Έκπτωση 3% Προτεινόμενο

Midea MUB-18HRDN1-Q (3 Ατοκες Δοσεις)

Ανεξάρτητη αφύγρανση Η ξεχωριστή λειτουργία αφύγρανσης απομακρύνει αποτελεσματικά την υγρασία από το χώρο, χωρίς να μειώνει τη θερμοκρασία τόσο αισθητά, όσο η θερμοκρασία ψύξης. Λειτουργία Ύπνου Η λειτουργία αυτή επιτρέπει στο κλιματιστικό να αυξάνει (ψύξη) ή να μειώνει (θέρμανση) τη θερμοκρασία κατά 1ºC ανά ώρα, για τις 2 πρώτες ώρες. Κατόπιν, την κρατάει σταθερή για τις επόμενες 5 ώρες και μετά το κλιματιστικό κλείνει. Η λειτουργία αυτή εξασφαλίζει εξοικονόμηση ενέργειας και άνεση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αυτόματη απόψυξη Το σύστημα κάνει μόνο του την απόψυξη. Αυτόματη Επανεκκίνηση Εάν το κλιματιστικό απενεργοποιηθεί ξαφνικά λόγω διακοπής ρεύματος, θα επανέλθει αυτόματα σε λειτουργία με τις προηγούμενες ρυθμίσεις, όταν η παροχή ρεύματος αποκατασταθεί. Σύστημα ροής αέρα χαμηλής στάθμης θορύβου Χωρίς να μειωθεί η ένταση της ροής αέρα και η απόδοση, ο ανεμιστήρας εγκάρσιας ροής μεγάλης διαμέτρου μπορεί να μειώσει τα επίπεδα θορύβου της εσωτερικής μονάδας με χαμηλότερη ταχύτητα του ανεμιστήρα. Λειτουργία Αnti-Cold (μόνο με αντλία θερμότητας) Όταν γίνει εκκίνηση της λειτουργίας θέρμανσης, η ταχύτητα του ανεμιστήρα ρυθμίζεται αυτόματα από το κατώτατο σημείo έως το προεπιλεγμένο επίπεδο, σύμφωνα με την αύξηση της θερμοκρασίας στον εξατμιστή. Η λειτουργία μπορεί να εμποδίσει τον κρύο αέρα να απελευθερωθεί κατά την εκκίνηση της λειτουργίας, γεγονός που εξασφαλίζει συνθήκες άνεσης για το χρήστη. Χρονοδιακόπτης Μπορείτε να ορίσετε το χρονοδιακόπτη έτσι ώστε να ξεκινά και να σταματά οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο 24ωρο. Ενσύρματο Χειριστήριο Αντίθετα με το τηλεχειριστήριο, το ενσύρματο χειριστήριο μπορεί να στερεωθεί στον τοίχο για να μην το χάνετε. Χρησιμοποιείται κυρίως στους εμπορικούς χώρους και καθιστά τον έλεγχο του κλιματιστικού ευκολότερο. Προαιρετικοί Τρόποι Σύνδεσης Μπορείτε να διαλέξετε τη σύνδεση που επιθυμείτε. Αντίσταση ΡΤC Με ενσωματωμένη αντίσταση ΡΤC, η λειτουργία θέρμανσης είναι πιο ισχυρή ακόμα και σε περιοχές με εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες. Ψύξη σε Χαμηλές Θερμοκρασίες Περιβάλλοντος Τα κλιματιστικά με το ενσωματωμένο Low Ambient Kit μπορούν να λειτουργήσουν για ψύξη σε θερμοκρασία περιβάλλοντος έως και 15°C.
Κατασκευαστής: MIDEA
Κωδικός προϊόντος: 02854
Διαθεσιμότητα:  1-3 εργάσιμες
1.154,00
* στην ανωτέρω τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%.
Ποσότητα:
Αριθμός επιθυμητών δόσεων:
Κλικ για καλύτερη τιμή
Παραλαβή από το κατάστημα
1-3 εργάσιμες

Ανεξάρτητη αφύγρανση

Η ξεχωριστή λειτουργία αφύγρανσης απομακρύνει αποτελεσματικά την υγρασία από το χώρο, χωρίς να μειώνει τη θερμοκρασία τόσο αισθητά, όσο η θερμοκρασία ψύξης.

Λειτουργία Ύπνου

Η λειτουργία αυτή επιτρέπει στο κλιματιστικό να αυξάνει (ψύξη) ή να μειώνει (θέρμανση) τη θερμοκρασία κατά 1ºC ανά ώρα, για τις 2 πρώτες ώρες. Κατόπιν, την κρατάει σταθερή για τις επόμενες 5 ώρες και μετά το κλιματιστικό κλείνει. Η λειτουργία αυτή εξασφαλίζει εξοικονόμηση ενέργειας και άνεση κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Αυτόματη απόψυξη

Το σύστημα κάνει μόνο του την απόψυξη.

Αυτόματη Επανεκκίνηση

Εάν το κλιματιστικό απενεργοποιηθεί ξαφνικά λόγω διακοπής ρεύματος, θα επανέλθει αυτόματα σε λειτουργία με τις προηγούμενες ρυθμίσεις, όταν η παροχή ρεύματος αποκατασταθεί.

Σύστημα ροής αέρα χαμηλής στάθμης θορύβου

Χωρίς να μειωθεί η ένταση της ροής αέρα και η απόδοση, ο ανεμιστήρας εγκάρσιας ροής μεγάλης διαμέτρου μπορεί να μειώσει τα επίπεδα θορύβου της εσωτερικής μονάδας με χαμηλότερη ταχύτητα του ανεμιστήρα.

Λειτουργία Αnti-Cold (μόνο με αντλία θερμότητας)

Όταν γίνει εκκίνηση της λειτουργίας θέρμανσης, η ταχύτητα του ανεμιστήρα ρυθμίζεται αυτόματα από το κατώτατο σημείo έως το προεπιλεγμένο επίπεδο, σύμφωνα με την αύξηση της θερμοκρασίας στον εξατμιστή. Η λειτουργία μπορεί να εμποδίσει τον κρύο αέρα να απελευθερωθεί κατά την εκκίνηση της λειτουργίας, γεγονός που εξασφαλίζει συνθήκες άνεσης για το χρήστη.

Χρονοδιακόπτης

Μπορείτε να ορίσετε το χρονοδιακόπτη έτσι ώστε να ξεκινά και να σταματά οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο 24ωρο.

Ενσύρματο Χειριστήριο

Αντίθετα με το τηλεχειριστήριο, το ενσύρματο χειριστήριο μπορεί να στερεωθεί στον τοίχο για να μην το χάνετε. Χρησιμοποιείται κυρίως στους εμπορικούς χώρους και καθιστά τον έλεγχο του κλιματιστικού ευκολότερο.

Προαιρετικοί Τρόποι Σύνδεσης

Μπορείτε να διαλέξετε τη σύνδεση που επιθυμείτε.

Αντίσταση ΡΤC

Με ενσωματωμένη αντίσταση ΡΤC, η λειτουργία θέρμανσης είναι πιο ισχυρή ακόμα και σε περιοχές με εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες.

Ψύξη σε Χαμηλές Θερμοκρασίες Περιβάλλοντος

Τα κλιματιστικά με το ενσωματωμένο Low Ambient Kit μπορούν να λειτουργήσουν για ψύξη σε θερμοκρασία περιβάλλοντος έως και 15°C.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ψύξη Θέρμανση
Απόδοση στο χώρο (Btu/h)  

(Btu/h)

(Btu/h)

  Ελάχιστη απόδοση 5600 5000
  Ονομαστική απόδοση 18000 20000
  Μέγιστη απόδοση 19300 21000
Συντελεστής Απόδοσης (EER) 3,26  
Συντελεστής Απόδοσης (COP)   3,71
Εποχιακός Συντελεστής Απόδοσης (SEER) -  
Εποχιακός Συντελεστής Απόδοσης (SCOP)   -
Ενεργειακή Κλάση - -
Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας (kWh)    
Εγγυημένο Εύρος Λειτουργίας (oC) -15 έως +46 -15 έως +21
ΆΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Εσωτερική Μονάδα Εξωτερική Μονάδα
Επίπεδο Θορύβου (dB(A)±3) Sleep-Lo-Mid-Hi - / 38 / 41 / 43 -
Διαστάσεις (πλάτος x ύψος x βάθος) χιλ. 990 x 203 x 660 - x - x -
Καθαρό Βάρος (Kg) 26 -
Τύπος Προϊόντος INVERTER
Ιονιστής -
Αφύγρανση NAI
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ    
Σωληνώσεις    
Διάμετρος (Υγρού/Αερίου) in 6/4¨/12/7¨
Μέγιστο Μήκος (m) 15
Μέγιστη Υψομετρική Διαφορά(m) 20
Ψυκτικό μέσο R410A
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ    
Εγγύηση Επίσημης Αντιπροσωπείας 1 έτος για μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη και 5 έτη για το συμπιεστή
Συνίσταται Για Χώρους Έως m2 42

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι αυτό το προϊόν. Γράψτε την πρώτη αξιολόγηση.