Προτεινόμενο

Buderus Logamax Plus GB062-24KD H V2

Ο επίτοιχος λέβητας συμπύκνωσης Logamax plus GB062-24KD H V2 για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις ενός σύγχρονου λέβητα αερίου, όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής, την αξιόπιστη λειτουργία και ασφάλεια, την μέγιστη απόδοση και την εξοικονόμηση ενέργειας.
Κατασκευαστής: BUDERUS
Κωδικός προϊόντος: 02172
Διαθεσιμότητα:  1-3 εργάσιμες
1.249,00
* στην ανωτέρω τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%.
Ποσότητα:
Αριθμός επιθυμητών δόσεων:
Παραλαβή από το κατάστημα
1-3 εργάσιμες

Ο επίτοιχος λέβητας συμπύκνωσης Logamax plus GB062-24KD H V2 για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις ενός σύγχρονου λέβητα αερίου, όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής, την αξιόπιστη λειτουργία και ασφάλεια, την μέγιστη απόδοση και την εξοικονόμηση ενέργειας. Εξοπλισμένος με την τεχνολογία συμπύκνωσης ο Logamax plus GB062, σας παρέχει μέγιστη άνεση και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Υψηλή ποιότητα κατασκευής

Ο Logamax plus GB062 μπορεί να εξοικονομήσει έως και 30% ενέργεια σε σύγκριση με μια παλαιά εγκατάσταση θέρμανσης. Για να σας προσφέρουμε μια τόσο μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας, εξοπλίσαμε τη μονάδα με την πιο σύγχρονη τεχνολογία θέρμανσης, όπως παραδείγματος χάριν με τον υψηλής ποιότητας εναλλάκτη θερμότητας αλουμινίου-πυριτίου, που έχει δοκιμαστεί με επιτυχία σε περισσότερες από 1 εκατομμύριο εφαρμογές.

Εξαιρετικά υψηλός βαθμός απόδοσης

Ο Logamax plus GB062 διακρίνεται για τον υψηλό βαθμό απόδοσης που φθάνει έως και 108% χάρη στην τεχνολογία συμπύκνωσης μέσω της οποίας εκμεταλλεύεται τη θερμότητα των υδρατμών των καυσαερίων. Οι συμβατικοί λέβητες δεν εκμεταλλεύονται αυτήν την ενέργεια η οποία και διαφεύγει από την καπνοδόχο. Με την τεχνολογία συμπύκνωσης επιτυγχάνεται μια πρόσθετη εξοικονόμηση ενέργειας έως και 30 % σε σχέση πάντα με έναν συμβατικό λέβητα αερίου.

Πλήρης εξοπλισμός

Ο Logamax plus GB062 είναι εργοστασιακά πλήρως εξοπλισμένος με όλα τα απαιτούμενα εξαρτήματα για τη σωστή λειτουργία της εγκατάστασης: κυκλοφορητής θέρμανσης, δοχείο διαστολής, βαλβίδα ασφαλείας και τρίοδη βάνα για τη σύνδεση ζεστού νερού, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρημάτων για εσάς και λιγότερο χρόνο τοποθέτησης για τον εγκαταστάτη. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε έναν ψηφιακό θερμοστάτη χώρου της σειράς Logamatic RC ανάλογα με τις ανάγκες σας, είτε την απλή έκδοση RC100, είτε τον χρόνο-θερμοστάτη με σύστημα αντιστάθμισης RC200 με 8 προ-ρυθμισμένα εβδομαδιαία προγράμματα. Ο ψηφιακός θερμοστάτης επιτηρεί τη θερμοκρασία του χώρου σας και ρυθμίζει την ισχύ του καυστήρα (modulation) έτσι ώστε να εξοικονομείται ενέργεια και να μειώνονται οι εκ- πομπές των ρύπων. Θέλετε να συνδυάσετε την μονάδα αερίου με ηλιακούς συλλέκτες; Κανένα πρόβλημα, μπορείτε εύκολα να επεκτείνετε και να αναβαθμίσετε τον λέβητα με τους κατάλληλους αυτοματισμούς (π.χ.Logamatic RC300 ή Logamatic 4000) επιτυγχάνοντας βέλτιστη εξοικονόμηση ενέργειας με υψηλή ενεργειακή απόδοση.

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:(ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ)

  • ΣΕΤ ΚΑΠΝΑΓΩΓΟΥ

 

Για τον προσδιορισμό του κόστους αποστολής του προϊόντος, παρακαλούμε επιλέξτε τα στοιχεία του προορισμoύ αποστολής:

Τύπος Λειτουργίας Συμπύκνωσης
Καύσιμη Ύλη Φυσικό Αέριο & Υγραέριο
Μεγ.& Ελαχ. ωφέλιμη ισχύς Θέρμανσης 80/60°C 24.1~3.7
Μεγ.& Ελαχ. ωφέλιμη ισχύς Θέρμανσης 50/30°C 25.2~4
Απόδοση στην Ονομ.φόρτωση 80/60Hi: 97.5
Απόδοση στην Ονομ.φόρτωση 30/50Hi: 105
Μέγιστη/Eλάχιστη θερμ/σία θέρμανσης 82~30
Μέγιστη πίεση κυκλώματος 3
Μεγ.& Ελαχ. ωφέλιμη ισχύς ΖΝΧ 28.2
Μεγ.& Ελαχ. Θερμοκρασία ΖΝΧ 60~40
Ειδική παροχή συστήματος ΖΝΧ (ΔΤ=30°C) 13.3
Αναλογική ρύθμιση του καυστήρα (inverter) 15%~100%
Κυκλοφορητής θέρμανσης Inverter
Χωρητικότητα δοχείου διαστολής 8
Βαθμός προστασίας ηλεκτρ. κυκλώματος X4D
Τροφοδοσία (Ph-Volt-Hz) 1-220~240V-50
Διαστάσεις (ΠxΥxΒ) (mm) 400x815x300
Βάρος (Kg) 36,0
Σελίδα Κατασκευαστή Buderus
Χώρα Προέλευσης Γερμανία
Εγγύηση Δύο (2) έτη

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι αυτό το προϊόν. Γράψτε την πρώτη αξιολόγηση.