Ηλεκτρικό Τζάκι Dimplex Gisella White LED

Eπιδαπέδιο ηλεκτρικό τζάκι με κομψή επένδυση λευκού και μαύρου χρώματος, και γυάλινο ράφι, σχεδιασμένο ειδικά για δωμάτια με περιορισμένο ελεύθερο χώρο. Παρέχει θέρμανση ενώ η εικονική φλόγα, τεχνολογίας Optiflame®, και τα ρεαλιστικά κούτσουρα με εσωτερικό φωτισμό που τρεμοπαίζει, δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα ανάλογη με αυτή ενός τυπικού τζακιού.  Η λειτουργία θέρμανσης ρυθμίζεται μέσω αναλογικού θερμοστάτη. Διαθέτει τεχνολογία οπτικού εφέ φλογας Optiflame® για ρεαλιστική αναπαράσταση τρισδιάστατης φλογας. Οι συνολικές του διαστάσεις είναι 58,1 x 79,5 x 17 cm (Πλάτος x Ύψος x Βάθος) Διαθέτει απομίμηση ξύλων (στο εσωτερικό των ξύλων υπάρχουν LED φώτα που τρεμοπαίζουν και δίνουν μια αληθινή αίσθηση ξύλου που σιγοκαίγεται) Η λειτουργία της θέρμανσης έχει 2 επίπεδα με ισχύ 0,75kW και 1,5kW. Η αποκλειστική λειτουργία της εικονικής φλογας η οποία υλοποιείται με λαμπτήρες LED, είναι ανεξάρτητη από την παροχή θέρμανσης και έχει κατανάλωση 15W. Διαθέτει αναλογικό θερμοστάτη για ρύθμιση της παρεχόμενης θέρμανσης. Διαθέτει τηλεχειριστήριο. Διαθέτει θερμική ασφάλεια που προστατεύει από υπερθέρμανση. Αριθμός δεμάτων: 1 
Κατασκευαστής: DIMPLEX
Κωδικός προϊόντος: 03513
Διαθεσιμότητα:  4-6 εργάσιμες
445,00
* στην ανωτέρω τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%.
Ποσότητα:
Αριθμός επιθυμητών δόσεων:
Παραλαβή από το κατάστημα
4-6 εργάσιμες

Eπιδαπέδιο ηλεκτρικό τζάκι με κομψή επένδυση λευκού και μαύρου χρώματος, και γυάλινο ράφι, σχεδιασμένο ειδικά για δωμάτια με περιορισμένο ελεύθερο χώρο. Παρέχει θέρμανση ενώ η εικονική φλόγα, τεχνολογίας Optiflame®, και τα ρεαλιστικά κούτσουρα με εσωτερικό φωτισμό που τρεμοπαίζει, δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα ανάλογη με αυτή ενός τυπικού τζακιού.  Η λειτουργία θέρμανσης ρυθμίζεται μέσω αναλογικού θερμοστάτη.

  • Διαθέτει τεχνολογία οπτικού εφέ φλογας Optiflame® για ρεαλιστική αναπαράσταση τρισδιάστατης φλογας.
  • Οι συνολικές του διαστάσεις είναι 58,1 x 79,5 x 17 cm (Πλάτος x Ύψος x Βάθος)
  • Διαθέτει απομίμηση ξύλων (στο εσωτερικό των ξύλων υπάρχουν LED φώτα που τρεμοπαίζουν και δίνουν μια αληθινή αίσθηση ξύλου που σιγοκαίγεται)
  • Η λειτουργία της θέρμανσης έχει 2 επίπεδα με ισχύ 0,75kW και 1,5kW.
  • Η αποκλειστική λειτουργία της εικονικής φλογας η οποία υλοποιείται με λαμπτήρες LED, είναι ανεξάρτητη από την παροχή θέρμανσης και έχει κατανάλωση 15W.
  • Διαθέτει αναλογικό θερμοστάτη για ρύθμιση της παρεχόμενης θέρμανσης.
  • Διαθέτει τηλεχειριστήριο.
  • Διαθέτει θερμική ασφάλεια που προστατεύει από υπερθέρμανση.
  • Αριθμός δεμάτων: 1 

Τύπος Τζακιού Επιδαπέδιο με Επένδυση
Διαστάσεις τζακιού ΠxΥxΒ (σε εκατοστά) 58 x 80 x 17
Εφέ Φλόγας Optiflame®
Χρώμα Λευκό
Εσωτερικός Σχεδιασμός Απομίμηση Ξύλου με εσωτερικό φωτισμό LED
Τεχνολογία LED Ναι
Τηλεχειριστήριο Πολλαπλών λειτουργιών
Θερμοστάτης Ναι
Λειτουργία Θέρμανσης Ναι
Ισχύς θέρμανσης 1500 Watt
Σκάλες Απόδοσης 2
Κατανάλωση ενέργειας με εφέ φλόγας μόνο 15 Watt
Καλώδιο με βύσμα Ναι
Εγγύηση 2 Χρόνια

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι αυτό το προϊόν. Γράψτε την πρώτη αξιολόγηση.