Φίλτρο Συμπαγούς Ενεργού Ανθρακα Silver Series FCCBL-S 5 ιντσών

FCCBL-S 5″, συμπαγής ενεργός  άνθρακας κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες. Προκειμένου να βελτιωθεί η διαδικασία καθαρισμού του νερού, αυτό το φίλτρο χρησιμοποιεί άνθρακα από κέλυφος καρύδας που πληρεί τα αυστηρά πρότυπα του NSF. Με τη μοναδική φόρμουλα που αναπτύχθηκε τα φίλτρα Silver series επιτυγχάνουν “μαλάκωμα” των υδάτων, απομάκρυνση των βαρέων μετάλλων από το νερό μόλυβδο, χαλκό, υδράργυρο, ακόμη και την αφαίρεση των ραδιενεργών σωματιδίων όπως στρόντιο και καίσιο. Η σειρά SILVER έχει σημαντικά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από ανταγωνιστικά προϊόντα. To Aqua Filter Silver BL–S είναι φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα, υψηλής ποιότητας κατασκευασμένο στην Ευρώπη από την Aqua Filter. Κατάλληλο για κάθε οικιακή και εμπορική εφαρμογή φίλτρανσης νερού (φίλτρα άνω και κάτω πάγκου, μονάδες αντίστροφης όσμωση, ψύκτες). Κατασκευάζονται στην Ευρώπη από την Aqua Filter σύμφωνα με τις προδιαγραφές FDA (21 CFR) , EU 10/2011, REACH, WQA ,ROHS.   Τα κυριότερα χαρακτηριστικά τους: Αφαιρεί έως και το 99% του χλωρίου στο νερό.       Αφαίρεση οργανικών ρύπων. Κατάργηση φαινόλης και το βενζολίου. Περιέχει άνθρακα από κέλυφος καρύδας. Αφαιρεί βαρέα μέταλλα (Pb, Cu, Hg, Sr, Cs). ”Μαλακώνει” το νερό. Παρέχει εξαιρετικό φιλτράρισμα με χαμηλή πτώση πίεσης. Αφαιρεί έως και το 85% των φυτοφαρμάκων. Αφαιρεί μηχανικές προσμίξεις (σκουριά, λάσπη, κλπ.) από 5 έως 10 micron. Βελτιώνει τη γεύση και την οσμή του νερού. Σημαντικά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με τα ανταγωνιστικά προϊόντα. Διαστάσεις: 5” x 2,7” Θερμοκρασία Λειτουργίας : 2°C – 45°C Μακροζωία: 6 – 12 μήνες (ανάλογα με την ποιότητα του νερού τροφοδοσίας).
Κατασκευαστής: AQUA FILTER
Κωδικός προϊόντος: 03149
Διαθεσιμότητα:  1-3 εργάσιμες
7,00
* στην ανωτέρω τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%.
Ποσότητα:
Αριθμός επιθυμητών δόσεων:
Παραλαβή από το κατάστημα
1-3 εργάσιμες

FCCBL-S 5″, συμπαγής ενεργός  άνθρακας κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες.

Προκειμένου να βελτιωθεί η διαδικασία καθαρισμού του νερού, αυτό το φίλτρο χρησιμοποιεί άνθρακα από κέλυφος καρύδας που πληρεί τα αυστηρά πρότυπα του NSF. Με τη μοναδική φόρμουλα που αναπτύχθηκε τα φίλτρα Silver series επιτυγχάνουν “μαλάκωμα” των υδάτων, απομάκρυνση των βαρέων μετάλλων από το νερό μόλυβδο, χαλκό, υδράργυρο, ακόμη και την αφαίρεση των ραδιενεργών σωματιδίων όπως στρόντιο και καίσιο.

Η σειρά SILVER έχει σημαντικά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από ανταγωνιστικά προϊόντα.

To Aqua Filter Silver BLείναι φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα, υψηλής ποιότητας κατασκευασμένο στην Ευρώπη από την Aqua Filter.

Κατάλληλο για κάθε οικιακή και εμπορική εφαρμογή φίλτρανσης νερού (φίλτρα άνω και κάτω πάγκου, μονάδες αντίστροφης όσμωση, ψύκτες).

Κατασκευάζονται στην Ευρώπη από την Aqua Filter σύμφωνα με τις προδιαγραφές FDA (21 CFR) , EU 10/2011, REACH, WQA ,ROHS.

 

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά τους:

Αφαιρεί έως και το 99% του χλωρίου στο νερό.

 

 

 

 • Αφαίρεση οργανικών ρύπων.
 • Κατάργηση φαινόλης και το βενζολίου.
 • Περιέχει άνθρακα από κέλυφος καρύδας.
 • Αφαιρεί βαρέα μέταλλα (Pb, Cu, Hg, Sr, Cs).
 • ”Μαλακώνει” το νερό.
 • Παρέχει εξαιρετικό φιλτράρισμα με χαμηλή πτώση πίεσης.
 • Αφαιρεί έως και το 85% των φυτοφαρμάκων.
 • Αφαιρεί μηχανικές προσμίξεις (σκουριά, λάσπη, κλπ.) από 5 έως 10 micron.
 • Βελτιώνει τη γεύση και την οσμή του νερού.
 • Σημαντικά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με τα ανταγωνιστικά προϊόντα.
 • Διαστάσεις: 5” x 2,7”
 • Θερμοκρασία Λειτουργίας : 2°C – 45°C
 • Μακροζωία: 6 – 12 μήνες (ανάλογα με την ποιότητα του νερού τροφοδοσίας).

Για τον προσδιορισμό του κόστους αποστολής του προϊόντος, παρακαλούμε επιλέξτε τα στοιχεία του προορισμoύ αποστολής:

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι αυτό το προϊόν. Γράψτε την πρώτη αξιολόγηση.