Προτεινόμενο

Αφυγραντήρας Puredry Sofia PD 2419 Design Low Energy

Ο Αφυγραντηρας Puredry Sofia PD 2419 Design εκτός από την υψηλή ποιότητα αφύγρανσης παρέχει και τριών σταδίων καθαρισμό του αέρα μέσω των ενσωματωμένων φίλτρων.
Κατασκευαστής: PUREDRY
Κωδικός προϊόντος: 03255
Διαθεσιμότητα:  4-6 εργάσιμες
280,00
* στην ανωτέρω τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%.
Ποσότητα:
Αριθμός επιθυμητών δόσεων:
Παραλαβή από το κατάστημα
4-6 εργάσιμες

Αφυγραντήρας Puredry Sofia PD 2419 Design Low Energy

Ο αφυγραντήρας Puredry Sofia PD2419 Design Low Energy είναι ειδικά σχεδιασμένος για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση της υγρασίας στις πιο σκληρές συνθήκες.Αν χρειάζεστε ένα αφυγραντήρα για ένα σπίτι έως 150 τ.μ. και θέλετε συγχρόνως να καθαρίζετε τον αέρα από βλαβερά μικροσωματίδια σκόνης, γύρης, χημικά, παθογόνους μικροοργανισμούς κτλ, τότε αυτός είναι ο σωστός αφυγραντήρας. Νέα μοναδική design σχεδίαση, 2 σε 1 αφυγραντήρας και καθαριστής αέρα, εξοικονομεί χρήματα από τα έξοδα λειτουργίας κρατώντας τον λογαριασμό του ηλεκτρικού σας ρεύματος όσο το δυνατόν χαμηλότερα. Η νέα σειρά Puredry Sofia έρχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα της ενεργειακής κατανάλωσης. Χάρη στο καινοτόμο σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα υλικών και την έξυπνη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας Smast Save Energy η επιλογή του Sofia PD2419 είναι μονόδρομος.

Καθαριστής Αέρα

Ο Puredry Sofia PD 2419 εκτός από την υψηλή ποιότητα αφύγρανσης παρέχει και καθαρισμό του αέρα μέσω των φίλτρων άνθρακα που διαθέτει καθώς και της λειτουργίας του ιονιστή και της λάμπας υπεριώδους ακτινοβολίας UV. Προσφέροντας ωστόσο και την δυνατότητα να λειτουργεί μόνο ως καθαριστής αέρα χωρίς την ενεργοποίηση του συμπιεστή. Τα θετικά και αρνητικά ιόντα που απελευθερώνονται εμπλουτίζουν τον αέρα, κατακρατώντας  σκόνη, αιωρούμενα στερεά και βακτήρια. Τα φίλτρα άνθρακα κατακρατούν χημικά από τσιγάρο και δυσάρεστες οσμές. Η λάμπα UV ”σκοτώνει” τους παθογόνους μικροοργανισμούς. Με αυτούς τους συνδυασμούς παρέχεται στο χώρο σας καθαρός αέρας απαλλαγμένος από μικρόβια, σκόνη και δυσάρεστες μυρωδιές.

Υποαλλεργικό

Ο αφυγραντήρας Puredry Sofia PD 2419 είναι ένα προϊόν που έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην προκαλεί αλλεργία ή αλλεργικές αντιδράσεις,  στον ανθρώπινο οργανισμό. Κατά την κυκλοφορία του αέρα, τα φίλτρα εισόδου, κατακρατούν αιωρούμενα σωματίδια σκόνης, χνούδια, τρίχες κτλ. Επίσης χάρη στα φίλτρα ενεργού άνθρακα τα οποία διαθέτει, κατακρατεί  δυσάρεστες οσμές και χημικά από καπνό και τσιγάρο. 

Απόλυτα Ήσυχο

Ο αφυγραντήρας Puredry Sofia PD 2419 Design είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας υλικά  που συμβάλουν στην πολύ χαμηλή εκπομπή θορύβου. Υπάρχουν τοποθετημένα περιμετρικά του συμπιεστή ειδικά ηχομονωτικά υλικά ώστε να απορροφούν κατά το μέγιστο τον ήχο λειτουργίας του συμπιεστή. Το ποσοστό θορύβου κατά την λειτουργία του ανέρχεται μόλις στα 39 dB. Προτείνεται για χώρους όπου απαιτείται ησυχία, καθώς και για συνθήκες ξεκούρασης και ύπνου.

Μηδενική κατανάλωση

Ο Puredry Sofia PD 2419 Design Low Energy είναι ο οικονομικότερος αφυγραντήρας στην αγορά σε προϊόντα αφύγρανσης έως 80 τ.μ. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη  στην υψηλή ποιότητα κατασκευής αλλά και στο έξυπνο πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας  Smart Save Energy. Ο τίτλος του οικονομικότερου  αφυγραντήρα  με δυνατότητα αφύγρανσης στα 12 λίτρα ημερησίως ανήκει στον PD 12L

Λειτουργία Στεγνώματος Ρούχων

Στεγνώστε τα ρούχα σας υγιεινά και οικονομικά με την λειτουργία στεγνώματος ρούχων. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να τοποθετήσετε τον αφυγραντήρα σε ένα δωμάτιο ή στο μπάνιο (κλειστή πόρτα). Τοποθετήστε τα ρούχα σε απόσταση τουλάχιστον 30-40 εκατοστών από τον αφυγραντήρα. Επιλέξτε την λειτουργία Cont (στεγνώματος ρούχων). Ο αφυγραντήρας στεγνώνει τα.ρούχα σας ενισχύοντας την αίσθηση φρεσκάδας και καθαρού αέρα στον χώρο και στα ρούχα σας.

Smart Save Energy 

Εξοικονομήστε χρήματα και ενέργεια με την έξυπνη λειτουργία smart save energy. Όταν ο στόχος της σχετικής υγρασίας έχει επιτευχθεί, ο αφυγραντήρας σταματά την λειτουργία του για 30 λεπτά (κατάσταση αναμονής). Έπειτα η συσκευή ξεκινά να λειτουργεί τον ανεμιστήρα για 5 λεπτά, ώστε να ελέγξει τα επίπεδα σχετικής υγρασίας του χώρου. Αν η σχετική υγρασία έχει αυξηθεί πάνω από τα επιθυμητά επίπεδα κατά 5% ο αφυγραντήρας θα αρχίσει να λειτουργεί και πάλι στην προεπιλεγμένη λειτουργία. Εάν η σχετική υγρασία του χώρου είναι κάτω από τα επιθυμητά επίπεδα, ο αφυγραντήρας θα σταματήσει και πάλι την λειτουργία του για άλλα 30 λεπτά. Οι συνεχείς και επαναλαμβανόμενες τριαντάλεπτες παύσεις εξασφαλίσουν μακροπρόθεσμα ένα ποσοστό οικονομικότερης λειτουργία άνω του 30%.

Εγγύηση 5 χρόνια

Όλοι οι οικιακοί αφυγραντήρες Puredry, συνοδεύονται από 5ετή platinum εγγύηση. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής, αλλά και οι ποιοτικές πρώτες ύλες, εγγυούνται την άψογη λειτουργία των προϊόντων Puredry για πολλά χρόνια, ακόμα και στις ποιο απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας. Το ανταγωνιστικό αυτό πλεονέκτημα των προϊόντων αφύγρανσης της Puredry είναι η δέσμευση μας, προς τους καταναλωτές, για την υψηλή ποιότητα και την πιστότητα των προϊόντων μας. Καλύπτει όλα τα προϊόντα που έχουν αγοραστεί από την εταιρία Puredry ή οποιονδήποτε επίσημο μεταπωλητή της στην Ελλάδα. Η εγγύηση καλύπτει την επισκευή ή την αντικατάσταση (ανταλλακτικά και εργατικά) των εξαρτημάτων που ο Κατασκευαστής ή ο Αντιπρόσωπός του αναγνώρισε ως ελαττωματικά, με τη διευκρίνιση ότι αυτή η επισκευή ή αντικατάσταση μπορεί να γίνει με καινούργια ανταλλακτικά, καινούργια εξαρτήματα ή εξαρτήματα ανακατασκευής ύστερα από εκτίμηση του Κατασκευαστή.

Για τον προσδιορισμό του κόστους αποστολής του προϊόντος, παρακαλούμε επιλέξτε τα στοιχεία του προορισμoύ αποστολής:

Ο Αφυγραντήρας Puredry Sofia PD 2419 Low Energy  είναι συγχρόνως και καθαριστής αέρα και έχει ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών:

 • Είναι ο οικονομικότερος τρόπος για τον καθαρισμό του αέρα, την καταπολέμηση της μούχλας, τη συμπύκνωση και την υγρασία σε κατοικίες έως 150τ.μ. ενιαίου χώρου.

 • Δυνατότητα έως και 24 λίτρων αφύγρανσης την ημέρα.

 • Αυτόματη λειτουργία αφύγρανσης.

 • Ψηφιακός μετρητής Υγρασίας-θερμοκρασίας.

 • Ανακύκλωση αέρα 340m³/h.

 • Καθαρισμός του αέρα με φίλτρο Άνθρακα και Hepa.

 • Μόλις 235watt ονομαστική κατανάλωση ρεύματος.

 • Μεγάλο δοχείο συλλογής 5 λίτρων.

 • Διακοπή λειτουργίας όταν το δοχείο γεμίσει με οπτική και ηχητική ενημέρωση.

 • Δυνατότητα σύνδεσης μόνιμης αποχέτευσης με σωληνάκι που παρέχετε στην συσκευασία.

 • Ψηφιακή οθόνη που δείχνει την τρέχουσα και την επιθυμητή τιμή σχετικής υγρασίας του χώρου και κατ’ επιλογήν την θερμοκρασία.

 • Μεταβλητή επιλογή αφύγρανσης από 20-80 % σχετική υγρασία με βήμα ανά 5% Σ.Υ.

 • Δύο επιλογές ταχύτητας ανεμιστήρα με χρωματική ένδειξη.

 • Αυτόματη επανεκκίνηση μετά από διακοπή ρεύματος.

 • Λειτουργία στεγνώματος ρούχων.

 • Λειτουργία Κλειδώματος για τα παιδιά.

 • Χρονοδιακόπτης από 1 – 24 hour ενεργοποίησης/απενεργοποίησης με βήμα ανά 1 ώρα.

 • Φίλτρο αέρα τριών σταδίων.

 • Hepa & Carbon φίλτρο απορροφά δυσάρεστες οσμές, τοξικά αέρια, βλαβερό χημικό καπνό από το τσιγάρο κ.τ.λ.

 • Πολύ ήσυχο μόλις ≤ 38db.

 • Διαστάσεις Μήκος*Πλάτος*Ύψος 380*195*580 χιλιοστά

 • Βάρος 12 kg

 • Εγγύηση Πέντε ετών.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι αυτό το προϊόν. Γράψτε την πρώτη αξιολόγηση.