MITSUBISHI MSZ/MUZ-LN25VG(W) KIRIGAMINE STYLE

Ενεργειακή απόδοση A +++ - Για 1 kW ηλεκτρικής ενέργειας μπορείτε να λάβετε έως 10,5 kW κρύου και έως 5,2 kW θερμότητας κατά μέσο όρο ανά έτος. Αυτό είναι το υψηλότερο ποσοστό
Κατασκευαστής: MITSUBISHI
Κωδικός προϊόντος: 02855
Διαθεσιμότητα:  4-6 εργάσιμες
1.249,00
* στην ανωτέρω τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%.
Ποσότητα:
Αριθμός επιθυμητών δόσεων:
Παραλαβή από το κατάστημα
4-6 εργάσιμες
Δωρεάν παράδοση προϊόντων
Διαθέσιμο

Τεχνικά χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα:

 • Το χαμηλό επίπεδο θορύβου - 19dB - είναι πιο ήσυχο από το θόρυβο των φύλλων. Ένα σύστημα split με χαμηλό θόρυβο είναι ιδανικό για εγκατάσταση σε υπνοδωμάτιο ή παιδικό δωμάτιο.
 • Ενεργειακή απόδοση A +++ - Για 1 kW ηλεκτρικής ενέργειας μπορείτε να λάβετε έως 10,5 kW κρύου και έως 5,2 kW θερμότητας κατά μέσο όρο ανά έτος. Αυτό είναι το υψηλότερο ποσοστό μεταξύ όλων των οικιακών διαχωριστικών συστημάτων Mitsubishi Electric. Μοντέλο MSZ-LN25VG.
 • Plasma Quad Plus - Σύστημα καθαρισμού αέρα που καταστρέφει έως και 99,9% βακτήρια, ιούς, αλλεργιογόνα και μικρά σωματίδια προϊόντων καύσης (ιδιαίτερα σημαντικό για μεγάλες μεγαλουπόλεις). Η αποτελεσματικότητα του συστήματος επιβεβαιώνεται από ιαπωνικά ερευνητικά ινστιτούτα.
 • 3D I-SEE SENSOR - Ο αισθητήρας δημιουργεί ένα θερμικό χάρτη της αίθουσας και καθορίζει την παρουσία ανθρώπων στις ζώνες θερμοκρασίας, βελτιστοποιώντας τη λειτουργία του κλιματιστικού με βάση τα ληφθέντα δεδομένα. Και, σε περίπτωση μακράς απουσίας ατόμων στο δωμάτιο, πρώτα μετατρέπει το κλιματιστικό σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας και στη συνέχεια το απενεργοποιεί.
 • Διπλό πτερύγιο - Ξεχωριστοί αποσβεστήρες αέρα σας επιτρέπουν να μετατρέψετε το κλιματιστικό σε κλιματισμό δύο ζωνών, όπου όλοι μπορούν να δημιουργήσουν ένα άνετο κλίμα για τον εαυτό τους. Μπορείτε να κατευθύνετε τη ροή του αέρα σε δύο διαφορετικές κατευθύνσεις, δημιουργώντας ατομική άνεση για όλους.
 • Επίστρωση διπλού φραγμού - Χάρη σε αυτή την επίστρωση, τα εσωτερικά συστατικά του κλιματιστικού παραμένουν καθαρά για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν υπάρχουν συνθήκες για τον πολλαπλασιασμό των βακτηριδίων ή την εμφάνιση δυσάρεστων οσμών.
 • Εγγυημένο φάσμα εξωτερικών θερμοκρασιών για ψύξη - από -10 ° C έως + 46 ° C Εγγυημένο εύρος εξωτερικών θερμοκρασιών για θέρμανση - από -15 ° C έως + 24 ° C
 • Αποσυναρμολογήσιμο σώμα της εσωτερικής μονάδας για εύκολο καθαρισμό.
 • Ενεργειακή απόδοση A +++ - Για 1 kW ηλεκτρικής ενέργειας μπορείτε να λάβετε έως 10,5 kW κρύου και έως 5,2 kW θερμότητας κατά μέσο όρο ανά έτος. Αυτό είναι το υψηλότερο ποσοστό μεταξύ όλων των οικιακών διαχωριστικών συστημάτων Mitsubishi Electric. Μοντέλο MSZ-LN25
 • Λειτουργία EconoCool - Λόγω των ειδικών blinds τρόπο λειτουργίας και μικρή αύξηση της θερμοκρασίας, την εξοικονόμηση έως και 20% ενέργεια. Αυτή η λειτουργία είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για καθημερινή χρήση conditioner όταν είστε συνεχώς να διατηρήσει μια ορισμένη θερμοκρασία στο σπίτι.
 • Εβδομαδιαίος χρονοδιακόπτης - Μπορείτε να ρυθμίσετε το κλιματιστικό σύμφωνα με τον ρυθμό ζωής σας, ρυθμίζοντας έως και 4 ενέργειες για κάθε ημέρα. Για παράδειγμα, ενεργοποιώντας το κλιματιστικό κάποιο χρόνο πριν την άφιξή σας ή την απενεργοποίηση πριν φύγετε από το σπίτι.
 • Ενσωματωμένο Wi-Fi - Built-in Wi-Fi σας επιτρέπει να διαχειριστείτε σύστημα ελέγχου κλίματος με το κινητό τηλέφωνο ή το tablet σας άμεσα, αντί του πίνακα ελέγχου ή εξ αποστάσεως από οπουδήποτε στον κόσμο, αρκεί να υπάρχει σύνδεση στο internet.
 • Κονσόλα στο χρώμα της θήκης - Η κονσόλα του κλιματιστικού είναι βαμμένη στο ίδιο χρώμα με την περίπτωση της εσωτερικής μονάδας.
 • Ψυκτικό μέσο R32 - Η Mitsubishi Electric φροντίζει για την περιβαλλοντική ασφάλεια και προσφέρει τις πιο προηγμένες λύσεις που πληρούν τα αυστηρότερα πρότυπα. Το φιλικό προς το όζον ψυκτικό μέσο είναι απόλυτα ασφαλές για τους χρήστες συστημάτων διάσπασης και για το περιβάλλον.
 • I-Save Mode - Σας επιτρέπει να αλλάζετε το σύστημα σε λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης με το πάτημα ενός κουμπιού. Για παράδειγμα, πηγαίνετε στο κρεβάτι και προτιμάτε δροσερό αέρα. Πατάτε το κουμπί "I SAVE" και το κλιματιστικό θερμαίνει τον αέρα μόνο στους 18 ° C. Όταν ξυπνάτε το πρωί, πατάτε ξανά το ίδιο κουμπί και το σύστημα επιστρέφει στις προηγούμενες ρυθμίσεις (22 ° C).

Για τον προσδιορισμό του κόστους αποστολής του προϊόντος, παρακαλούμε επιλέξτε τα στοιχεία του προορισμoύ αποστολής:

Τεχνικές προδιαγραφές

Απόδοση, ψύξη2,5 (1,0 - 3,5) kW

Παραγωγικότητα, θέρμανση3.2 (0.8 - 5.4) kW

Κατανάλωση ισχύος, ψύξη0,485 kW

Κατανάλωση ισχύος, θέρμανση0,580 kW

Εποχιακή ενεργειακή απόδοση SEER10,5 (A +++)

Εποχιακή ενεργειακή απόδοση SCOP5.2 (A +++)

Το επίπεδο θορύβου της εσωτερικής μονάδας είναι19-23-29-36-42 dB

Το επίπεδο θορύβου της εξωτερικής μονάδας είναι46 dB

Ψυκτικό μέσο τύπουR-32

Οι συνολικές διαστάσεις της εσωτερικής μονάδας είναι890 × 233 × 307 mm

Συνολικές διαστάσεις εξωτερικής μονάδας800 × 285 × 550 mm

Βάρος εσωτερικής μονάδας15,5 kg

Βάρος εξωτερικής μονάδας35 kg

 

Καθαρισμός αέρα:Ιονιστής πλάσματος

Εργασίες για θέρμανση έως:-15 ° C

Κατασκευαστής:Mitsubishi Electric

Χώρα προέλευσης:Ταϊλάνδη

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι αυτό το προϊόν. Γράψτε την πρώτη αξιολόγηση.