Η Εταιρεία

Η εταιρεία CLIMACHEAP ΑΦΟΙ Γ. ΤΣΙΠΗ ιδρύθηκε το 2000 συνεχίζοντας την παράδοση 30 χρόνων της οικογένειας στο χώρο των εγκαταστάσεων.

Έχοντας την πείρα των προηγούμενων χρόνων το 2000 εξελίχθηκε σε εξειδικευμένη τεχνική και εμπορική εταιρεία στο χώρο του κλιματισμού, της θέρμανσης , του φυσικού αερίου, των ηλιακών συστημάτων και τα τελευταία χρόνια εισήλθε επιτυχώς και στο χώρο των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων.

Επίσης η πολυετής εμπειρία της εταιρείας μας σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που χρησιμοποιούμε, καλύπτουμε όλες τις ανάγκες των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και φωτοβολταικων συστημάτων.

Αντιπροσωπεύουμε επίσημα μεγάλες εταιρείες στο χώρο με μεγάλη γκάμα μηχανημάτων υψηλών προδιαγραφών για όλες τις ανάγκες.

Αναλαμβάνοντας την εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών μονάδων και ηλιακών συστημάτων από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό και έτσι επιτυγχάνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, ικανοποιημένους πελάτες με σωστές οικονομικές εγκαταστάσεις και υψηλών προδιαγραφών μηχανήματα.