ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑΣ CLAGE MCX 6

CLAGE   κωδικός προϊόντος: 02364
1-3 εργάσιμες
Παραλαβή από το κατάστημα 1-3 εργάσιμες
257,00

Ταχυθερμαντήρας μίνι-μεγέθους, ηλεκτρονικά ελεγχόμενος, για την παροχή ζεστού νερού σε ένα νεροχύτη ή νιπτήρα. Τοποθετείται κάτω από τον πάγκο.
Μπορεί να δεχθεί και ζεστό νερό -εν σειρά με ηλιακό ή boiler- ως τους 70 oC.
Όταν το νερό είναι αρκετά ζεστό, η συσκευή δεν θα λειτουργήσει.

 • Ο ηλεκτρονικός έλεγχος ισχύος, προσαρμόζεται για να αντισταθμίσει τις διακυμάνσεις της πίεσης και της θερμοκρασίας εισόδου
 • Η επιθυμητή μέγιστη θερμοκρασία μπορεί να επιλεχθεί με το πάτημα ενός κουμπιού: ECO (35 oC), COMFORT (38 oC) ή MAX (45 oC)
 • Η επιλεγμένη θερμοκρασία υποδεικνύεται από το διακριτικό LED που δρα επίσης ως ένδειξη λειτουργίας και διάγνωσης. 
 • Παρέχεται πλήρης με ειδικό στόμιο της βρύσης με ενσωματωμένο ρυθμιστή ροής για τοποθέτηση σε βρύση σπειρώματος M22 / M24 και ένα σετ σύνδεσης (T, εύκαμπτο σπιράλ πιέσεως 3/8", 2 συστολές 1/2" Θ Χ 3/8" Α ). 

Απόδοση-ροή: 3 λίτρα/λεπτό στους 45 oC με είσοδο 15 oC.
Διαστάσεις: (Υ x Π x Β): 13.5 x 18.6 x 8.7 cm 

Αυτή η συμπαγής συσκευή με τo ασύμμετρο V στυλ στο μπροστινό μέρος είναι κομψή και ισχυρή . Το μάτι σύρεται στη νέα πρόσοψη , η οποία έχει ελαφρά κλίση προς το χρήστη. Η μέγιστη θερμοκρασία μπορεί να ρυθμιστεί μέσω ενός κουμπιού αφής, στο ταμπλό . Ένα διακριτικό έγχρωμο LED δείχνει αν η επιλεγμένη ρύθμιση είναι ECO ( 35 oC ) , COMFORT ( 38 oC ) ή MAX ( 45 oC ) . Στην πραγματικότητα, μια μέτρια θερμοκρασία των 35 oC είναι επαρκής για να κάνει το πλύσιμο των χεριών μια ευχάριστη εμπειρία. 

Το νερό ρέει στη σωστή θερμοκρασία μόλις η βρύση ανοίξει. Μετά από τα λίγα δευτερόλεπτα που χρειάζεστε για να πλύνετε τα χέρια σας, η συσκευή απενεργοποιείται και πάλι, μόλις κλείσει η βρύση . Η ενεργειακή απόδοση της συσκευής αυτής είναι πραγματική καθώς πραγματικά θερμαίνει μόνο το νερό που θα χρησιμοποιηθεί. Το αποτέλεσμα είναι μια εντυπωσιακή εξοικονόμηση ενέργειας έως 85 % σε σύγκριση με τους συμβατικούς θερμοσίφωνες . 

Βάση τοίχου-τοποθέτηση στον τοίχο: Σχεδιασμένος για εύκολη εγκατάσταση, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει τη συσκευή, δείχνει ένα τέλειο φινίρισμα .
Αφαιρούμενο επάνω πάνελ: Για πρόσβαση στην ταμπέλα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής και στη βίδα για τη ρύθμιση της έντασης του νερού .
Πρόσοψη με χρωματιστά LEDs:Η επιθυμητή μέγιστη θερμοκρασία μπορεί να επιλεγεί με το πάτημα ενός κουμπιού : ECO ( 35 oC ) , COMFORT ( 38 oC ) ή MAX ( 45 oC ) .
Η επιλεγμένη θερμοκρασία υποδεικνύεται από το διακριτικό LED που δρα επίσης ως ένδειξη λειτουργίας και διάγνωσης .

 • Ενεργειακή κλάση Α

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι αυτό το προϊόν. Γράψτε την πρώτη αξιολόγηση.

 • Δωρεάν Μεταφορικά

  Για παραγγελίες άνω των 100€ παραδίδουμε τα προϊόντα στο χώρο σας χωρίς καμία επιβάρυνση. Ισχύει για παραδόσεις εντός Αθηνών.

 • Καλύτερη Τιμή

  Τηλεφωνήστε μας στο 210.9218824 για επιπλέον έκπτωση στο προϊόν που σας ενδιαφέρει.

 • Εγγύηση

  Όλα τα προιόντα έχουν εγγύηση αντιπροσωπείας.