Φίλτρο Ενεργου Ανθρακα 2 Σταδιων Aqua Filter FCCA-STO

Φίλτρο Ενεργου Ανθρακα και Ιζιμάτων 2 Σταδιων Aqua Filter FCCA Οι κασέτες σειράς FCCA είναι πολύ δημοφιλή κασέτες άνθρακα για χρόνια. Ένας συνδυασμός ενεργοποιημένου άνθρακα από κέλυφος καρύδας που έχει εγκριθεί από την NSF και από μη υφασμένες ίνες, παρέχει αποτελεσματική αφαίρεση ρύπων από πόσιμο νερό. Οι κασέτες τύπου GAC είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε το νερό να ρέει από κάτω προς τα πάνω, εξασφαλίζοντας μεγάλο χρόνο επαφής και επιτρέποντας τη μέγιστη απορρόφηση και επεξεργασία. Χρησιμοποιώντας μια εξαιρετικά αποτελεσματική διαμήκη ροή για μεγαλύτερο χρόνο επαφής με τον άνθρακα, η FCCA είναι ιδανική όπου ένας μακρύς χρόνος επαφής επιτρέπει το υψηλό χλώριο καθώς και άλλες μειώσεις οργανικών ρύπων. Χρησιμοποιώντας καθαρό, ενεργό άνθρακα με κέλυφος από κόκκους καρύδας με μεγάλο μέγεθος ματιών, αυτό το κοκκώδες εύρος είναι κατά κύριο λόγο μια κασέτα με χλώριο, γεύση και οσμή με το πλεονέκτημα ενός μαξιλάρι μετά-φίλτρου για να αποτραπεί η έκπλυση του άνθρακα και για να αποφευχθεί η απόφραξη Αν υπάρχουν υψηλά σωματίδια. Σύμφωνα με εσωτερικές εργαστηριακές μελέτες, το φυσίγγιο απομακρύνει το 99% του ελεύθερου χλωρίου, το 85% ορισμένων λαχανικών, των διαλυτών, των αρωματικών υδρογονανθράκων και άλλων οργανικών ενώσεων. Το μη-υφασμένο φίλτρο από πολυπροπυλένιο λειτουργεί ως μετα-φίλτρο, εμποδίζοντας την απόπλυση τόσο των σωματιδίων άνθρακα όσο και των ιζημάτων. Διάρκεια ζωής φίλτρου 6 μήνες
Κατασκευαστής: AQUA FILTER
Κωδικός προϊόντος: 02704
Διαθεσιμότητα:   Κατόπιν παραγγελίας
10,00
* στην ανωτέρω τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%.
Ποσότητα:
Αριθμός επιθυμητών δόσεων:
Παραλαβή από το κατάστημα
Κατόπιν παραγγελίας

Φίλτρο Ενεργου Ανθρακα και Ιζιμάτων 2 Σταδιων Aqua Filter FCCA

Οι κασέτες σειράς FCCA είναι πολύ δημοφιλή κασέτες άνθρακα για χρόνια. Ένας συνδυασμός ενεργοποιημένου άνθρακα από κέλυφος καρύδας που έχει εγκριθεί από την NSF και από μη υφασμένες ίνες, παρέχει αποτελεσματική αφαίρεση ρύπων από πόσιμο νερό. Οι κασέτες τύπου GAC είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε το νερό να ρέει από κάτω προς τα πάνω, εξασφαλίζοντας μεγάλο χρόνο επαφής και επιτρέποντας τη μέγιστη απορρόφηση και επεξεργασία.

Χρησιμοποιώντας μια εξαιρετικά αποτελεσματική διαμήκη ροή για μεγαλύτερο χρόνο επαφής με τον άνθρακα, η FCCA είναι ιδανική όπου ένας μακρύς χρόνος επαφής επιτρέπει το υψηλό χλώριο καθώς και άλλες μειώσεις οργανικών ρύπων.

Χρησιμοποιώντας καθαρό, ενεργό άνθρακα με κέλυφος από κόκκους καρύδας με μεγάλο μέγεθος ματιών, αυτό το κοκκώδες εύρος είναι κατά κύριο λόγο μια κασέτα με χλώριο, γεύση και οσμή με το πλεονέκτημα ενός μαξιλάρι μετά-φίλτρου για να αποτραπεί η έκπλυση του άνθρακα και για να αποφευχθεί η απόφραξη Αν υπάρχουν υψηλά σωματίδια.

Σύμφωνα με εσωτερικές εργαστηριακές μελέτες, το φυσίγγιο απομακρύνει το 99% του ελεύθερου χλωρίου, το 85% ορισμένων λαχανικών, των διαλυτών, των αρωματικών υδρογονανθράκων και άλλων οργανικών ενώσεων. Το μη-υφασμένο φίλτρο από πολυπροπυλένιο λειτουργεί ως μετα-φίλτρο, εμποδίζοντας την απόπλυση τόσο των σωματιδίων άνθρακα όσο και των ιζημάτων.

Διάρκεια ζωής φίλτρου 6 μήνες

Για τον προσδιορισμό του κόστους αποστολής του προϊόντος, παρακαλούμε επιλέξτε τα στοιχεία του προορισμoύ αποστολής:

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι αυτό το προϊόν. Γράψτε την πρώτη αξιολόγηση.