HITACHI PERFORMANCE RAK-70PPA/RAC-70WPA 24000BTU (12 Ατοκες Δοσεις)

Η νέα σειρά κλιματισμού Performance συνδυάζει πρωτοποριακά τεχνολογικά στοιχεία, με μια μοντέρνα σχεδίαση. Εφοδιασμένη με φίλτρα Nano Titanium Wasabi
Κατασκευαστής: HITACHI
Κωδικός προϊόντος: 02019
Διαθεσιμότητα:   Κατόπιν παραγγελίας
1.409,00
* στην ανωτέρω τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%.
Ποσότητα:
Αριθμός επιθυμητών δόσεων:
Παραλαβή από το κατάστημα
Κατόπιν παραγγελίας

Η νέα σειρά κλιματισμού Performance συνδυάζει πρωτοποριακά τεχνολογικά στοιχεία, με μια μοντέρνα σχεδίαση. Εφοδιασμένη με φίλτρα Nano Titanium Wasabiκαθώς και τα νέα τηλεχειριστήρια με πολλές εξαιρετικές λειτουργίες η σειρά Performance ήρθε να απαντήσει στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας. Οι κλιματιστικές μονάδες της σειράς, κατατάσσονται σε ενεργειακές κλάσεις έως Α+++ (warm) στη θέρμανση και ενσωματώνουν την προηγμένη τεχνολογία κλιματισμού HITACHI.

Ενεργειακά και αποδοτικά
Ενεργειακά Αποδοτικά καθώς διαθέτουν υψηλούς δείκτες SEER & SCOP και ενεργειακή κλάση που φτάνει μέχρι και Α++ στην ψύξη και Α+++ (warm) στη θέρμανση. Εξασφαλίζουν χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και πιο οικονομική λειτουργία.

Μείωση βακτηριδίων κατά 99%
Όταν τα βακτηρίδια έρχονται σε επαφή με την ανοξείδωτη επιφάνεια, τα μεταλλικά ιόντα προσκολλούνται επάνω τους, αναστέλλοντας έτσι τη δράση τους. Η ύπαρξη βακτηριδίων μειώνεται κατά 99%, εξασφαλίζοντας πιο υγιεινό και καθαρό περιβάλλον.

Φίλτρα Wasabi Nano Titanium
Εφοδιασμένα με την τεχνολογία Nano Titanium, τα φίλτρα της σειράς Inverter Performance RΡΒ, προσφέρουν πιο υγιεινό και καθαρό περιβάλλον. Αιχμαλωτίζοντας και αδρανοποιώντας βακτηρίδια, μόρια οσμών και ουσίες όπως η φορμαλδεΰδη, τα φίλτρα προσφέρουν αποσμητική δράση και αντιαλλεργική προστασία. Η προσθήκη μικρο-σωματιδίων του φυτού Wasabi, το οποίο είναι γνωστό για την κατασταλτική του ιδιότητα του ενάντια στη μούχλα και στα βακτηρίδια, ενισχύει την καθαριστική δράση των φίλτρων.

Λιγότερη σκόνη και ευκολότερο καθάρισμα
Η ανοξείδωτη επιφάνεια συγκεντρώνει 51% λιγότερη σκόνη σε σχέση με το πλαστικό, ενώ παράλληλα δημιουργεί ελάχιστο στατικό ηλεκτρισμό, που αποτελεί μια από τις βασικές αιτίες συσσώρευσης σκόνης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διατηρείται το κλιματιστικό πιο καθαρό.

Η ανοξείδωτη επίστρωση του προ-φίλτρου προλαμβάνει τη συσσώρευση σκόνης, αλλά παράλληλα διευκολύνει και το καθάρισμα του. Έτσι, το προ-φίλτρο καθαρίζεται εύκολα, απομακρύνοντας σκόνη και άλλα λιπαρά στοιχεία, χωρίς τη χρήση νερού.

Λειτουργία στους -15°C
Τα κλιματιστικά inverter HITACHI λειτουργούν και αποδίδουν ακόμα και στους -15°C. Έτσι, όσο δύσκολος κι αν είναι ο χειμώνας, εσείς ξέρετε ότι τα HITACHI θα σας κρατήσουν ζεστούς.

Αθόρυβη λειτουργία
Η σχεδίαση των στοιχείων της εσωτερικής μονάδας διευκολύνει τη διέλευση μεγαλύτερης ροής αέρα και παράλληλα ελαχιστοποιεί την πίεση και το θόρυβο. Οι συμπιεστές τεχνολογίας 2-cylinder Rotary ελαχιστοποιούν τον κραδασμό και στην εξωτερική μονάδα.

Τεχνολογικά προηγμένο τηλεχειριστήριο
Τα τηλεχειριστήρια της σειράς Inverter RΡB, διαθέτουν διευρυμένες λειτουργίες και περισσότερη πληροφόρηση διαθέσιμη για το χρήστη τους. Στη μεγάλη LCD οθόνη τους μπορείτε να δείτε πληροφορίες όπως η θερμοκρασία του χώρου, η κατανάλωση ενέργειας (του τρέχοντος και του προηγούμενου μήνα, για να γνωρίζετε τι πληρώνετε για ρεύμα) και ο εβδομαδιαίος προγραμματισμός λειτουργίας με δυνατότητα ρύθμισης μέχρι 6 προγραμμάτων ανά ημέρα, Δευτέρα ως Κυριακή. Τέλος διαθέτουν τηλειτουργία ECO που περιορίζει αυτόματα τη μέγιστη τιμή κατανάλωσης ρεύματος για περισσότερη οικονομία.

Για τον προσδιορισμό του κόστους αποστολής του προϊόντος, παρακαλούμε επιλέξτε τα στοιχεία του προορισμoύ αποστολής:

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ψύξη Θέρμανση
Απόδοση στο χώρο (Btu/h)   (Btu/h) (Btu/h)
  Ελάχιστη απόδοση 5119 5119
  Ονομαστική απόδοση 23884 27296
  Μέγιστη απόδοση 27296 31390
Εποχιακός Συντελεστής Απόδοσης (SEER) 6,8 -
Εποχιακός Συντελεστής Απόδοσης (SCOP) Average Zone* - 4.4
Εποχιακός Συντελεστής Απόδοσης (SCOP) Hot Zone* - 5.6
Ενεργειακή Κλάση Average Zone A++ A+
Ενεργειακή Κλάση Hot Zone A++ A+++
Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας (kWh) 360 880
Εγγυημένο Εύρος Λειτουργίας (oC) -10 έως +43 -15 έως +21
ΆΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Εσωτερική Μονάδα Εξωτερική Μονάδα
Επίπεδο Θορύβου (dB(A)±3) Sleep-Lo-Mid-Hi 30-33-42-47 52
Διαστάσεις (πλάτος x ύψος x βάθος) χιλ. 1150 x 333 x 245 850 x 800 x 298
Καθαρό Βάρος (Kg) 15 55
Τύπος Προϊόντος INVERTER
Ιονιστής (Φίλτρα καθαρισμού WASABI) NAI
Αφύγρανση NAI
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ    
Σωληνώσεις    
Διάμετρος (Υγρού/Αερίου) in 1/4¨/5/8¨
Μέγιστο Μήκος (m) 30
Μέγιστη Υψομετρική Διαφορά(m) 20
Ψυκτικό μέσο R410A
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ    
Εγγύηση Επίσημης Αντιπροσωπείας 1 έτος για μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη και 5 έτη για το συμπιεστή
Συνίσταται Για Χώρους Έως m2 58

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι αυτό το προϊόν. Γράψτε την πρώτη αξιολόγηση.