Boneco U700 Ultrasonic

Το όμορφο design και η υψηλή υγραντική ικανότητα κάνουν τον υγραντήρα Boneco U700 πραγματικά να ξεχωρίζει. Είναι κατάλληλος για κάθε σπίτι να χρησιμοποιηθεί σε χώρους εως 70τμ
Κατασκευαστής: BONECO
Κωδικός προϊόντος: 02336
Διαθεσιμότητα:  4-6 εργάσιμες
299,00
* στην ανωτέρω τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%.
Ποσότητα:
Αριθμός επιθυμητών δόσεων:
Παραλαβή από το κατάστημα
4-6 εργάσιμες

Το όμορφο design και η υψηλή υγραντική ικανότητα κάνουν τον υγραντήρα Boneco U700 πραγματικά να ξεχωρίζει. Είναι κατάλληλος για κάθε σπίτι και μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί σε χώρους εως 70τμ. Διαθέτει μοναδική τεχνολογία Cleaning Mode κατά την οποία ο υγραντήρας αυτοκαθαρίζεται για να μην αναπτύσσονται μικρόβια και βακτηρίδια στο εσωτερικό του. Επίσης διαθέτει οθόνη πολλαπλών λειτουργιών (Auto Mode, Sleep Mode, timer, ένδειξη αντικατάστασης αναλώσιμων, ένδειξη όταν η συσκευή πρέπει να καθαριστεί, αυτόματα κλείσιμο όταν το δοχείο νερού αδειάσει, ένδειξη υγρασίας του χώρου μας κ.α). Μπορούμε να τον ρυθμίσουμε ώστε να βγάζει ζεστή ή κρύα ύγρανση ανάλογα με τις προτιμήσεις μας και διαθέτει μεγάλο δοχείο νερού χωρητικότητας 9 λίτρων. Η συσκευή έχει φωτισμό Led για όμορφη ατμόσφαιρα το βράδυ, είναι αθόρυβη και υπάρχει η δυνατότητα αρωματισμού του χώρου μας.

Υγραντήρας Boneco U700 Ultrasonic

Αφού έχουμε γεμίσει το δοχείο του υγραντήρα με νερό της βρύσης, ακολουθούν τα παρακάτω στάδια λειτουργίας του υγραντήρα.

Στάδιο 1

Η τεχνολογία Ionic Silver Stick® βρίσκεται συνεχώς μέσα στο νερό και έχει αντιβακτηριδιακή δράση. Θα μας εξασφαλίσει ότι το νερό που θα παραμένει μέσα στο δοχείο θα είναι απαλλαγμένο από μικρόβια και βακτηρίδια. Το Ionic Silver Stick® χρειάζεται αλλαγή μια φορά κάθε 9-12 μήνες.

Σταδιο 2

Αφού θέσουμε σε λειτουργία τον υγραντήρα, το νερό του δοχείου περνάει μέσα από κασέτα αφαλάτωσης (Demineralization Cartridge). H κασέτα αυτή κρατάει τα άλατα του νερού ώστε να μας εξασφαλίσει ότι το νερό εξέρχεται από τον υγραντήρα με τη μορφή ομίχλης χωρίς ορυκτά. Η κασέτα χρειάζεται αλλαγή περίπου κάθε 3εις μήνες εαν χρησιμοποιούμε τον υγραντήρα συνεχώς. Εξαρτάται βέβαια και από την περιεκτικότητα του νερού σε άλατα. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε την κασέτα αφαλάτωσης με καινούρια ή μια οικονομικότερη λύση θα ήταν να ξαναγεμίσουμε την κασέτα με κόκους (Refill granules). Τέλος μια πολύ καλή λύση θα ήταν να χρησιμοποιούμε απιονισμένο νερό που δεν περιέχει άλατα.

Στάδιο 3

Το νερό απαλλαγμένο από βακτηρίδια και άλατα περνάει μέσα από μεμβράνη που πάλλεται συνεχώς σε υψηλή συχνότητα μετατρέποντας το νερό σε μικρόλεπτη ομίχλη. Η ομίχλη εκπέμπεται στο χώρο μας με τη βοήθεια ανεμιστήρα. Ο υγραντήρας Boneco U700 χρησιμοποιεί τεχνολογία Ultrasonic (υπερήχων). Η ταχύτητα της ύγρανσης μπορεί να ρυθμιστεί στα επίπεδα που επιθυμούμε.

 

Έλεγχος θερμοκρασίας εξερχόμενου νερού

Καθώς εξατμίζεται η εξερχόμενη από τον υγραντήρα ομίχλη, η θερμοκρασία του χώρου μπορεί να πέσει ελαφρώς. Ο υγραντήρας Boneco U700 μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να εκπέμπει ζεστή ή κρύα ύγρανση με το πάτημα ενός κουμπιού. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να ελέγξουμε τη θερμοκρασία στο χώρο μας ώστε να μην πέφτει όταν ο υγραντήρας είναι σε λειτουργία.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

 • Μοναδική τεχνολογία αυτοκαθαρισμού Cleaning Mode για να μην αναπτύσσονται βακτηρίδια στο εσωτερικό της συσκευής.
 • Δείκτης που μας ειδοποιεί όταν το δοχείο νερού χρειάζεται ξανά γέμισμα.
 • Μεγάλο δοχείο νερού χωρητικότητας 9 λίτρων για να μην το γεμίζουμε συνεχώς.
 • Δυνατότητα χρήσης αρωματικού.
 • Δυνατότητα φωτισμού του νερού μέσα στο δοχείο με φωτισμό LED.
 • Δυνατότητα ζεστής ή κρύας ύγρανσης.
 • Οθόνη πολλαπλών λειτουργιών (Sleep Mode, Auto Mode, Timer, αντικατάσταση Ionic Silver Stick, μας ενημερώνει όταν η συσκευή χρειάζεται καθαρισμό κ.α).
 • Υψηλής ποιότητας υλικά. Με την εγγύηση του Ελβετικού οίκου Boneco. 3 χρόνια εγγύηση.
 • Τα αναλώσιμα (Ionic Silver Stick, Demineralization Cartridge, Cleaning Brush) περιέχονται στη συσκευασία.

 

   Υγραντήρας Boneco U700 Ultrasonic (Υγραντής Boneco-U700)Υγραντήρας Boneco U700 Ultrasonic (Υγραντής Boneco-U700) Υγραντήρας Boneco U700 Ultrasonic (Υγραντής Boneco-U700) Υγραντήρας Boneco U700 Ultrasonic (Υγραντής Boneco-U700) 

 

Boneco logo H εταιρεία Boneco ειδικεύεται στην κατασκευή υγραντήρων από το 1956. Θεωρείται μια από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στην κατασκευή υγραντήρων έχοντας μια τεράστια παράδοση και γνώση. Η παραγωγή των προιόντων γίνεται αποκλειστικά στο εργοστάσιο στην Ελβετία με πολύ υψηλά standard παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου. Αγοράζοντας έναν υγραντήρα Boneco εξασφαλίζουμε ότι χρησιμοποιούμε ένα premium προιόν στο χώρο μας.
doc

Το πιο σημαντικό που πρέπει να προσέξουμε όταν αγοράζουμε υγραντήρα είναι να μην αναπτύσσονται μικρόβια και βακτηρίδια στο νερό που βρίσκεται στάσιμο μέσα στο δοχείο. Το νερό είναι το ιδανικό "σπίτι" ανάπτυξης βακτηριδίων και μικροβίων. Είναι βέβαιο ότι θα αρχίσουν να αναπτύσσονται μέσα στο δοχείο ύστερα από λίγες ώρες αφού το έχουμε γεμίσει. Είναι λοιπόν σημαντικό το νερό που εξέρχεται από τον υγραντήρα με τη μορφή ομίχλης να μην είναι "μολυσμένο" γιατί τότε υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για λοιμώξεις του αναπνευστικού στους ανθρώπους που το αναπνέουν. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται όταν στο χώρο βρίσκονται παιδιά και άνθρωποι με χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα.

Υγραντήρας Boneco U700 Ultrasonic(Ionic Silver Stick) Μοναδική αντηβακτηριδιακή τεχνολογία IONIC SILVER STICK. Η Boneco έχει αναπτύξει τη μοναδική αντιβακτηριδιακή τεχνολογία Ionic Silver Stick για να μας εξασφαλίσει ότι στο νερό του δοχείου δεν αναπτύσσονται μικρόβια και βακτηρίδια. Το Silver Stick χρησιμοποιεί την αντιβακτηριδιακή δράση του αργύρου για να διασφαλίσει τη βέλτιστη ποιότητα του νερού. Έτσι είμαστε σίγουροι ότι το νερό που μένει μέσα στο δοχείο διατηρείται συνεχώς απαλλαγμένο από βακτηρίδια ακόμα και όταν ο υγραντήρας δεν λειτουργεί.
Υγραντήρες Boneco (Red Dot Logo) Ο υγραντήρας Boneco U700 έχει λάβει βραβείο Red Dot Design Award για την άψογη σχεδίασή του. Ο διεθνής οργανισμός Red Dot εξετάζει κάθε χρόνο χιλίαδες συσκευές για το design τους και δίνει βραβεία σε αυτές που έχουν τον καλύτερο σχεδιασμό.

Για τον προσδιορισμό του κόστους αποστολής του προϊόντος, παρακαλούμε επιλέξτε τα στοιχεία του προορισμoύ αποστολής:

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Συγκεντρωτικός Πίνακας Τεχνικών Χαρακτηριστικών BONECO U700 ULTRASONIC

 • Προτεινόμενη Επιφάνεια Δωματίου εως 70τμ
 • Κατανάλωση ρεύματος 45 -180 W (180 W όταν θέλουμε ζεστή ύγρανση)
 • Υγραντική ικανότητα600 G / H
 • Χωριτικότητα δοχείου νερού9 λίτρα
 • Στάθμη θορύβου db< 25 db
 • Διαστάσεις MxYxΠ (mm) 325 χ 360 χ 190 mm
 • Τροφοδοσία Ισχύος230 V / 50 - 60 Ηz
 • ΤεχνολογίαUltrasonic (Υπερήχων)
 • Βάρος (kg) - Με άδειο δοχείο4.6 kg

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι αυτό το προϊόν. Γράψτε την πρώτη αξιολόγηση.