Ηλεκτρικό τζάκι Dimplex IGNITE XL 50

Ηλεκτρικό τζάκι IGNITE XL 50 για εντοιχιζόμενη τοποθέτηση με βελτιωμένη τεχνολογία optiflame effect 3D. Πολλαπλές λειτουργίες απεικόνισης της φωτεινότητας της φλόγας
Κατασκευαστής: DIMPLEX
Κωδικός προϊόντος: 03262
Διαθεσιμότητα:  4-6 εργάσιμες
1.140,00
* στην ανωτέρω τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%.
Ποσότητα:
Αριθμός επιθυμητών δόσεων:
Παραλαβή από το κατάστημα
4-6 εργάσιμες

Ηλεκτρικό τζάκι IGNITE XL 50

Ηλεκτρικό τζάκι για εντοιχιζόμενη τοποθέτηση με βελτιωμένη τεχνολογία optiflame effect 3D. Πολλαπλές λειτουργίες απεικόνισης της φωτεινότητας της φλόγας και δυνατότητα αλλαγής 6 χρωμάτων της εστίας με λάμπες LED, θερμοστάτης με ψηφιακή ένδειξη θερμοκρασίας στην οθόνη, κοντρόλ πολλών δυνατοτήτων, πατενταρισμένο σύστημα κεραμικής θέρμανσης ισχύος 1,8 KW, κατανάλωση λειτουργίας της εικονικής φλόγας 19W/h.

Ατμόσφαιρα : Με μοναδικό design και εντυπωσιακή εικονική φλόγα προσφέρει θαλπωρή και αισθητική στο χώρο σας. Την μοναδική αυτή ατμόσφαιρα μπορείτε να την απολαύσετε και τις 4 εποχές του χρόνου απλά και κάθε στιγμή.

Ευκολία Παντού :  Τα ηλεκτρικά τζάκια τοποθετούνται εύκολα παντού στο δάπεδο, στον τοίχο ή ακόμα και στο ήδη υπάρχον, αχρησιμοποίητο τζάκι. Το μόνο που χρειάζονται είναι μία πρίζα . Δεν χρειάζεται καπνοδόχος ούτε ειδικές κατασκευές. Υπάρχει η δυνατότητα να λειτουργούν με ή χωρίς θέρμανση για να το απολαμβάνετε όπως θέλετε, όλες τις εποχές.

Οικονομία : Με την λειτουργία μόνο της εικονικής φλόγας (με φωτισμό LED 15W) καταναλώνουμε έως 99% λιγότερη ενέργεια από ότι σε ένα τζάκι με ξύλα, φυσικό αέριο, βιοαιθανόλη κλπ. Αυτό σημαίνει κατανάλωση 1 λεπτό του ευρώ την ώρα. Με τον ενσωματωμένο θερμοστάτη η κατανάλωση είναι η ελάχιστη. Τα ηλεκτρικά τζάκια της DIMPLEX έχουν 100% απόδοση, ενώ τα αντίστοιχα με ορυκτά καύσιμα υπάρχουν απώλειες από τις καμινάδες ή από τα ανοίγματα για τον εξαερισμό των χώρων. Επιπλέον το κόστος αγοράς και κατασκευής είναι σαφώς πιο μικρό από τα αντίστοιχα συμβατικά με ξύλα.

Συντήρηση : Δεν χρειάζεται καμία συντήρηση, είναι μία ηλεκτρική συσκευή χωρίς καύσιμη ύλη. Αποφεύγουμε τους καθαρισμούς και τις στάχτες. Επιπλέον δεν μεταφέρουμε ούτε αποθηκεύουμε ξύλα. 

Περιβάλλον : Το ηλεκτρικό τζάκι έχει απόδοση 100% και δεν εκλύει διοξείδιο του άνθρακα και άλλα επιβλαβή σωματίδια στην τοπική κοινωνία όπως με τα ξύλα ή το υγραέριο και άρα δεν συμβάλει στο φαινόμενο του θερμοκηπίου. Σε κάποιες χώρες έχει απαγορευθεί η χρήση των ξύλων για την λειτουργία του τζακιού. Επιπλέον προσφέρει μοναδικό εσωτερικό περιβάλλον χωρίς μυρωδιές και κάπνες.

Ασφάλεια : Δεν υπάρχει κανένας φόβος στην λειτουργία αφού δεν υπάρχουν σπίθες που πετάνε, ούτε καύσιμη ύλη με ξύλα και υγραέριο. Δεν δημιουργούνται κάπνες ούτε μυρωδιές μέσα στον χώρο σας και άρα δεν χρειάζεται να ανοίγετε τα παράθυρα. Αντίθετα ένα ηλεκτρικό τζάκι δεν παίρνει το οξυγόνο του χώρου σας και είναι απόλυτα ασφαλές ακόμα και στα παιδιά αφού η εικονική φλόγα δεν καίει.

  • Διαστάσεις : 130 x 42 x 14,7 cm
  • προστατευτικό κρύσταλλο που αφαιρείται εύκολα 
  • εσωτερικοί κρύσταλλοι 
  • ισχύς θέρμανσης 2500Watt
  • ενσωματωμένος θερμοστάτης για μέγιστη οικονομία
  • Διαθέτει τηλεχειριστήριο πολλαπλών λειτουργιών
  • χρονοδιακόπτης αυτόματης διακοπής (επιλογές από 0,5ώρα μέχρι 8ώρες – ανά μισάωρα)
  • επιλογή χρώματος φωτισμού, από παλέτα 6 διαφορετικών χρωμάτων
  • Ψηφιακή ένδειξη θερμοκρασίας

Για τον προσδιορισμό του κόστους αποστολής του προϊόντος, παρακαλούμε επιλέξτε τα στοιχεία του προορισμoύ αποστολής:

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι αυτό το προϊόν. Γράψτε την πρώτη αξιολόγηση.