Ζητήστε προσφορά!

Βιομηχανικοί Αφυγραντήρες Puredry PDD 200M Desiccant

Είναι ένας ισχυρός και στιβαρός αφυγραντήρας τεχνολογίας Desiccant κατασκευασμένος για να εξαγάγει πολύ υγρασία γρήγορα στις σκληρότερες εφαρμογές. Ιδανικό για, πισίνες,
Κατασκευαστής: PUREDRY
Κωδικός προϊόντος: 03069
Διαθεσιμότητα:  1-3 εργάσιμες
2.499,00
* στην ανωτέρω τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%.

Θέλετε καλύτερη τιμή; Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-9218824 ή στο info@climacheap.gr.

Ποσότητα:
Αριθμός επιθυμητών δόσεων:
Ζητήστε προσφορά
Παραλαβή από το κατάστημα
1-3 εργάσιμες
Δωρεάν παράδοση προϊόντων
Διαθέσιμο

Είναι ένας ισχυρός και στιβαρός αφυγραντήρας τεχνολογίας Desiccant κατασκευασμένος για να εξαγάγει πολύ υγρασία γρήγορα στις σκληρότερες εφαρμογές. Ιδανικό για την οικοδομή, αποξυραντήρια τροφίμων, πισίνες, χώρους με χαμηλές θερμοκρασίες μιας και η θερμοκρασία λειτουργίας κυμαίνεται από -20 έως +60 ℃.

Τι ζητούν οι πελάτες μας από έναν κτιριακό αφυγραντήρα desiccant, φυσικά να εξάγει πολλή υγρασία από τον αέρα, χρησιμοποιώντας όσο το δυνατόν λιγότερη κατανάλωση και να δώσει πολλά χρόνια αξιόπιστης λειτουργίας. Αυτό ακριβώς είχε σχεδιαστεί για να κάνει ο Puredry PDD 200M.

Λειτουργεί χωρίς τη χρήση μοτέρ – συμπιεστή όπως οι αφυγραντήρες που ξέραμε έως σήμερα. Η αρχή λειτουργίας του στηρίζεται στο αφυγραφικό υλικό desiccant το ζεόλιθο (zeolite), το οποίο έχει τη φυσική ιδιότητα να απορροφά τα σωματίδια υγρασίας από τον αέρα, στην συνέχεια να τα μετατρέπει σε νερό και με σωληνάκι που περιλαμβάνεται στη συσκευασία στην αποχέτευση.

Διαθέτει στο εσωτερικό του θερμική αντίσταση, η οποία θερμαίνει τον ξηρό αέρα πριν τον διοχετεύσει στο χώρο. Ο ξηρός αέρας που διαχέεται από τους αφυγραντήρες desiccant Puredry είναι περίπου 10-16°C θερμότερος από τον αέρα του χώρου. Συμβάλλουν επομένως στη θέρμανση του χώρου ανεβάζοντας τη θερμοκρασία  κατά 1-3°C.
Σχεδιασμένος και κατασκευασμένος με τις ποιο σύγχρονες τεχνολογίες, αυτό σημαίνει ότι πληροί τις απαιτήσεις μας όσον αφορά την ενεργειακή απόδοση με μόλις 1,3 kw/h και την ανώτερη ποιότητα κατασκευής. Αυτός είναι ο λόγος που έρχεται με διετή εγγύηση.
Ο Puredry PDD 200M είναι επικαλυμμένος σε εποξική βαφή σε ένα περίβλημα από χάλυβα για να περιορίσει τις γρατσουνιές. Eχει πολύ μεγάλες λαβές για ευκολία στη μετακίνηση  πάνω και κάτω από σκάλες και κράσπεδα. Διαθέτει εύχρηστο ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου.
Εσωτερικά χρησιμοποιεί την υψηλότερη δυνατή ποιότητα εξαρτημάτων και συγκολλήσεων, για να εξασφαλιστεί η αξιοπιστία σε όλες τις συνθήκες και να παρέχει τα μέγιστα ποσοστά εξαγωγής, χρησιμοποιώντας ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας σε όλες τις θερμοκρασίες και σχετικές υγρασίες.

Για τον προσδιορισμό του κόστους αποστολής του προϊόντος, παρακαλούμε επιλέξτε τα στοιχεία του προορισμoύ αποστολής:

Δυνατότητα αφύγρανσης 50 λίτρα την ημέρα.
Ανακύκλωση αέρα 220m³/h.
Μόλις 1300 watt ονομαστική κατανάλωση ρεύματος / μέγιστη 1500 watt.
Αυτόματη επανεκκίνηση σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.
Ψηφιακή οθόνη για να σας δείχνει την τρέχουσα τιμή σχετικής υγρασίας του χώρου.
Μεταβλητή αφύγρανση σχετική υγρασία με βήμα ανά 5% Σ.Υ.
Χρονοδιακόπτης 1 – 24 hour ενεργοποίησης-απενεργοποίησης.
Δυνατότητα μόνιμης αποχέτευσης (σωλήνα παρέχετε).
Φίλτρο αέρα πλενόμενο.
Πολύ ήσυχο  ≤ 58db.
Εγγύηση δύο ετών.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι αυτό το προϊόν. Γράψτε την πρώτη αξιολόγηση.