Φιλτρο Αντικαταστασης Καθαριστη Αερα Boneco P340

Set φίλτρων αντικατάστασης Boneco P340. Περιλαμβάνει δύο σε ένα φίλτρο Ενεργού Άνθρακα και φίλτρο true HEPA. Καλύπτει τις ανάγκες για 12-18 μήνες (εξαρτάται από την επιβάρυνση του χώρου σε σωματίδια-αέριους ρύπους). O καθαριστής αέρα Boneco P340 χρησιμοποιεί 3 φίλτρα για τον καθαρισμό του αέρα
Κατασκευαστής: BONECO
Κωδικός προϊόντος: 02782
Διαθεσιμότητα:  4-6 εργάσιμες
59,00
* στην ανωτέρω τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%.
Ποσότητα:
Αριθμός επιθυμητών δόσεων:
Παραλαβή από το κατάστημα
4-6 εργάσιμες

Set φίλτρων αντικατάστασης Boneco P340. Περιλαμβάνει δύο σε ένα φίλτρο Ενεργού Άνθρακα και φίλτρο true HEPA. Καλύπτει τις ανάγκες για 12-18 μήνες (εξαρτάται από την επιβάρυνση του χώρου σε σωματίδια-αέριους ρύπους).
O καθαριστής αέρα Boneco P340 χρησιμοποιεί 3 φίλτρα για τον καθαρισμό του αέρα: Προφίλτρο - Φίλτρο true Hepa - Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα.

Βoneco Φίλτρα A341 (κατάλληλα για το μοντέλα P340)

Τα φίλτρα Α341 αφορούν τη συσκευή Boneco P340. Περιλαμβάνουν δυο σε ένα φίλτρο Ενεργού Άνθρακα και φίλτρο true HEPA. Τα φίλτρα χρειάζονται αντικατάσταση ανάλογα με τις ώρες λειτουργίας της συσκευής και την επιβάρυνση του εσωτερικού χώρου από αέριους ρύπους και σωματίδια. Μια μέση διάρκεια ζωής είναι ο ένας χρόνος και για τα δυο φίλτρα. Οι παραπάνω υπολογισμοί γίνονται εάν υποθέσουμε ότι η συσκευή λειτουργεί για 12 ώρες κάθε ημέρα και ο εσωτερικός χώρος είναι μέτρια επιβαρυμένος.

Για τον προσδιορισμό του κόστους αποστολής του προϊόντος, παρακαλούμε επιλέξτε τα στοιχεία του προορισμoύ αποστολής:

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι αυτό το προϊόν. Γράψτε την πρώτη αξιολόγηση.