L με ιονιστη

Ο αγγλικός οίκος Meaco DD8L με ιονιστη  εξειδικεύεται εδώ και 20 χρόνια στους οικιακούς αφυγραντήρες. Δίνει λύσεις στα προβλήματα της αυξημένης υγρασίας.
Κατασκευαστής: MEACO
Κωδικός προϊόντος: 01589
Διαθεσιμότητα:  4-6 εργάσιμες
299,00
* στην ανωτέρω τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%.
Ποσότητα:
Αριθμός επιθυμητών δόσεων:
Παραλαβή από το κατάστημα
4-6 εργάσιμες

Αφυγραντήρας Meaco DD8L

Ο αγγλικός οίκος Meaco DD8L με ιονιστη  εξειδικεύεται εδώ και 20 χρόνια στους οικιακούς αφυγραντήρες. Δίνει λύσεις στα προβλήματα της αυξημένης ή υπερβολικής σχετικής υγρασίας στο σπίτι ή το γραφείο με δοκιμασμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας και κυρίως αποτελεσματικά. Είναι απλό, οι αφυγραντήρες Meaco δεν κάνουν τίποτα άλλο από αυτό που υπόσχονται: αποτελεσματική αφύγρανση με χαμηλό κόστος λειτουργίας.
Πώς θα επιλέξω τον κατάλληλο αφυγραντήρα;
Η Meaco είναι από τις λίγες εταιρείες που πραγματικά εξειδικεύεται στις ανάγκες του καταναλωτή. Από τα διάφορα μοντέλα αφυγραντήρων της Meaco, εμείς στη Sani hellas επιλέξαμε τους αφυγραντήρες desiccant. Θα αναρωτηθεί κάποιος γιατί όχι αφυγραντήρες με συμπιεστή (compressor), όπως οι περισσότεροι που κυκλοφορούν στο εμπόριο; Η απάντηση είναι απλή εάν κοιτάξει κανείς προσεκτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά των αφυγραντήρων με συμπιεστή: Οι αφυγραντήρες με συμπιεστή (compressor) μπορεί να φαίνεται ότι αφυγραίνουν περισσότερα λίτρα την ημέρα, αλλά αυτή τους η ικανότητα αφορά αποκλειστικά σε θερμοκρασίες λειτουργίας από 25-30°C (δηλαδή ούτε καν για μόνιμη κατοικία, πόσο μάλλον για εξοχική κατοικία). Σε χαμηλότερες θερμοκρασίες η ικανότητα αφύγρανσης πέφτει θεαματικά έως και 80%, καθώς οι αφυγραντήρες τύπου compressor αναλώνονται κατά το μεγαλύτερο μέρος της ώρας στην απόψυξη (defrosting) - προστασία του συμπιεστή, παρά στην αφύγρανση του χώρου. Κυρίως στα εξοχικά σπίτια, για πολύ καιρό κλειστά και χωρίς θέρμανση σπίτια η θερμοκρασία (εκτός των καλοκαιρινών μηνών) δεν διατηρείται στους 25-30°C, η λύση ενός αφυγραντήρα με συμπιεστή θα ήταν μάλλον ανούσια και αναποτελεσματική.
Αντιθέτως, ο αφυγραντήρας τύπου desiccant είναι ο ιδανικός για τέτοιες περιπτώσεις, καθώς έχει αφυγραντική ικανότητα 8L-10L την ημέρα σε θερμοκρασίες 1 - 37°C. Και κάτι ακόμα. Οι αφυγραντήρες desiccant είναι εξαιρετικά αθόρυβοι και αυτό μπορεί κανείς να το διαπιστώσει εξετάζοντας τα επίπεδα θορύβου (dB) εκάστου αφυγραντήρα, στα τεχνικά χαρακτηριστικά.
Ο αφυγραντήρας Meaco DD8L είναι τύπου desiccant και λειτουργεί αποτελεσματικά σε θερμοκρασίες από 1 - 37°C. Κάνει αφύγρανση 8L-10L την ημέρα, διαθέτει μηχανισμό αυτόματης επανεκκίνησης μετά από διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, 4 λειτουργίες και Layndry (στέγνωμα ρούχων), αντιβακτηριδιακό φίλτρο αέρα τεχνολογίας Polyesthylene terephthalate fibre ή αλλιώς PET, ενσωματωμένο ιονιστή, μόνιμη σύνδεση με την αποχέτευση (παρέχεται στη συσκευασία) και είναι εξαιρετικά αθόρυβο (39/43/48dB).
Αφυγραντήρας: μειώνει την κατανάλωση θέρμανσης
Οι αφυγραντήρες desiccant DD8L και DD8L Junior είναι πολύ υψηλής ενεργειακής απόδοσης. Όλη η ενέργεια που ο αφυγραντήρας καταναλώνει επιστρέφεται στο χώρο με θερμότητα (στους αφυγραντήρες Desiccant της Meaco, DD8L & DD8L Junior ο ξηρός αέρας που εξέρχεται του αφυγραντήρα είναι θερμός), και συνεπικουρεί στη θερμότητα που παράγεται από άλλες πηγές, όπως οι θερμοπομποί, το καλοριφέρ, κλπ. Οι αφυγραντήρες desiccant DD8L και DD8L Junior, σε αντίθεση με τους αφυγραντήρες με συμπιεστή - μοτέρ, αυξάνουν τη θερμοκρασία του χώρου τουλάχιστον 1C
Επιπλέον ο αφυγραντήρας desiccant στεγνώσει τον αέρα πολύ γρήγορα από ό, τι οι αφυγραντήρες με συμπιεστή και κατ' αυτό τον τρόπο είναι σε λειτουργία αφύγρανσης για πολύ λιγότερο χρόνο (3,5 φορές πιο γρήγορα, σύμφωνα με τις δοκιμές στο Πανεπιστήμιο του Southampton). Αυτό σημαίνει ότι ο αφυγραντήρας desiccant έχει πραγματικά πολύ χαμηλότερο κόστος κατανάλωσης απ'ότι οι αφυγραντήρες με συμπιεστή (μοτέρ). Τέλος, οι αφυγραντήρες desiccant DD8L και DD8L Junior όταν "πιάσουν" το επίπεδο σχετικής υγρασίας που ορίζουμε θα τεθούν σε λειτουργία συντήρησης, με μηδενική κατανάλωση. Μπαίνουν σε λειτουργία "ύπνου" (sleep mode) για 30 λεπτά, μετά για 5 λεπτά θα κάνει και πάλι διάγνωση της σχετικής υγρασίας του χώρου και εάν τη τελευταία δεν έχει ανέβει μπαίνουν και πάλι σε λειτουργία "ύπνου". Έτσι σε ένα καλά μονωμένο σπίτι ή σε ένα σπίτι που η σχετική υγρασία έχει πέσει, οι αφυγραντήρες desiccant DD8L και DD8L Junior θα λειτουργούν μόνο για 10 λεπτά ανά ώρα!
Να θυμάστε ότι, σε κάθε περίπτωση, χρησιμοποιώντας έναν αφυγραντήρα Desiccant της Meaco στο σπίτι σας και αφαιρώντας την υγρασία από τον αέρα, μειώνετε σημαντικά το κόστος θέρμανσης! Ο ξηρός αέρας είναι πολύ πιο εύκολο να θερμανθεί από τον υγρό αέρα (λιγότερα μόρια νερού στον αέρα για να θερμανθούν). Τα χρήματα που θα ξοδεύατε για το λογαριασμό θέρμανσης είναι πολύ περισσότερα από τα χρήματα που ξοδεύετε για την λειτουργία του αφυγραντήρα.
Στην πραγματικότητα, ο καλύτερος τρόπος σπαταλάτε χρήματα είναι να μη χρησιμοποιείτε αφυγραντήρα και να αφήσετε το επίπεδο της υγρασίας να είναι υψηλό στο σπίτι στο σπίτι!

Τεχνικά χαρακτηριστικά Αφυγραντήρας Meaco DD8L

■ Τύπος αφυγραντήρα : Desiccant
■ Δυνατότητα αφύγρανσης : 8-10 λίτρα/ημέρα (στους 1-37°C)
■ Για σπίτια έως : 100m²
■ Υγροστάτης : Ναι, ηλεκτρονικός
■ Δυνατότητα μόνιμης σύνδεσης αποχέτευσης : ✔ (σωληνάκι περιλαμβάνεται στη συσκευασία)
■ Χρονοδιακόπτης λειτουργίας : 1, 2, 4 ή 8 ώρες
■ Ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου : ✔
■ Αυτόματη επανεκκίνηση : ✔
■ Ιονιστής : ✔
■ Φίλτρο : ✔ σκόνης + αντιβακτηριδιακό
■ Επίπεδο θορύβου : 39 / 43 / 48 dBA
■ Τροφοδοσία Κανονική : 230V, 50Hz
■ Κατανάλωση ρεύματος : 30/330 (650W μόνο για στέγνωμα ρούχων)
■ Ταχύτητες ανεμιστήρα : 2
■ Θερμοκρασίες λειτουργίας : 1-37°C
■ Ψυκτικό υγρό : κανένα
■ Χωρητικότητα δοχείου νερού : 2 λίτρα
■ Διαστάσεις : (Ύψος x Πλάτος x Βάθος) 500 × 351 × 188 mm.
■ Καθαρό βάρος : 6.4 κg
■ Εγγύηση : 2 χρόνια.

Για τον προσδιορισμό του κόστους αποστολής του προϊόντος, παρακαλούμε επιλέξτε τα στοιχεία του προορισμoύ αποστολής:

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι αυτό το προϊόν. Γράψτε την πρώτη αξιολόγηση.