Αφυγραντήρας Meaco Platinum 12Lt

χρειάζεστε έναν αφυγραντήρα αποδοτικό για ένα μικρό σπίτι και θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, τότε ο Meaco 12L Platinum είναι ο σωστός αφυγραντήρας για σας.
Κατασκευαστής: MEACO
Κωδικός προϊόντος: 01593
Διαθεσιμότητα:  4-6 εργάσιμες
260,00
* στην ανωτέρω τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%.
Ποσότητα:
Αριθμός επιθυμητών δόσεων:
Παραλαβή από το κατάστημα
4-6 εργάσιμες

Αφυγραντήρας Meaco Platinum 12Lt δίνουμε λύση στο πρόβλημα της ενεργειακής κατανάλωσης. Η νέα μοναδική σχεδίαση, μειώνει το κόστος λειτουργίας, κρατώντας το λογαριασμό του ηλεκτρικού σας όσο το δυνατόν χαμηλότερα.
Αν χρειάζεστε έναν αφυγραντήρα αποδοτικό και αθόρυβο για ένα μικρό σπίτι τριών υπνοδωματίων (περίπου 80m²) και θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, τότε ο Meaco 12L Platinum είναι ο σωστός αφυγραντήρας για σας.

Xαμηλή κατανάλωση

Οι αφυγραντήρες Meaco Platinum χαμηλής κατανάλωσης έχουν δοκιμαστεί σε κορυφαίο διεθνές ανεξάρτητο εργαστήριο στο Χονγκ Κονγκ, σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα πρότυπα και κατατάχθηκαν στα υψηλότερα δυνατά επίπεδα απόδοσης και χαμηλής κατανάλωσης. Για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα πρέπει τα υλικά κατασκευής να είναι υψηλής ποιότητας, έτσι ώστε να μεγιστοποιούν την απόδοση της συσκευής. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι η νέα σειρά αφυγραντήρων Meaco Platinum  δημιουργεί ένα νέο σημείο αναφοράς  από τους υπόλοιπους αφυγραντήρες της αγοράς.
Υπάρχουν δύο μοντέλα της νέας σειράς Meaco Platinum: ο αφυγραντήρας Meaco 12L Platinum (12 λίτρων)  και ο αφυγραντήρας Meaco 20L Platinum  (20 λίτρων). Και οι δύο προσφέρουν χαμηλότερο κόστος λειτουργίας από τους αντίστοιχους της αγοράς.

Λογική ελέγχου Meaco

Οι αφυγραντήρες Meaco Platinum Low Energy διαθέτουν τη Λογική Ελέγχου Meaco (Meaco Control Logic) που προσδίδει στους αφυγραντήρες τη μέγιστη δυνατή ισορροπία μεταξύ εξοικονόμησης χρημάτων και αποτελεσματικής αφύγρανσης. Λογική Ελέγχου Meaco εξήγηση: όταν ο στόχος της σχετικής υγρασίας που επιλέγετε με τον υγροστάτη της συσκευής έχει επιτευχθεί, ο αφυγραντήρας θα λειτουργεί μόνο τον ανεμιστήρα 5 λεπτά για να ελέγξει ότι η σχετική υγρασία είναι σε επιθυμητά επίπεδα. Στη συνέχεια θα σταματήσει την λειτουργία του για 30 λεπτά, μετά θα ξεκινήσει τον ανεμιστήρα και πάλι για 5 λεπτά για να ελέγξει τη σχετική υγρασία δωματίου, αν η σχετική υγρασία έχει αυξηθεί πάνω από το προκαθορισμένο επίπεδο, ο αφυγραντήρας θα αρχίσει να λειτουργεί και πάλι. Εάν η σχετική υγρασία είναι κάτω από το προκαθορισμένο επίπεδο τότε ο αφυγραντήρας θα σταματήσει και πάλι για άλλα 30 λεπτά. Αυτή η διαδικασία μειώνει σημαντικά το κόστος λειτουργίας του αφυγραντήρα και εξοικονομεί πολλά χρήματα, έως και 80%

 

 

 

Αφυγραντήρας Meaco Platinum 12L ψηφιακός πίνακας ελέγχου

αφυγραντήρας Meaco 20L Platinum πίνακας ελέγχου

Για τον προσδιορισμό του κόστους αποστολής του προϊόντος, παρακαλούμε επιλέξτε τα στοιχεία του προορισμoύ αποστολής:

Τύπος αφυγραντήρα Compressor Rotary
Δυνατότητα αφύγρανσης 12 λίτρα/ημέρα (30°C 80% Σχετ. υγρ.)
6,2 λίτρα/ημέρα (26,7°C 60% Σχετ. υγρ.)
Για σπίτια έως 80m²
Ροή αέρα (ονομαστική) 100m3/h
Υγροστάτης ✔ ηλεκτρονικός
Συνεχή αποστράγγιση ✔ (σωληνάκι δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία)
Χρονοδιακόπτης λειτουργίας 1, 2, 4 ή 8 ώρες
Ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου
Αυτόματη επανεκκίνηση
Φίλτρο σκόνης και επιπλέον προαιρετικό φίλτρο HEPA
Μέγιστο επίπεδο θορύβου 44dB
Ψυκτικό R134a
Τροφοδοσία Κανονική 230V, 50Hz
Κατανάλωση ρεύματος 165 Watt
Ταχύτητες ανεμιστήρα Μία
Θερμοκρασίες λειτουργίας 5-35°C
Χωρητικότητα δοχείου νερού 2,5 λίτρα
Διαστάσεις (Ύψος x Πλάτος x Βάθος) 485 x 325 x 248mm.
Καθαρό βάρος 9,5 kgs

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι αυτό το προϊόν. Γράψτε την πρώτη αξιολόγηση.