Inventor CLP-45108I Ελεύθερο Πλυντήριο Πιάτων Π45cm

Πλυντήριο πιάτων της Inventor με χωρητικότητα για 10 σερβίτσια, που μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες μιας τριμελούς οικογένειας.
Κατασκευαστής: INVENTOR
Κωδικός προϊόντος: 03911
Διαθεσιμότητα:  4-6 εργάσιμες
499,00
* στην ανωτέρω τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%.
Ποσότητα:
Αριθμός επιθυμητών δόσεων:
Παραλαβή από το κατάστημα
4-6 εργάσιμες

Περιγραφή

Αυτόματη Λειτουργία

Η Αυτόματη Λειτουργία φροντίζει για την αποτελεσματική πλύση των πιάτων σας, προσαρμόζοντας τη λειτουργία του πλυντηρίου. Στο στάδιο της πρόπλυσης, η συσκευή αντιλαμβάνεται το επίπεδο του βρώμικου νερού και ρυθμίζει έπειτα τη θερμοκρασία και τον χρόνο πλύσης. Όταν εντοπίσει υψηλό επίπεδο βρώμικού νερού που οφείλεται σε πολύ λερωμένα πιάτα, φροντίζει να είναι πιο υψηλή η θερμοκρασία, καθώς και ο χρόνος που απαιτείται για την πλύση. Σε αντίθετη περίπτωση, εξασφαλίζει οικονομική χρήση δεδομένου ότι μειώνει το επίπεδο της θερμοκρασίας και τον χρόνο.

Πλύση σε Ζώνες

Το πρόγραμμα πλύσης προσαρμόζεται στις ανάγκες σας καθώς μπορείτε να ρυθμίσετε την πλύση σε ζώνες. Επιλέξτε την πάνω ή την κάτω ζώνη ανάλογα με τα σκεύη που θέλετε να πλύνετε κάθε φορά. Με αυτό τον τρόπο, φροντίζετε να έχετε διαθέσιμα προς χρήση, τα σκεύη που χρειάζεστε, ενώ παράλληλα φροντίζετε για την οικονομία του σπιτιού σας, εξοικονομώντας νερό και ενέργεια.

DC Inverter Μoτέρ

Το DC Inverter Μοτέρ εγγυάται μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για το πλυντήριό σας, προσφέροντας κορυφαία απόδοση και εξασφαλίζοντας αξιόπιστη λειτουργία. Σε σύγκριση με τα συμβατικά μοτέρ προσφέρει χαμηλότερη στάθμη θορύβου, ενώ συμβάλλει αποτελεσματικά στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρημάτων.

Αυτόματο Άνοιγμα Πόρτας

Μετά το τέλος κάθε πλύσης η πόρτα θα ανοίξει αυτόματα προκειμένου να απομακρυνθούν οι υδρατμοί και να στεγνώσουν γρήγορα και σωστά τα σερβίτσια σας. Σε κάθε κύκλο πλύσης πραγματοποιείται στέγνωμα μέσα στη συσκευή ωστόσο λόγω της υγρασίας που υπάρχει στο εσωτερικό, ενδέχεται να παραμείνουν ελάχιστα σημάδια ή ακόμα και μυρωδιές αν τα πιάτα παραμείνουν μέσα στο πλυντήριο πιάτων με κλειστή πόρτα. Επομένως, η πόρτα θα πρέπει να ανοίγει με το πέρας της πλύσης. Προκειμένου να μην χρειάζεται να ανοίγετε εσείς κάθε φορά την πόρτα ή να πρέπει να είστε στο σπίτι κάθε φορά που λειτουργεί η συσκευή, το αυτόματο άνοιγμα πόρτας έρχεται να δώσει τη λύση.

Προσαρμογή Ύψους Άνω Συρταριού

Το επάνω συρτάρι του πλυντηρίου πιάτων προσαρμόζεται στο ύψος που σας εξυπηρετεί, για την πλύση των σκευών που επιθυμείτε κάθε φορά. Το συγκεκριμένο συρτάρι προορίζεται για ποτήρια, φλιτζάνια, κούπες, μικρά πιατάκια που έχουν χαμηλό ύψος. Ωστόσο χάρη στη δυνατότητα προσαρμογής, πιέζοντας τους μοχλούς στα πλάγια του συρταριού, έχουμε τη δυνατότητα να το χαμηλώσουμε ελαφρώς. Με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να τοποθετήσουμε πιο ψηλά σκεύη, όπως π.χ. ποτήρια κρασιού ή μεγαλύτερα μπολ.

Γρήγορη Πλύση 30'

Πρόγραμμα ιδανικό για εσάς που έχετε λίγα σκεύη που δεν είναι ιδιαίτερα λερωμένα και δεν απαιτούν στέγνωμα. Διαρκεί μόλις 30 λεπτά.

Συρτάρι για μαχαιροπίρουνα

Χάρη στο συρτάρι για τα μαχαιροπίρουνα, μπορείτε να τα τοποθετήσετε οριζόντια και πιο τακτοποιημένα ανάμεσα στα πλαστικά διαχωριστικά, ενώ έχετε περισσότερο χώρο για μεγαλύτερη ποσότητα σκευών ή μεγάλες κουτάλες και σπάτουλες. Με αυτό τον τρόπο, θα έχετε πιο αποτελεσματικό καθαρισμό των μαχαιροπίρουνών σας.

Λειτουργία Turbo

Αυξήστε ακόμη περισσότερο τον ελεύθερο χρόνο σας, επιλέγοντας την προαιρετική ρύθμιση "Λειτουργία Turbo" με την οποία ολοκληρώνεται πιο γρήγορα, το πρόγραμμα που επιθυμεί ο χρήστης. Επομένως, επιλέξτε να επιταχύνετε τον κύκλο πλύσης για τις περιπτώσεις που δεν έχετε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας ή που επιθυμείτε να πλύνετε αρκετά σκεύη περισσότερο από μια φορά.

Πλύση & Στέγνωμα 90'

Σύντομο πρόγραμμα για πλύσιμο και στέγνωμα των σκευών σας σε μόλις 1,5 ώρα. Με αυτό το πρόγραμμα, καταναλώνετε λιγότερο ρεύμα και νερό, εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα, ενώ κερδίζετε περισσότερο χρόνο για τις δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Είναι κατάλληλο για μεγάλες οικογένειες που χρειάζονται άμεσα σκεύη προς χρήση, ενώ επιθυμούν πολλές πλύσεις μέσα στην ημέρα. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν πραγματοποιείται πρόπλυση ωστόσο το αποτέλεσμα είναι αυτό που επιθυμείτε για πιάτα που δεν είναι υπερβολικά λερωμένα.

Λειτουργία Μουλιάσματος

Το πρόγραμμα αυτό λειτουργεί σαν πρόπλυση. Το πλυντήριο χρησιμοποιεί μόνο νερό για να μουλιάσει τους δύσκολους λεκέδες από καμμένα φαγητά ή λίπη. Διαλέξτε έπειτα το ιδανικό πρόγραμμα πλύσης για εσάς και ξεχάστε για πάντα τα υπολείμματα από λεκέδες.

Χαμηλή στάθμη θορύβου

Χάρη στη χαμηλή στάθμη θορύβου των πλυντηρίων πιάτων Inventor, μπορείτε να φροντίζετε για την καθαριότητα των σκευών σας ενώ παράλληλα εργάζεστε ή ξεκουράστε, χωρίς ενοχλητικούς θορύβους.

Χρονοκαθυστέρηση 24 ωρών

Προγραμματίστε εύκολα την πλύση των πιάτων σας την ώρα που σας εξυπηρετεί με τη λειτουργία της Χρονοκαθυστέρησης 24 ωρών. Τοποθετήστε τα σκεύη στη συσκευή, επιλέξτε όλες τις ρυθμίσεις της πλύσης, ορίστε σε πόσες ώρες (εντός 24 ωρών) θέλετε να ενεργοποιηθεί η διαδικασία της πλύσης και βγείτε εκτός σπιτιού χωρίς να ανησυχείτε! Τα σκεύη θα σας περιμένουν καθαρά και έτοιμα προς χρήση μόλις επιστρέψετε σπίτι σας!

Αφαιρούμενο Καπάκι

Το καπάκι του πλυντηρίου μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα ώστε να τοποθετήσετε τη συσκευή κάτω από τον πάγκο, εξοικονομώντας χώρο στην κουζίνα σας!

Παιδικό κλείδωμα

Φροντίστε για την ασφάλεια των παιδιών και της συσκευής μέσω του Παιδικού Κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία σας προσφέρει την απαιτούμενη ασφάλεια κατά τη διάρκεια της χρήσης, εξασφαλίζοντας την αποτροπή αλλαγής των ρυθμίσεων ή τη χρήση της συσκευής από τα παιδιά.

Πρόγραμμα ECO

Με το Πρόγραμμα ECO, μπορείτε να ρυθμίσετε το πλυντήριο πιάτων σας, επιτυγχάνοντας ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση νερού και ενέργειας.

Χαρακτηριστικά:

 • Τοποθέτηση: Ελεύθερο
 • Προγράμματα Πλύσης: 8
 • Χρώμα: Inox

Νέα Ενεργειακή Ετικέτα:

 • Ενεργειακή Κλάση: C
 • Κατηγορία: Πλυντήρια Πιάτων
 • Κατανάλωση Ενέργειας: 60 kwh/100 κύκλους
 • Χωρητικότητα σε Σερβίτσια: 10
 • Κατανάλωση Νερού: 8 lt/κύκλο
 • Διάρκεια Προγράμματος (Eco): 3:28 hrs
 • Επίπεδο Θορύβου: 44 dB
 • Ενεργειακή Κλάση Θορύβου: B

Διαστάσεις:

 • Ύψος: 85 cm
 • Πλάτος: 45 cm
 • Βάθος: 60 cm

Για τον προσδιορισμό του κόστους αποστολής του προϊόντος, παρακαλούμε επιλέξτε τα στοιχεία του προορισμoύ αποστολής:

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι αυτό το προϊόν. Γράψτε την πρώτη αξιολόγηση.