210 9218824
6945 420 012 - 6932 952 032

Αυτή η πολιτική απορρήτου (εφεξής η «Πολιτική») ως αναπόσπαστο κομμάτι των όρων χρήσης της ιστοσελίδας www.climacheap.gr (εφεξής η «Ιστοσελίδα») περιγράφει τις διαδικασίες με τις οποίες η Ιστοσελίδα και η εταιρεία ΑΦΟΙ Γ. ΤΣΙΠΗ Ο.Ε. (εφεξής «εμείς», «Eμείς», «Eμάς», «μας» ή η «Εταιρεία») συλλέγει, χρησιμοποιεί και αποθηκεύει τα Προσωπικά σας Δεδομένα (όπως ορίζονται κατωτέρω) που παρέχονται σε Εμάς από εσάς και γενικά από τους χρήστες της Ιστοσελίδας.


Εισαγωγή


Στην Εταιρεία αναγνωρίζουμε το πόσο σημαντικό είναι να προστατεύσουμε τις προσωπικές πληροφορίες σας (όπως π.χ. η ημερομηνία γέννησης, το όνομα και επίθετο, η διεύθυνση κατοικίας, ο αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση IP του υπολογιστή σας κ.λπ.) και δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε την τήρηση του εμπιστευτικού χαρακτήρα των προσωπικών σας δεδομένων και να εξασφαλίσουμε την από την πλευρά σας απρόσκοπτη άσκηση των δικαιωμάτων που σας παρέχει η ισχύουσα εθνική και κοινοτική νομοθεσία που ισχύει για τη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη των προσωπικών σας δεδομένων από Εμάς (εφεξής το «Εφαρμοστέο Δίκαιο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»), συμπεριλαμβανομένου του Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα, και του νέου Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου που ψηφίστηκε την 27η Απριλίου 2016 και τίθεται σε εφαρμογή από τις 25 Μαΐου 2018 (εφεξής ο «Κανονισμός»).


Ειδική σημείωση για τους ανήλικους


Σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στο άρθρο 8 του Κανονισμού, ανήλικοι κάτω των δεκαέξι (16) ετών απαγορεύεται να γνωστοποιούν σε Εμάς μέσω της Ιστοσελίδας Προσωπικά τους Δεδομένα, χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεση της/του κηδεμόνα τους. Ζητάμε από τα πρόσωπα αυτά να μην υποβάλουν πληροφορίες σε μας. Σε περίπτωση που οι χρήστες της Ιστοσελίδας εμπίπτουν στην ανωτέρω κατηγορία και εξακολουθούν να μας γνωστοποιούν Προσωπικά τους Δεδομένα μέσω της Ιστοσελίδας, θα θεωρείται από την Εταιρεία ότι τα πρόσωπα αυτά έχουν λάβει την προηγούμενη συγκατάθεση της/του κηδεμόνα τους.


Χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων


Σκοπός της Εταιρείας είναι η πλήρης συμμόρφωση με τον Κανονισμό και γι αυτό συλλέγουμε μόνο δεδομένα τα οποία είναι απολύτως απαραίτητα για να εξελιχθεί ομαλά η διαδικασία της παραγγελίας σας. Τα προσωπικά σας στοιχεία ανήκουν σε εσάς και για αυτό ζητάμε να αποδεχτείτε τους όρους χρήσης και την Πολιτική προτού προχωρήσετε σε οποιαδήποτε εγγραφή χρήστη ή παραγγελίας μέσω της Ιστοσελίδας.


Κατά τη διαδικασία εγγραφής στην Ιστοσελίδα ή υποβολής παραγγελίας στην σελίδα «ολοκλήρωση παραγγελίας», θα σας ζητηθούν κάποιες προσωπικές σας πληροφορίες, όπως:


1. Ονοματεπώνυμο

2. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

3. Πλήρη στοιχεία διεύθυνσης (Οδός & αριθμός, Ταχυδρομικός κώδικας, Πόλη, Περιοχή, Νομός)

4. Αριθμός τηλεφώνου

(Ο μοναδικός λόγος που σας ζητάμε τον αριθμό του τηλεφώνου σας είναι για να αποφευχθεί οποιαδήποτε αστοχία παράδοσης των προϊόντων σας από την εταιρεία courier, εφόσον αυτή χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση που είστε εκτός νοικοκυριού κατά τη στιγμή της παράδοσης.)

5. Στοιχεία τιμολόγησης (εάν πρόκειται για εταιρεία)


Η παροχή των παραπάνω στοιχείων από την πλευρά σας είναι υποχρεωτική προκειμένου να εξελιχθεί ομαλά η διαδικασία της παραγγελίας σας.


Εμείς ή τρίτες συνεργαζόμενες, ή συνδεδεμένες με Εμάς εταιρείες/επιχειρήσεις, χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για πολλούς σκοπούς, όπως ενδεικτικά για να σας αποστέλλουμε μηνύματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με την πορεία της παραγγελίας σας, για να βελτιώσουμε και να προσαρμόσουμε το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας, για να αναλύσουμε τη χρήση της Ιστοσελίδας, για να σας παρέχουμε και να σας στέλνουμε ενημερωτικά και πληροφορίες που απευθύνονται στα ενδιαφέροντά σας (newsletters) κλπ. Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε Προσωπικά σας Δεδομένα για να διευκολύνουμε την επικοινωνία σας με Εμάς ή τρίτες συνεργαζόμενες, ή συνδεδεμένες με Εμάς εταιρείες/επιχειρήσεις. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε Προσωπικά σας Δεδομένα για την επίλυση των διαφορών, την αντιμετώπιση προβλημάτων και την επιβολή τυχόν πολιτικών και κανόνων που διέπουν τη χρήση της Ιστοσελίδας και για να σας ενημερώνουμε για αλλαγές στην χρήση της Ιστοσελίδας, στους Όρους Χρήσης αυτής και στην Πολιτική Απορρήτου.


Δεν πωλούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα σε τρίτους, ενδέχεται όμως κατά τη συνήθη πορεία των εμπορικών δραστηριοτήτων μας να μοιραστούμε κάποια από τα Προσωπικά σας Δεδομένα με τους συνεργάτες μας και με τρίτους που ενεργούν για λογαριασμό μας ή όπως επιτρέπεται ή απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία Προσωπικών Δεδομένων.


Ενημερωτικά Δελτία (Newsletters)


Επιλέγοντας να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter), συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις, ειδικές προσφορές και αποκλειστικές εκπτώσεις που μπορεί να σας αποσταλούν ανά περιόδους.


Εάν οποιαδήποτε στιγμή αλλάξετε γνώμη μπορείτε να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο διαγραφής στην υποσημείωση οποιουδήποτε μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε από εμάς ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο privacy@climacheap.gr.


Cookies


Για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση και άνεση στην χρήση της Ιστοσελίδας χρησιμοποιούμε «cookies». Τα cookies επιτρέπουν στην Ιστοσελίδα να θυμάται σημαντικές πληροφορίες που θα κάνουν τη χρήση του site πιο βολική και την επόμενη επίσκεψή σας ευκολότερη. Ένα cookie θα περιέχει τυπικά το όνομα του τομέα από τον οποίο έρχεται το cookie, τη διάρκεια ζωής του cookie και έναν τυχαία παραγόμενο μοναδικό αριθμό ή μια άλλη τιμή. Όπως και οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιούμε cookies για διάφορους σκοπούς για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στο διαδίκτυο, για αναλύσεις και μάρκετινγκ. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιούμε cookies στην ιστοσελίδα μας για τους ακόλουθους σκοπούς:


- Ανάλυση: Χρησιμοποιούμε cookies για να αναλύσουμε τη δραστηριότητα των χρηστών ώστε να βελτιώσουμε την Ιστοσελίδα μας και τις υπηρεσίες μας προς εσάς.


- Cookies συνεργατών: Εκτός από τα δικά μας cookies, χρησιμοποιούμε cookies, web beacons ή παρόμοιες τεχνολογίες των συνεργατών μας για να αναφέρουμε τη χρήση των στατιστικών στοιχείων της Υπηρεσίας και την προβολή διαφημίσεων, όπως:


Google Analytics: Το Google Analytics είναι μια υπηρεσία διαδικτυακών αναλύσεων που προσφέρει η Google Inc. ("Google"). Η Google Analytics χρησιμοποιεί τα λεγόμενα "cookies", τα οποία είναι αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας, ώστε να βοηθήσουν την ιστοσελίδα να αναλύσει πώς ο χρήστης τη χρησιμοποιεί. Οι πληροφορίες που εξάγονται από το cookie σχετικά με τη χρήση από εσάς της ιστοσελίδας γενικά θα μεταδοθεί και θα αποθηκευτεί από την Google σε διακομιστές στις ΗΠΑ. Η διεύθυνση σας IP θα περικοπεί από την Google, αλλά μόνο εντός τα Κράτη Μέλη της ΕΕ ή άλλα συμβαλλόμενα μέρη στη συμφωνία σχετικά με Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα. Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις η πλήρης ΙΡ διεύθυνση αποστέλλεται και συντομεύεται από διακομιστές της Google στις ΗΠΑ. Για λογαριασμό του παρόχου του ιστοτόπου η Google θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες με σκοπό να εκτιμήσει τη χρήση από εσάς της ιστοσελίδας, για να συνθέσει αναφορές για τη δραστηριότητα του ιστοτόπου για τους διαχειριστές του ιστοτόπου και για να παράσχει άλλες υπηρεσίες σχετιζόμενες με τη δραστηριότητα του ιστοτόπου και τη διαδικτυακή χρήση στον πάροχο της ιστοσελίδας. Η Google δεν σχετίζει την ΙΡ διεύθυνση που μεταδίδεται από το πρόγραμμα πλοήγησής σας με άλλα στοιχεία που κατέχει. Μπορείτε να αρνηθείτε τη χρήση cookies επιλέγοντας τις αντίστοιχες ρυθμίσεις στο πρόγραμμα πλοήγησής σας. Περαιτέρω μπορείτε να εμποδίσετε την συλλογή και χρήση στοιχείων από την Google (των cookies και της IP) κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας τη διαθέσιμη προσθήκη προγράμματος πλοήγησης μέσω του ακολούθου συνδέσμου: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.


Για πληροφορίες σχετικά με τους όρους χρήσης και την προστασία των δεδομένων της Google Analytics, επισκεφθείτε τις ακόλουθες σελίδες:


https://www.google.com/analytics/terms/us.html

https://policies.google.com/privacy


Google Remarketing: Το Google Remarketing είναι μια διαφημιστική υπηρεσία της Google σύμφωνα με την οποία προηγούμενοι επισκέπτες της ιστοσελίδας μπορούν να λάβουν στοχευμένη διαφήμιση. Χρησιμοποιεί επαναληπτικό μάρκετινγκ μεταξύ συσκευών με τη Google AdWords. Αν έχετε συμφωνήσει η Google να συνδέει το διαδικτυακό ιστορικό και το ιστορικό πλοήγησης με τον λογαριασμό σας της Google, η Google χρησιμοποιεί πληροφορίες από τον λογαριασμό Google μαζί με στοιχεία της Google Analytics για να προσωποποιήσει τη διαφήμιση και για να δημιουργήσει στοιχεία στοχευμένων ομάδων για επαναληπτική διαφήμιση μεταξύ συσκευών.


Ως χρήστης Google μπορείτε να μορφοποιήσετε τις ρυθμίσεις διαφήμισης και να απενεργοποιήσετε τις προσωπικές διαφημίσεις στο "Ο Λογαριασμός μου". Επιπρόσθετα, μπορείτε να εμποδίσετε την επεξεργασία δεδομένων από τη Google, κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας τη διαθέσιμη προσθήκη πλοήγησης μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.allaboutcookies.org/


Ασφάλεια δεδομένων


Η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων είναι μια υψηλή προτεραιότητα για εμάς. Ως εκ τούτου, προστατεύουμε τα δεδομένα σας, που αποθηκεύονται σε εμάς μέσω τεχνικών και οργανωτικών μέτρων για την αποτελεσματική πρόληψη απώλειας ή κακής χρήσης από τρίτους. Από την έναρξη έως τη λήξη της σύνδεσής σας (on-line session) με την ιστοσελίδα μας, όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη/πελάτη κρυπτογραφούνται με βάση το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL 128-bit. Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Κάθε φορά που εισάγετε δεδομένα σε μία φόρμα στην Ιστοσελίδα όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή σας, tablet ή smartphone και την Ιστοσελίδα, κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 128 bits.


Τα δικαιώματά σας βάσει του Κανονισμού


Τα προσωπικά δεδομένα που γνωστοποιείτε στην Εταιρεία μέσω της Ιστοσελίδας κατά την διαδικασία εγγραφής σας ή παραγγελίας, μπορείτε οποτεδήποτε το επιθυμείτε να ενημερωθείτε σχετικά με αυτά, τον σκοπό τήρησης και της επεξεργασίας τους καθώς και την τροποποίηση, διόρθωση ή τη διαγραφή τους, αποστέλλοντας σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση privacy@climacheap.gr από την ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας την οποία μας έχετε δηλώσει.


Τα δικαιώματά σας αναλυτικά είναι τα εξής:


Δικαίωμα πρόσβασης: Η Πολιτική περιγράφει τα δεδομένα που συλλέγουμε και τον τρόπο με τον οποίο τα χρησιμοποιούμε. Δημιουργώντας έναν λογαριασμό στην Ιστοσελίδα σας δίνουμε τη δυνατότητα να έχετε πλήρη πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα και να τα διαχειριστείτε.


Δικαίωμα ενημέρωσης, διόρθωσης και συμπλήρωσης: Εφόσον συνδεθείτε στην Ιστοσελίδα μέσω της σελίδας «σύνδεση χρήστη», χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον προσωπικό σας κωδικό που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας, θα μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία που τηρούνται στη βάση δεδομένων μας, να διορθώσετε τυχόν ανακριβή προσωπικά στοιχεία ή να συμπληρώσετε ατελή δεδομένα τα οποία είναι αναγκαία για τους σκοπούς επεξεργασίας των δεδομένων σας.


Δικαίωμα διαγραφής: Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να διαγράψετε τον λογαριασμό σας σε Εμάς μέσω της Ιστοσελίδας από τον λογαριασμό σας επιλέγοντας «διαγραφή λογαριασμού». Όλα τα δεδομένα που τηρούμε για εσάς θα διαγραφούν οριστικά (προσωπικά στοιχεία, ιστορικό παραγγελιών κλπ.).


Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής σας: Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας στο μέλλον. Η νομιμότητα της επεξεργασίας των δεδομένων σας παραμένει ανεπηρέαστη από την ενέργεια αυτή, έως το σημείο ανάκλησης της συγκατάθεσής σας.


Δικαίωμά σας για προβολή αντιρρήσεων κατά της επεξεργασίας των δεδομένων σας: Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να προβάλετε αντιρρήσεις κατά της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας στο μέλλον, εάν επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας στη βάση μίας εκ των νομικών αιτιολογήσεων που προβλέπονται στο άρθρο 6 (1ε ή 1στ) του Κανονισμού. Εάν προβάλετε αντιρρήσεις, θα σταματήσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας, υπό την προϋπόθεση ότι δεν συντρέχουν νόμιμοι λόγοι για περαιτέρω επεξεργασία τους. Η επεξεργασία των δεδομένων σας για σκοπούς διαφήμισης δεν συνιστά νόμιμο λόγο.


Τα προσωπικά σας δεδομένα ανήκουν σε εσάς. Ως εκ τούτου, σας εξουσιοδοτούμε να ασκήσετε όλα τα παραπάνω δικαιώματα εφόσον συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στην Ιστοσελίδα, εισάγοντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας. Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε νέο κωδικό πρόσβασης κάνοντας κλικ στην επιλογή «Ξέχασα τον κωδικό μου» πληκτρολογώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την οποία δηλώσατε κατά την εγγραφή σας στην Ιστοσελίδα και θα σας αποστείλουμε εκ νέου έναν κωδικό πρόσβασης.


Λάβετε υπόψη ότι είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της ασφάλειας και του ελέγχου των προσωπικών σας πληροφοριών όταν συνδέεστε στο λογαριασμό σας στην Ιστοσελίδα. Ο προσωπικός σας κωδικός πρόσβασης είναι ιδιωτικός και γνωστός σε κανέναν άλλο εκτός από εσάς. Θα πρέπει να τηρείται σε αυστηρά κρυφό μέρος και προσβάσιμο μόνο από εσάς.


Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας ή επιθυμείτε να προβούμε εμείς σε κάποια από τις παραπάνω ενέργειες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο privacy@climacheap.gr.


Αλλαγές στην πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα


Μπορούμε να ενημερώνουμε οποτεδήποτε την παρούσα πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα για να αντανακλά τις αλλαγές στις πρακτικές μας και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Εάν τροποποιήσουμε την παρούσα πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, θα επικαιροποιήσουμε την «Ημερομηνία Έναρξης Ισχύος». Θα σας ενημερώνουμε για οποιεσδήποτε ουσιώδεις αλλαγές στον τρόπο μεταχείρισης των πληροφοριών σας τοποθετώντας ευδιάκριτη γνωστοποίηση στην Ιστοσελίδα μας ή αποστέλλοντας γνωστοποίηση στην κύρια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε ορίσει στο λογαριασμό σας.


Ερωτήσεις και υποδείξεις


Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση privacy@climacheap.gr


Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 25 Μαΐου 2018

Γεια σας! Κάντε κλικ στο κουμπί έναρξη για να ξεκινήσετε μια συνομιλία μαζί μας :)

Έναρξη