Ηλεκτρικό τζάκι Dimplex Sherwood Revillusion

Επιδαπέδιο τζάκι Dimplex Sherwood Revillusion με επένδυση από MDF και ξύλο σε μοντέρνο σχεδιασμό. Διαθέτει την ηλεκτρική εστία με τεχνολογία optiflame 3D.
Κατασκευαστής: DIMPLEX
Κωδικός προϊόντος: 03510
Διαθεσιμότητα:   Κατόπιν παραγγελίας
2.040,00
* στην ανωτέρω τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%.
Ποσότητα:
Αριθμός επιθυμητών δόσεων:
Παραλαβή από το κατάστημα
Αναμένεται σύντομα

Ηλεκτρικό τζάκι Sherwood Revillusion

Επιδαπέδιο τζάκι Dimplex Sherwood Revillusion με επένδυση από MDF και ξύλο σε μοντέρνο σχεδιασμό. Διαθέτει την ηλεκτρική εστία Revillusion 30” με βελτιωμένη τεχνολογία optiflame 3D. Πολλαπλές λειτουργίες απεικόνισης της φωτεινότητας της φλογας και δυνατότητα αλλαγής των  χρωμάτων της εστίας και φλογας, εξ’ ολοκλήρου λειτουργία με λάμπες LED, ηλεκτρονικός θερμοστάτης με ψηφιακή ένδειξη θερμοκρασίας στην οθόνη, χρονοδιακόπτης, κοντρόλ πολλών δυνατοτήτων, ισχύος 1-2 KW και κατανάλωση λειτουργίας της εικονικής φλογας 15W.

  • Η σύγχρονη πατενταρισμένη τεχνολογία Revillusion®, παρέχει μια ρεαλιστική αναπαράσταση τρισδιάστατης φλογας, ενώ ο ενσωματωμένος πολύχρωμος φωτισμός προσαρμόζεται σύμφωνα με τη διάθεση, το γούστο και την αισθητική του χώρου σας.
  • Διαθέτει απομίμηση ξύλων (στο εσωτερικό των ξύλων υπάρχουν λαμπτήρες LED που τρεμοπαίζουν και δίνουν μια αληθινή αίσθηση καύσης ξύλου που σιγοκαίγεται).
  • Οι συνολικές διαστάσεις του είναι 138 x 124,5 x 41,5 cm (Πλάτος x Ύψος x Βάθος)
  • Η λειτουργία της θέρμανσης έχει ισχύ 2kW.
  • Η αποκλειστική λειτουργία της εικονικής φλογας η οποία υλοποιείται με λαμπτήρες LED, είναι ανεξάρτητη από την παροχή θέρμανσης και έχει κατανάλωση 15W.
  • Η ηλεκτρική εστία είναι εφοδιασμένη με θερμοστάτη και τηλεχειριστήριο πολλαπλών λειτουργιών για ρύθμιση με ακρίβεια της θέρμανσης και του φωτισμού.
  • Αριθμός δεμάτων: 1

 

Για τον προσδιορισμό του κόστους αποστολής του προϊόντος, παρακαλούμε επιλέξτε τα στοιχεία του προορισμoύ αποστολής:

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι αυτό το προϊόν. Γράψτε την πρώτη αξιολόγηση.