Κασέτα Inventor V7CRI-12WiFiR / U7RS-12

Η νέα σειρά των κασετών ψευδοροφής Inventor V7CRI-12WiFiR / U7RS-12, ήρθε για να εντυπωσιάσει και τους πιο απαιτητικούς αφού μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες μιας ιδιαίτερης εγκατάστασης
Κατασκευαστής: INVENTOR
Κωδικός προϊόντος: 03644
Διαθεσιμότητα:  4-6 εργάσιμες
950,00
* στην ανωτέρω τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%.
Ποσότητα:
Αριθμός επιθυμητών δόσεων:
Παραλαβή από το κατάστημα
4-6 εργάσιμες

Inventor V7CI-12WIFIR.U7RS-12

Εργονομικός σχεδιασμός για ασύγκριτη ευελιξία και υψηλές επιδόσεις!

Η νέα σειρά των κασετών ψευδοροφής V7, ήρθε για να εντυπωσιάσει και τους πιο απαιτητικούς αφού μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες μιας ιδιαίτερης εγκατάστασης και υπόσχεται άριστες συνθήκες κλιματισμού σε ξενοδοχειακές μονάδες, επιχειρήσεις και σε κατοικίες. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός της σειράς είναι αυτός που την κάνει να ξεχωρίζει αφού η 360° έξοδος αέρα προσφέρει υψηλά επίπεδα άνεσης και αποδοτικότητας και η ανεξάρτητη κίνηση περσίδων παρέχει την απαραίτητη αυτονομία αλλά και την ομοιόμορφη κατανομή του αέρα στο χώρο σας. Δεν θυσιάζει τίποτα, ωστόσο, και από την εξοικονόμηση ενέργειας αφού η λειτουργία Hotel Menu προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας που φτάνει το 70%, ενώ η απομακρυσμένη διαχείριση μέσω Wi-Fi, σας εξασφαλίζει όχι μόνο τον απόλυτο έλεγχο αλλά και οικονομία στη χρήση. Φυσικά, φροντίζει και για την ανανέωση του αέρα στο χώρο ώστε να αναπνέετε σε ένα πραγματικά καθαρό και υγιεινό περιβάλλον, διευκολύνοντας, χάρη στις ειδικές εγκοπές στην εσωτερική μονάδα, την είσοδο φρέσκου αέρα.

10 Χρόνια Εγγύηση σε όλα τα Κλιματιστικά Inventor

Όλα τα προϊόντα κλιματισμού Inventor, συνοδεύονται από 10ετή εγγύηση στον συμπιεστή. Η υψηλή ποιότητα παραγωγής & οι ποιοτικές πρώτες ύλες εγγυώνται την άψογη και μακροχρόνια λειτουργία των προϊόντων, ακόμη και σε απαιτητικές συνθήκες.

Έξοδος Αέρα 360°

Το εργονομικό πάνελ με τις πολλαπλές εξόδους αέρα, προσφέρει άψογες συνθήκες κλιματισμού σε κάθε γωνιά του χώρου. Ο αέρας εξέρχεται από 8 αντί 4 εξόδων διατηρώντας την θερμοκρασία σε σταθερά επίπεδα για μεγαλύτερη άνεση.

 

Ανεξάρτητη Κίνηση Περσίδων

Ρυθμίστε μεμονωμένα την κατεύθυνση της κάθε περσίδας σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας. Η συγκεκριμένη επιλογή αφορά στον συνδυασμό κασέτας V7 24/36/42/50 & 60Κ BTU με το χειριστήριο RG10N2 ή το ενσύρματο χειριστήριο.

 

Hotel Menu

Μέσω της υπηρεσίας Hotel Menu η ψύξη και η θέρμανση μπορούν να προγραμματιστούν υπό συγκεκριμένα όρια λειτουργίας. Το κλιματιστικό είναι κλειδωμένο αποτρέποντας τη ρύθμιση ακραίων θερμοκρασιών και συμβάλλοντας δραστικά στην εξοικονόμηση έως και 70% του κόστους λειτουργίας.

Wi-Fi Ready

Η προηγμένη τεχνολογία των νέων Ημικεντρικών κλιματιστικών της Inventor παρέχει τη δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης & σας επιτρέπει τη ρύθμιση του κλιματιστικού σας εύκολα απ’ όπου και αν βρίσκεστε. Κατεβάστε την εφαρμογή Invmate II μέσω Google Play & App Store στο Smartphone ή το Tablet σας και δημιουργήστε ιδανικές συνθήκες σε κάθε σημείο του χώρου.
*Τα Wi-Fi Ready κλιματιστικά Κασέτες, έχουν ως προαπαιτούμενο για την απομακρυσμένη διαχείρισή τους την ύπαρξη Wi-Fi Smart Port Module για τις μονάδες 12k και 18k και Wi-Fi Stick για τις μονάδες 24k-60k, που μπορείτε να προμηθευτείτε από τα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών και κλιματισμού.

Είσοδος Φρέσκου Αέρα

Ανανεώστε τον αέρα του χώρου που κλιματίζεται φέρνοντας καθαρό αέρα από το περιβάλλον. Οι ειδικές εγκοπές στην εσωτερική μονάδα, κάνουν εύκολη την εγκατάσταση. Απολαύστε εύκολα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον.

Πλεονεκτήματα

Ενσωματωμένη Αντλία Συμπυκνωμάτων
Η ενσωματωμένη αντλία συμπυκνωμάτων, παρέχει τη δυνατότητα ανύψωσης μέχρι και 750mm, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες κάθε εγκατάστασης. Ισχύει για οριζόντια τοποθέτηση.

Δυνατοτητα Σύνδεσης Αγωγού Εξόδου Αέρα
Με την ειδική κατασκευή της εσωτερικής μονάδας ένας επιπλέον αεραγωγός μπορεί να τροφοδοτήσει με αέρα ένα ακόμα δωμάτιο. Κατάλληλο για κλιματισμό πολύ μικρών δωματίων.

Διαχείριση Κεντρικού Ελέγχου (Προαιρετική)
Ελέγξτε έως και 64 κλιματιστικές μονάδες από ένα χειριστήριο! Ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε τη κλιματιστική μονάδα, ρυθμίστε τη θερμοκρασία του χώρου και επιλέξτε τη λειτουργία που επιθυμείτε. Ιδανικό για ξενοδοχειακές μονάδες, κτίρια γραφείων κ.τ.λ.

Χειριστήριο Εβδομαδιαίου Προγραμματισμού
Επωφεληθείτε από τη δυνατότητα Εβδομαδιαίου Προγραμματισμού και ρυθμίστε ανάλογα με τις ανάγκες σας,τον χρόνο λειτουργίας του κλιματιστικού, εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα. Το εξελιγμένο ενσύρματο χειριστήριο εμφανίζει τους κωδικούς βλάβης και επιπλέον παρέχει τη δυνατότητα ενεργοποίησης αισθητήρα θερμοκρασίας χώρου στο χειριστήριο αντί πάνω στην κλιματιστική μονάδα.

Χρυσή Προστασία
Προστατέψτε το κλιματιστικό σας και επιμηκύνετε τον χρόνο ζωής του, χάρη στην εξελιγμένη χρυσή υδροφιλική επικάλυψη του συμπυκνωτή της εξωτερικής μονάδας. Η αντιδιαβρωτική του σύσταση αυξάνει την ανθεκτικότητα στον αλμυρό αέρα, τη βροχή και σε άλλα διαβρωτικά στοιχεία, βελτιώνοντας την απόδοση του κλιματιστικού σας και αποτρέποντας την αναπαραγωγή και την εξάπλωση των βακτηριδίων στο χώρο. Χάρη στο ειδικό αυτό στοιχείο, επιταχύνεται η διαδικασία απόψυξης, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζετε ένα υγιεινό και άνετο περιβάλλον.

Λειτουργία Follow Me
Ένας έξυπνος αισθητήρας είναι τοποθετημένος στο τηλεχειριστήριο. Όταν ενεργοποιηθεί η λειτουργία Follow Me, η μονάδα ρυθμίζει τη θερμοκρασία του χώρου στο σημείο που βρίσκεται το ασύρματο χειριστήριο, προσφέροντας ιδανικές συνθήκες εκεί που τις θέλετε.

A+++ Ενεργειακή Kλάση
Η τεχνολογική υπεροχή των σειρών εγγυάται άριστες αποδόσεις με το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος. Επωφεληθείτε από την υψηλότερη ενεργειακή κλάση Α+++ των κλιματιστικών Inventor και δημιουργήστε την τέλεια ατμόσφαιρα όπως ακριβώς την ονειρεύεστε. Παράλληλα εξοικονομήστε χρήματα ενώ επίσης φροντίζετε για το ενεργειακό αποτύπωμα με την επιλογή κλιματιστικού χαμηλότερης ενεργειακής κατανάλωσης.

Front Desk Control On/Off(Προαιρετικό)
Η πληθώρα επιλογών που παρέχει η προεγκατεστημένη επαφή ON/OFF, σας δίνει την ευελιξία που χρειάζεστε, ώστε να διαχειρίζεστε τα κλιματιστικά σας, εξοικονομώντας χρόνο και ενέργεια. Εγκαταστήστε Door Switch ή απομακρυσμένους διακόπτες για να ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τις μονάδες εύκολα & άμεσα.

Θύρα Ειδοποίησης Σφάλματος
Αποκτήστε τον απόλυτο έλεγχο του κλιματιστικού σας και εξασφαλίστε τη σωστή λειτουργία του κάθε στιγμή, χάρη στη δυνατότητα σύνδεσης απομακρυσμένης ένδειξης σφάλματος.

Έξυπνο Χειριστήριο
Επωφεληθείτε μέσα από τις 4 επιλογές, ρύθμισης της ταχύτητας του ανεμιστήρα της εσωτερικής μονάδας, αλλά και των δυνατοτήτων Υπενθύμισης Καθαρισμού Φίλτρου, Αποθήκευσης Θέσης της Περσίδας, Αισθητήρα Αντιστάθμισης Θερμοκρασίας καθώς και την επιλογή κατώτερης / ανώτερης Θερμοκρασίας λειτουργίας.

 

Περισσότερα

Λειτουργία ECO
Εξοικονομήστε ενέργεια με τη λειτουργία ECO που ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία του κλιματιστικού στους 24°C, ενώ ορίζει τη λειτουργία του ανεμιστήρα ως αυτόματη. Η δυνατότητα ενεργοποίησης αφορά αποκλειστικά στη λειτουργία Ψύξης και στην περίπτωση που την προγραμματίσουμε ενώ έχουμε ήδη ρυθμισμένη θερμοκρασία μεγαλύτερη των 24°C, η συσκευή διατηρεί τη μεγαλύτερη τιμή.

Λειτουργία GEAR
Με τη λειτουργία GEAR επιτυγχάνετε μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας, περιορίζοντας τη μέγιστη κατανάλωση της μονάδας. Μπορείτε να ρυθμίσετε την απόδοση σε δύο στάδια, στο 75% της μέγιστης απόδοσης και στο 50%. Φροντίστε για τη σωστή θερμοκρασία στον χώρο σας, μειώνοντας το λειτουργικό κόστος.

Λειτουργία iClean
Η λειτουργία iClean φροντίζει για την καλύτερη ποιότητα του αέρα στον χώρο σας, απομακρύνοντας συσσωρευμένη σκόνη, μούχλα και βακτήρια από το εσωτερικό της μονάδας.

Χρονοδιακόπτης 24 ωρών
Ρυθμίστε την αυτόματη ενεργοποίηση /απενεργοποίηση της συσκευής εντός του 24ώρου.

Αθόρυβη Λειτουργία
Η εσωτερική μονάδα είναι σχεδιασμένη για να παρέχει υψηλές αποδόσεις, με χαμηλή στάθμη θορύβου, ώστε να απολαμβάνετε εξαιρετικές συνθήκες θερμοκρασίας και απόλυτης ησυχίας.

Λειτουργία Ύπνου
Με την λειτουργία ύπνου, το κλιματιστικό προσαρμόζει τη θερμοκρασία του δωματίου για ιδανικές συνθήκες κατά τη διάρκεια της νύχτας και εξασφαλίζει υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας.

Λειτουργία Turbo
Με τη Λειτουργία Τurbo επιτυγχάνεται η γρηγορότερη ψύξη του χώρου.

Λειτουργία Delay για εβδομαδιαίο προγραμματισμό (προαιρετικό με χρήση Χειριστηρίου Εβδομαδιαίου Προγραμματισμού)
Απολαύστε την ευελιξία που σας προσφέρει η λειτουργία Delay, αναβάλλοντας την λειτουργία εβδομαδιαίου προγραμματισμού έως και 3 ώρες. Μεταβάλετε τις ρυθμίσεις της συσκευής σας για μία συγκεκριμένη ημέρα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του εβδομαδιαίου προγραμματισμού σας.

Δυνατότητα κλειδώματος λειτουργίας ψύξης/θέρμανσης (προαιρετικό με χρήση Χειριστηρίου Εβδομαδιαίου Προγραμματισμού)
Εξασφαλίστε τη λειτουργία της συσκευής σας σε ψύξη ή θέρμανση χωρίς παρεμβάσεις. Με τη δυνατότητα κλειδώματος, η λειτουργία του κλιματιστικού δεν μπορεί να μεταβληθεί, αποφεύγοντας λάθος ρυθμίσεις και προσφέροντας πιο σωστή και οικονομική λειτουργία. Ιδανική για χώρους εργασίας ή δωμάτια ξενοδοχείων.

Δυνατότητα απενεργοποίησης ασύρματου χειριστηρίου (προαιρετικό με χρήση Χειριστηρίου Εβδομαδιαίου Προγραμματισμού)
Απενεργοποιήστε τη δυνατότητα χρήσης του ασύρματου χειριστηρίου για τη ρύθμιση του κλιματιστικού σας ώστε να διασφαλίζετε ο κεντρικός έλεγχος της συσκευής από ένα μόνο σημείο. Κατάλληλο για επαγγελματικούς χώρους και ξενοδοχεία.

Δυνατότητα Αντιστάθμισης Θερμοκρασίας
H θερμοκρασία που αντιλαμβάνεται ο αισθητήρας της εσωτερικής μονάδας μπορεί να διαφέρει από την πραγματική θερμοκρασία του χώρου μας, λόγω της θέσης εγκατάστασης της μονάδας σε μεγάλο ύψος. Με αυτή την λειτουργία ελαχιστοποιούμε την διαφορά και πετυχαίνουμε τις καλύτερες συνθήκες στο χώρο

Λειτουργία Έξυπνης Προθέρμανσης
Ο αισθητήρας του εσωτερικού στοιχείου ελέγχει τον εσωτερικό ανεμιστήρα και εμποδίζει την εισροή ψυχρού αέρα στο δωμάτιο κατά την εκκίνηση σε λειτουργία θέρμανσης.

Λειτουργία Ψύξης σε Χαμηλές Θερμοκρασίες
Ο εξελιγμένος σχεδιασμός ελέγχου του κλιματιστικού παρέχει αποτελεσματική και αποδοτική λειτουργία ψύξης σε χώρους όπου απαιτούνται ειδικές συνθήκες, ακόμα και στους -15°C.

Λειτουργία Θέρμανσης σε Χαμηλές Θερμοκρασίες -15°C
Με τον ειδικό σχεδιασμό του κλιματιστικού επιτυγχάνεται αποτελεσματική θέρμανση ακόμη και όταν επικρατούν εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες. Απολαύστε ιδανική ατμόσφαιρα ακόμη και στους -15°C.

Αυτοδιάγνωση Βλαβών
Σε περίπτωση που παρουσιαστεί ασυνήθιστη συμπεριφορά, η μονάδα θα απενεργοποιηθεί αυτόματα ώστε να προστατευθεί το σύστημα. Μετά από λίγο θα εμφανιστεί στην οθόνη κωδικός προστασίας για άμεση επισκευή.

Αυτόματη Επανεκκίνηση
Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, η κλιματιστική μονάδα θα επαναλειτουργήσει αυτόματα σύμφωνα με τις προηγούμενες ρυθμίσεις.

Ανίχνευση Διαρροής Ψυκτικού Μέσου
Η εσωτερική μονάδα θα εμφανίσει έναν κωδικό σφάλματος “EC” και θα σταματήσει αυτόματα μόλις διαγνωσθεί διαρροή ψυκτικού υγρού, ώστε να προστατευθεί ο συμπιεστής από υπερθέρμανση

Λειτουργία Mute
Θέλετε να απενεργοποιήσετε τον ήχο των πλήκτρων και την οθόνη του κλιματιστικού; Επιλέγοντας την αθόρυβη λειτουργία, το κλιματιστικό Inventor σας βοηθά να αποκτήσετε έναν ήσυχο και άνετο ύπνο.

Κλείδωμα Πλήκτρων
Ενεργοποιήστε τη λειτουργία κλειδώματος ώστε να εμποδίσετε την αλλαγή των ρυθμίσεων ή τη χρήση τους από τα παιδιά.

All DC Inverter
Οι ανεμιστήρες των εσωτερικών και εξωτερικών μονάδων και ο συμπιεστής, είναι τεχνολογίας DC Inverter. Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται σταθερή λειτουργία σε ακραίες καιρικές συνθήκες και μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας.

R32 Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό
Το οικολογικό ψυκτικό υγρό R32 με 68% χαμηλότερο δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη, έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις αποδόσεις του κλιματιστικού σας αλλά και να συμβάλει δραστικά στη προστασία του πλανήτη. Δεν επιδρά αρνητικά στο στρώμα του όζοντος, συμβάλει στη μείωση του φαινομένου υπερθέρμανσης εγκλωβίζοντας μικρότερα ποσά θερμότητας (GWP= 675) και μπορεί εύκολα να επαναχρησιμοποιηθεί και να ανακυκλωθεί.

Για τον προσδιορισμό του κόστους αποστολής του προϊόντος, παρακαλούμε επιλέξτε τα στοιχεία του προορισμoύ αποστολής:

Inventor V7CI-12WIFIR.U7RS-12

 

GR

MODEL NAMES
V7CRI-12WiFiR / U7RS-12 V7CRI-18WiFiR / U7RS-18 V7CI-24WiFiR / U7RS-24 V7CI-36WiFiR / U7RS-36 V7CI-42WiFiR / U7RS-42 V7CI-50WiFiR / U7RT-50 V7CI-60WiFiR / U7RT-60
SPECIFICATIONS Ψυκτική Απόδοση (Btu/h) 12.000 (2.897~14.020) 18.000 (9.900~19.064) 24.000 (11.263~27.000) 36.000 (9.200~39.000) 41.000 (10.000~42.000) 48.000 (12.000~54.000) 53.000 (14.000~57.000)
Ψυκτική Απόδοση (kWatt) 3.52 (0.85~4.11) 5.28 (2.90~5.59) 7.03 (3.30~7.91) 10.55 (2.70~11.43) 12.02 (2.93~12.31) 14.07 (3.52~15.83) 15.24 (4.10~16.71)
Θερμική Απόδοση (Btu/h) 13.000 (1.604~14.705) 19.000 (8.100~20.800) 26.000 (9.577~30.500) 38.000 (9.500~42.000) 46.000 (11.500~48.000) 55.000 (14.000~59.000) 62.000 (15.000~68.000)
Θερμική Απόδοση (kWatt) 3.81(0.47~4.31) 5.57 (2.37~6.10) 7.62 (2.81~8.94) 11.14 (2.78~12.30) 13.48 (3.37~14.07) 16.12 (4.10~17.29) 18.17 (4.40~19.93)
Εποχιακή Απόδοση (Σύμφωνα με ΕΝ14825) Ψύξη Φορτίο Σχεδιασμού (kW) 3.5 5.3 7.0 10.5 12.1 14.0 15.3
Ενεργειακή Κλάση A++ A++ A++ A++ A++ A++ A++
SEER 6.6 6.3 6.2 6.7 6.1 6.1 6.3
Θέρμανση
(Μέση Ζώνη)
Φορτίο Σχεδιασμού (kW) 2.7 4.2 6.0 8.5 9.5 11.0 11.9
Ενεργειακή Κλάση A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+
SCOP 4.1 4.0 4.0 4.0 4.0 4.0 4.0
Θέρμανση
(Θερμή Ζώνη)
Φορτίο Σχεδιασμού (kW) 3.3 5.4 6.3 10.1 9.8 12.0 12.5
Ενεργειακή Κλάση A+++ A++ A+++ A+++ A+++ A++ A+++
SCOP 5.1 4.8 5.1 5.1 5.1 5.0 5.1
Τάση/Συχνότητα/Φάση (V/Hz/Ph) 220-240/50/1 220-240/50/1 220-240/50/1 220-240/50/1 220-240/50/1 380-415/50/3 380-415/50/3
Ρεύμα Λειτουργίας (A) Ψύξη 4.45 (1.32-6.31) 7.20 (3.20-9.20) 10.20 (4.20-12.00) 17.50 (4.20-18.50) 18.80 (3.10-19.10) 8.10 (1.80-10.20) 8.60 (2.10-10.70)
Θέρμανση 4.73 (1.04-6.07) 6.80 (3.10-8.50) 8.50 (3.60-12.10) 13.50 (3.50-17.50) 16.30 (3.40-19.00) 8.00 (1.90-9.50) 9.60 (2.10-10.70)
Κατανάλωση (kW) Ψύξη 1.01 (0.17-1.43) 1.63 (0.72-2.09) 2.32 (0.78-2.75) 3.95 (0.90-4.20) 4.20 (0.68-4.35) 4.65 (0.80-5.90) 5.00 (0.98-6.20)
Θέρμανση 1.02 (0.12-1.38) 1.54 (0.70-1.93) 1.90 (0.61-2.70) 3.70 (0.75-4.25) 3.70 (0.75-4.25) 4.58 (0.90-5.50) 5.55 (1.2-6.70)
Παροχή Αέρα (Υψηλή/Μέση/Χαμηλή) (m3/h) 620/510/420 720/620/500 1.300/1.140/1.000 1.700/1.550/1.380 1.900/1.750/1.600 1.970/1.780/1.580 2.000/1.850/1.650
Στάθμη θορύβου [dB(A)] Εσωτερική Μονάδα
(Αθόρυβη/Χαμηλή/Μέση/Υψηλή)
25.5/33/36/41 29/35.5/39.5/43 27/39.5/42.5/45.5 39/44.5/47.5/50 38/46/48.5/51 37.5/46.5/48.5/51 40/48/50.5/53
Εξωτερική Μονάδα 53.6 56 60 63 63 63.5 64
Ηχητική Ισχύς [dB(A)] Εσωτερική/Εξωτερική Μονάδα 56/60 57/63 57/67 63/70 65/71 65/73 65/73
Παροχικά Καλώδια Εξωτερικής Μονάδας / Ασφάλειες Τήξης  (Νοxmm2)/(Α) 3x1.5 / 1x10 3x2.5 / 1x16 3x2.5 / 16 3x4.0 / 1x25 3x4.0 / 1x25 5x2.5 / 3x16 5x2.5 / 3x16
Καλώδια Εντολών (Νοxmm2) 4x1.5 4x1.5 4x1.5 4x1.5 4x1.5 4x1.5 4x1.5
Διαστάσεις
(MxBxY) (mm)
Πάνελ 647x647x50 647x647x50 950x950x55 950x950x55 950x950x55 950x950x55 950x950x55
Εσωτερική Μονάδα 570x570x260 570x570x260 830x830x205 830x830x245 830x830x287 830x830x287 830x830x287
Εξωτερική Μονάδα 765x303x555 805x330x554 890x342x673 946x410x810 946x410x810 952x415x1.333 952x415x1.333
Καθαρό Βάρος (kg) Πάνελ/Εσωτερική/Εξωτερική Μονάδα 2.5/16.3/26.6 2.5/16.0/32.5 6.0/21.6/43.9 6.0/27.2/66.9 6.0/29.3/71.0 6.0/29.3/103.7 6.0/29.3/107.0
Γραμμή Υγρού | Γραμμή Αερίου 1/4" | 3/8" 1/4" | 1/2" 3/8" | 5/8" 3/8" | 5/8" 3/8" | 5/8" 3/8" | 5/8" 3/8" | 5/8"
Ψυκτικό Υγρό/Ποσότητα (g) R32/720 R32/1.150 R32/1.500 R32/2.400 R32/2.800 R32/2.900 R32/3.000
Εύρος Λειτουργίας Εξωτερικής Θερμοκρασίας (°C)
Ψύξη/Θέρμανση
-15~50 / -15~24 -15~50 / -15~24 -15~50 / -15~24 -15~50 / -15~24 -15~50 / -15~24 -15~50 / -15~24 -15~50 / -15~24
    Μοντέλο panel εσωτερικής CP01 CP01 CP07 CP07 CP07 CP07 CP07

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι αυτό το προϊόν. Γράψτε την πρώτη αξιολόγηση.