Αφυγραντήρας Meaco Platinum 20Lt

Αν χρειάζεστε ένα αφυγραντήρα για ένα σπίτι περίπου 150m² και θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, τότε αυτός είναι ο Meaco 20L Platinum σωστός αφυγραντήρας για σα
Κατασκευαστής: MEACO
Κωδικός προϊόντος: 01592
Διαθεσιμότητα:   Κατόπιν παραγγελίας
379,00
* στην ανωτέρω τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%.
Ποσότητα:
Αριθμός επιθυμητών δόσεων:
Παραλαβή από το κατάστημα
Κατόπιν παραγγελίας

Αφυγραντήρας Meaco Platinum 20Lt δίνουμε λύση στο πρόβλημα της ενεργειακής κατανάλωσης. Νέα μοναδική σχεδίαση, μειώνει το κόστος λειτουργίας, κρατώντας το λογαριασμό του ηλεκτρικού σας όσο το δυνατόν χαμηλότερα.
Αν χρειάζεστε ένα αφυγραντήρα για ένα σπίτι περίπου 150m² και θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, τότε αυτός είναι ο Meaco 20L Platinum σωστός αφυγραντήρας για σας.Οι αφυγραντήρες Meaco Platinum είναι η νέα σειρά αφυγραντήρων χαμηλής κατανάλωσης (Low Energy) που έχει προσελκύσει την προσοχή σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για έναν απλό λόγο – το εξαιρετικά χαμηλό κόστος λειτουργίας. “Ποια θα είναι η κατανάλωση του αφυγραντήρα μου” είναι η πιο συνηθισμένη ερώτηση που λαμβάνουμε καθημερινά. Ο κόσμος ανησυχεί δικαίως από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος. Ο αφυγραντήρας Meaco 12L Platinum και Meaco 20L Platinum χαμηλής κατανάλωσης (Low Energy) κάνουν ακριβώς ό,τι υπόσχονται: έχουν τη χαμηλότερη κατανάλωση.

Λογική ελέγχου Meaco

Οι αφυγραντήρες Meaco Platinum Low Energy διαθέτουν τη Λογική Ελέγχου Meaco (Meaco Control Logic) που προσδίδει στους αφυγραντήρες τη μέγιστη δυνατή ισορροπία μεταξύ εξοικονόμησης χρημάτων και αποτελεσματικής αφύγρανσης. Λογική Ελέγχου Meaco εξήγηση: όταν ο στόχος της σχετικής υγρασίας που επιλέγετε με τον υγροστάτη της συσκευής έχει επιτευχθεί, ο αφυγραντήρας θα λειτουργεί μόνο τον ανεμιστήρα 5 λεπτά για να ελέγξει ότι η σχετική υγρασία είναι σε επιθυμητά επίπεδα. Στη συνέχεια θα σταματήσει την λειτουργία του για 30 λεπτά, μετά θα ξεκινήσει τον ανεμιστήρα και πάλι για 5 λεπτά για να ελέγξει τη σχετική υγρασία δωματίου, αν η σχετική υγρασία έχει αυξηθεί πάνω από το προκαθορισμένο επίπεδο, ο αφυγραντήρας θα αρχίσει να λειτουργεί και πάλι. Εάν η σχετική υγρασία είναι κάτω από το προκαθορισμένο επίπεδο τότε ο αφυγραντήρας θα σταματήσει και πάλι για άλλα 30 λεπτά. Αυτή η διαδικασία μειώνει σημαντικά το κόστος λειτουργίας του αφυγραντήρα και εξοικονομεί πολλά χρήματα, έως και 80% !

Οι αφυγραντήρες Meaco Platinum έχουν σχεδιαστεί για να επιτύχουν το συγκεκριμένο στόχο – να κρατήσουν τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας στα κατώτερα επίπεδα. Η έκδοση των είκοσι λίτρων (Meaco 20L Platinum) το επιτυγχάνει με θεαματικά αποτελέσματα. Με κατανάλωση μόνο 255W, χρησιμοποιεί ένα κλάσμα της ενέργειας που πολλές γνωστές μάρκες αφυγραντήρων του εμπορίου καταναλώνουν, ενώ ταυτόχρονα κατορθώνει να έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα αφύγρανσης. Τα στοιχεία κατανάλωσης και δυνατότητας αφύγρανσης έχουν επαληθευθεί από ανεξάρτητους και κορυφαίου επίπεδου οίκους δοκιμών. Τα εργαστηριακά συγκριτικά αποτελέσματα απεικονίζονται στο πιο κάτω γράφημα. Οι αφυγραντήρες Meaco Platinum επιτυγχάνουν τα υψηλότερα δυνατά αποτελέσματα της δοκιμής! Δείτε το γράφημα με τα αποτελέσματα για τον Meaco 20L Platinum.

κατανάλωση αφυγραντήρα Meaco 20L Platinum

Όταν ξεκινάτε να συγκρίνετε τον αφυγραντήρα Meaco 20L Platinum με άλλα μοντέλα 20 λίτρων της αγοράς, μπορείτε να αρχίσετε συγκρίνοντας την τεράστια διαφορά στην κατανάλωση ενέργειας. Σύμφωνα πάντα με τεχνικά χαρακτηριστικά άλλων αφυγραντήρων 20 λίτρων, χρησιμοποιούν 400 watts και πάνω, με ορισμένα μοντέλα να ξεπερνούν τα 500 watts για να επιτύχουν την ίδια ποσότητα νερού που συλλέγεται. Αυτό μπορεί να μεταφραστεί σε πάνω από 100€ το χρόνο επιπλέον στο λογαριασμό του ηλεκτρικού σας – μια τεράστια διαφορά.

 

Αφυγραντήρας Meaco Platinum – 20L – ψηφιακός πίνακας ελέγχου

αφυγραντήρας Meaco 20L Platinum πίνακας ελέγχου

Για τον προσδιορισμό του κόστους αποστολής του προϊόντος, παρακαλούμε επιλέξτε τα στοιχεία του προορισμoύ αποστολής:

Τύπος αφυγραντήρα Compressor Rotary
Δυνατότητα αφύγρανσης 20 λίτρα/ημέρα (30°C 80% Σχετ. υγρ.)
11,7 λίτρα/ημέρα (26,7°C 60% Σχετ. υγρ.)
Για σπίτια έως 150m²
Ροή αέρα (ονομαστική) 160m3/h
Υγροστάτης ✔ ηλεκτρονικός
Συνεχή αποστράγγιση ✔ (σωληνάκι δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία)
Χρονοδιακόπτης λειτουργίας 1, 2, 4 ή 8 ώρες
Ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου
Αυτόματη επανεκκίνηση
Φίλτρο σκόνης και επιπλέον προαιρετικό φίλτρο HEPA
Μέγιστο επίπεδο θορύβου 46dB
Ψυκτικό R134a
Τροφοδοσία Κανονική 230V, 50Hz
Κατανάλωση ρεύματος 255 Watt
Ταχύτητες ανεμιστήρα 2
Θερμοκρασίες λειτουργίας 5-35°C
Χωρητικότητα δοχείου νερού 6 λίτρα
Διαστάσεις (Ύψος x Πλάτος x Βάθος) 595 x 385 x 290mm.
Καθαρό βάρος 12,6 kgs

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι αυτό το προϊόν. Γράψτε την πρώτη αξιολόγηση.