Inventor V6MKI32 / 18WiFiR - U6MRS32-18 Δαπέδου Οροφής

Η αναβαθμισμένη σειρά Inventor V6MKI32-18WiFiR U6MRS32-18 Δαπέδου Οροφής, παρέχει δυνατότητες που θα σας συναρπάσουν τόσο για τις εξαιρετικές συνθήκες κλίματος
Κατασκευαστής: INVENTOR
Κωδικός προϊόντος: 03566
Διαθεσιμότητα:  1-3 εργάσιμες
1.090,00
* στην ανωτέρω τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%.
Ποσότητα:
Αριθμός επιθυμητών δόσεων:
Παραλαβή από το κατάστημα
1-3 εργάσιμες

Η αναβαθμισμένη σειρά Inventor V6MKI32 - 18WiFiR - U6MRS32-18 Δαπέδου Οροφής, παρέχει δυνατότητες που θα σας συναρπάσουν τόσο για τις εξαιρετικές συνθήκες κλίματος στον χώρος σας όσο και για τη μοναδική κατασκευή της μονάδας που εγγυάται εξαιρετικές αποδόσεις με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Χάρη στην νέα χρυσή υδροφυλλική επικάλυψη, προστατεύονται η εσωτερική και η εξωτερική μονάδα από διάφορα διαβρωτικά στοιχεία της ατμόσφαιρας, παρέχοντας ιδανικά επίπεδα κλιματισμού για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα. Επωφεληθείτε από την δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης και διαμορφώστε το περιβάλλον που επιθυμείτε από όπου και αν βρίσκεστε. Το μοναδικό τους design και η ευελιξία εκγατάστασης και τοποθέτησης που παρέχουνς, τα καθιστάς τον πολυτιμότερο συνεργάτη σας.

Χρυσή Προστασία
Η εξελιγμένη χρυσή υδροφιλική επικάλυψη που φέρει η εσωτερική και εξωτερική μονάδα, εξασφαλίζει μέγιστη προστασία και απόδοση του κλιματιστικού σας, επιμηκύνοντας τον χρόνο ζωής του και βελτιώνοντας την ποιότητα του αέρα στον χώρο. Χάρη στην αντιδιαβρωτική σύσταση της υδροφιλικής επικάλυψης, αυξάνεται η ανθεκτικότητα της εξωτερικής μονάδας σε διαβρωτικά στοιχεία όπως η βροχή και ο αλμυρός αέρας, ενώ ταυτόχρονα επιταχύνεται η διαδικασία απόψυξης ενισχύοντας έτσι την απόδοση θέρμανσης. Επωφεληθείτε από την χρυσή προστασία της εσωτερικής μονάδας και αποτρέψτε την αναπαραγωγή και εξάπλωση των βακτηριδίων στο χώρο, δημιουργώντας ένα υγιεινό και άνετο περιβάλλον.

Wi-Fi Ready
Ρυθμίστε το κλιματιστικό σας εύκολα απ’ όπου και αν βρίσκεστε, μέσω του Smartphone ή του Tablet σας. Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή Invmate II μέσω Google Play & App Store και εξοικονομήστε ενέργεια, δημιουργώντας το περιβάλλον που εσείς θέλετε, την ώρα που το θέλετε.

*Τα Wi-Fi Ready κλιματιστικά Δαπέδου Οροφής, έχουν ως προαπαιτούμενο για την απομακρυσμένη διαχείρησή τους και την ύπαρξη του Smart Wi-Fi Port, που μπορείτε να προμηθευτείτε από τα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών και κλιματισμού.

R32 Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό
Το οικολογικό ψυκτικό υγρό R32 με 68% χαμηλότερο δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη, έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις αποδόσεις του κλιματιστικού σας αλλά και να συμβάλει δραστικά στη προστασία του πλανήτη. Δεν επιδρά αρνητικά στο στρώμα του όζοντος, συμβάλει στη μείωση του φαινομένου υπερθέρμανσης εγκλωβίζοντας μικρότερα ποσά θερμότητας (GWP= 675) και μπορεί εύκολα να επαναχρησιμοποιηθεί και να ανακυκλωθεί.

Ροή Αέρα 4ων Κατευθύνσεων
Ο ανανεωμένος σχεδιασμός δημιουργεί ομοιόμορφη κατανομή αέρα προς όλες τις κατευθύνσεις. Η κίνηση των περσίδων δεν γίνεται μόνο οριζόντια αλλά και κάθετα, οδηγώντας τον αέρα ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία του χώρου.

Λειτουργία Ψύξης σε Χαμηλές Θερμοκρασίες
Ο ειδικός σχεδιασμός του κλιματιστικού παρέχει αποτελεσματική και αποδοτική λειτουργία ψύξης, σε χώρους όπου απαιτούνται ειδικές συνθήκες ακόμα και στους -15°C.

Είσοδος Φρέσκου Αέρα
Δυνατότητα σύνδεσης αεραγωγού για είσοδο (προσαγωγή) στον χώρο φρέσκου αέρα. Εύκολη σύνδεση με τις ειδικές βάσεις που βρίσκονται επάνω στην μονάδα.

Διαχείριση Κεντρικού Ελέγχου (Προαιρετική)
Ανακαλύψτε την μεγάλη γκάμα της Inventor σε κεντρικά χειριστήρια. Συνδέστε έως και 64 εσωτερικές μονάδες σε ένα χειριστήριο και ο κεντρικός έλεγχος γίνεται παιχνιδάκι. Ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε την κάθε μονάδα ξεχωριστά, ρυθμίστε τη θερμοκρασία του κάθε χώρου ή αλλάξτε την λειτουργία που επιθυμείτε. Λύσεις για ξενοδοχειακές μονάδες, κτίρια γραφείων ή για οποιοδήποτε χώρο/κτίριο που χρειάζεται κεντρικό έλεγχο

Hotel Menu

Μέσω της υπηρεσίας Hotel Menu η ψύξη και η θέρμανση μπορούν να προγραμματιστούν υπό συγκεκριμένα όρια λειτουργίας. Το κλιματιστικό είναι κλειδωμένο αποτρέποντας τη ρύθμιση ακραίων θερμοκρασιών και συμβάλλοντας δραστικά στην εξοικονόμηση έως και 70% του κόστους λειτουργίας.

10 Χρόνια Εγγύηση σε όλα τα Κλιματιστικά Inventor
Όλα τα προϊόντα κλιματισμού Inventor, συνοδεύονται από 10ετή εγγύηση στον συμπιεστή. Η υψηλή ποιότητα παραγωγής, αλλά και οι ποιοτικές πρώτες ύλες, εγγυώνται την άψογη λειτουργία των προϊόντων Inventor για πολλά χρόνια, ακόμα και σε απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας. Το ανταγωνιστικό αυτό πλεονέκτημα των προϊόντων κλιματισμού της Inventor είναι η δέσμευση μας, προς τους καταναλωτές, για την ποιότητα και την πιστότητα των προϊόντων μας.

Για τον προσδιορισμό του κόστους αποστολής του προϊόντος, παρακαλούμε επιλέξτε τα στοιχεία του προορισμoύ αποστολής:

Τεχνολογία Συμπιεστή DC INVERTER
Χρώμα  ΛΕΥΚΟ
Μέγεθος Καλυπτομένου Χώρου 36 m2
Απόδοση Ψύξης (min-max) 4.400 BTU/h - 21.000 BTU/h
Απόδοση Ψύξης  18.000 BTU/h
Απόδοση Θέρμανσης (min-max) 6.000 BTU/h - 24.000 BTU/h
Απόδοση Θέρμανσης  19.000 BTU/h
Ενερ.Κλάση Ψύξης / SEER Α++ / 6.1
Ενερ.Κλάση Θέρμανσης / SCOP Α+ / 4.0
Ενερ.Κλάση  Θερμότερης Εποχής / SCOP Α+++ / 5.1
Κατανάλωση Ρεύματος Ψύξης 280 - 2.150 W / h
Κατανάλωση Ρεύματος Θέρμανσης 330 - 2.180 W / h
Ρεύμα Λειτουργίας Ψύξη 1.2 - 9.3 Α
Ρεύμα Λειτουργίας Θέρμανση 1.4 - 9.5 Α
Στάθμη Θορύβου Εσωτερικού 37 dB / 40 dB / 45 dB
 Στάθμη Θορύβου Εξωτερικού 57 dB
Ψυκτικό Υγρό R32 1.350 gr
Διαστάσεις Εσωτερικού (M x Y x Π) cm 106.8 x 67.5 x 23.5
Διαστάσεις Εξωτερικού (M x Y x Π) cm 80 × 55.4 × 33
Βάρος Εσωτερικού/ Εξωτερικού 26.6 Kg / 35.6 Kg
Γραμμή Υγρού - Γραμμή Αερίου (ίντσες) 1/4" -  1/2"
Μέγιστο μήκος σωληνώσεων -
Μέγιστη υψομετρική διαφορά -
Τάση / Συχνότητα / Φάση 220-240 V / 50 Hz / 1 Ph
Καλώδια Εντολών 3 x 1.5 & (2 x 1.0 Shield) mm2
Καλώδια Εξωτερικής Μονάδας 3 x 2.5 mm2
Ασφάλειες Τήξης 1 x 16A
Εύρος Λειτουργίας Ψύξη / Θέρμανση -15~50 / -15~24 °C
Εγγύηση

 10 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ΚΑΙ 5 ΓΙΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΕΡH

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι αυτό το προϊόν. Γράψτε την πρώτη αξιολόγηση.