Καθαριστής Αέρα Boneco P700

Ο καθαριστής αέρα Boneco P700 χάρη στα υψηλής ποιότητας φίλτρα true Hepa και ενεργού άνθρακα που διαθέτει θα μας εξασφαλίσει ένα καθαρο περιβάλλον διαβίωσης.
Κατασκευαστής: BONECO
Κωδικός προϊόντος: 03280
Διαθεσιμότητα:  4-6 εργάσιμες
999,00
* στην ανωτέρω τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%.
Ποσότητα:
Αριθμός επιθυμητών δόσεων:
Παραλαβή από το κατάστημα
4-6 εργάσιμες

Ο καθαριστής αέρα Boneco P700 χάρη στα υψηλής ποιότητας φίλτρα true Hepa και ενεργού άνθρακα που διαθέτει θα μας εξασφαλίσει ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον διαβίωσης. Είναι κατάλληλος για μεγάλους χώρους έως 150τμ καθώς στην High λειτουργία του μπορεί να φιλτράρει έως 850 κυβικά μέτρα αέρα / μία ώρα. Αυτό σημαίνει περίπου 4 φορές/ώρα καθαρισμό του αέρα σε χώρους έως 100τμ και περίπου 3 φορές / ώρα σε μεγαλύτερους χώρους έως 150τμ. Διαθέτει αισθητήριο που αναγνωρίζει την ποιότητα αέρα που αναπνέουμε κάθε στιγμή και την απεικονίζει στην οθόνη με ακρίβεια και μια σειρά άλλες λειτουργίες που θα μας εξασφαλίσουν ένα άριστο αποτέλεσμα στο χώρο μας.

Με την Εγγύηση της Boneco, Swiss Tradition since 1956. Χώρα παραγωγής: Ελβετία.

3 ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΕΡΑ

ΣΤΑΔΙΟ 1 - ΠΡΟΦΙΛΤΡΟ

Το προφίλτρο δεσμεύει τα μεγάλα σωματίδια όπως τρίχες κατοικιδίων και ανθρώπων, μεγαλύτερα τεμάχια σκόνης κλπ. Είναι πλενόμενο και εξυπηρετεί στο να κρατά τα μετέπειτα φίλτρα πιο καθαρά παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής τους. Είναι απαραίτητο εαν στο χώρο υπάρχουν κατοικίδια.

ΣΤΑΔΙΟ 2 - TRUE HEPA FILTER

Το φίλτρο HEPA συγκρατεί τα πολύ μικρά σωματίδια που υπάρχουν αλλά δεν βλέπουμε με γυμνό μάτι. Τέτοια είναι η σκόνη, τα αλλεργιογόνα, τα σπόρια μυκήτων, τα βακτήρια, η γύρη, σωματίδια από τα υλικά του σπιτιού και τα έπιπλα, από κατοικίδια, από ανθρώπους κλπ.

ΣΤΑΔΙΟ 3 - ΦΙΛΤΡΟ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ

Το Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα απορροφά και διασπάει τοξικούς αέριους ρύπους και οσμές που προέρχονται από καπνό τσιγάρου και τζακιού, καυσαέριο, αιθαλομίχλη, χημικά, μαγείρεμα, κατοικίδια κτλ.


Πιστοποιήσεις

 

 

ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ

Ο Boneco P700 διαθέτει αισθητήριο που μας δείχνει ακριβώς πόσα σωματίδια αναπνέουμε on Time. Τα σωματίδια μετριούνται σε μικρογραμμάρια σωματιδίων / κυβικό μέτρο αέρα. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο οργανισμό Υγείας όταν ο αριθμός των σωματιδίων είναι κάτω από 10 μg / κυβικό μέτρο ο αέρας που αναπνέουμε είναι πολύ καθαρός. Όταν έχουμε ανάμεσα σε 10μg – 50mg ο αέρας είναι καθαρός ενώ όταν έχουμε πάνω από 50 μg ο αέρας είναι επιβαρυμένος. Ο Boneco P700 μετράει τα πολύ μικρά σωματίδια που είναι σε μέγεθος κάτω από 2,5 ppm. Τα σωματίδια κάτω από 2,5 ppm είναι κυρίως αυτά που βλάπτουν την υγεία μας. Το εύρος της μέτρησης του Boneco P700 είναι από 0 εως 999 μg / κυβικό μέτρο αέρα.

ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΑΕΡΑ BONECO ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΟΖΟΝ

Σύμφωνα με τον παγκόσμιο οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) το Όζον είναι ένα από τα πιο τοξικά αέρια που καταστρέφει τους ιστούς των πνευμόνων και δημιουργεί καρδιολογικά προβλήματα όταν το αναπνέουμε. Η οσμή του θυμίζει συνήθως την οσμή του χλωρίου.

Το Όζον είναι παρόν σε όλη την ατμόσφαιρα της γης. Στις μεγάλες πόλεις μάλιστα λόγω της ατμοσφαιρικής ρύπανσης τα επίπεδα μπορεί να ξεπερνούν τα επιτρεπόμενα όρια που έχουν ορισθεί από τον Π.Ο.Υ στα 100μg/ m3 αέρα.

Πέρα από τη ρύπανση, το Όζον παράγεται και από συσκευές που δημιουργούν ηλεκτρικές εκκενώσεις 5000 – 20000 V. Τέτοιες συσκευές είναι οι ιονιστές, οι εκτυπωτές λέιζερ, τα φωτοαντιγραφικά και οι ηλεκτροσυγκολλητές. Πρέπει λοιπόν να αναλογιστούμε τη ζημιά που μπορεί να κάνουμε στην υγεία μας εάν πέρα από το Όζον που αναπνέουμε έτσι και αλλιώς στην ατμόσφαιρα έχουμε στο σπίτι μας έναν ιονιστή που λειτουργεί καθημερινά και για πολλές ώρες παράγοντας επιπλέον Όζον.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κοιτάξουμε πριν αγοράσουμε μια συσκευή καθαρισμού του αέρα είναι η «δουλειά» του καθαρισμού να μην γίνεται μηχανικά (μέσω ιονισμού, λάμπας UV κτλ) αλλά αποκλειστικά μέσω μεγάλων σε μέγεθος φίλτρων Hepa και ενεργού άνθρακα. Οι περισσότεροι ιονιστές στο εμπόριο διαθέτουν φίλτρα Hepa και άνθρακα όμως τα φίλτρα είναι τόσο μικρά που ο καθαρισμός επί της ουσίας γίνεται μέσω του ιονισμού, της λάμπας UV κτλ. Η διαφορά του καθαριστή αέρα με τον ιονιστή είναι ότι ο πρώτος χρησιμοποιεί αποκλειστικά φίλτρα για τον καθαρισμό του αέρα ενώ ο δεύτερος χρησιμοποιεί και τη μέθοδο του ιονισμού που παράγει ΟΖΟΝ.

Οι καθαριστές αέρα Boneco δεν είναι ιονιστές, επιτυγχάνουν τον καθαρισμό του αέρα αποκλείστηκα μέσω φίλτρων και δεν απελευθερώνουν επικίνδυνο ΟΖΟΝ. Έχουν πιστοποιηθεί από τα Αμερικανικά εργαστήρια CARB (California Air Resources Board) και AHAM για ZERO OZONE EMISSIONS. Επιπλέον στην Ελλάδα έχουν πιστοποιηθεί από το εργαστήριο Δημόκριτος για μηδενικές εκπομπές ΟΖΟΝΤΟΣ.

Για τον προσδιορισμό του κόστους αποστολής του προϊόντος, παρακαλούμε επιλέξτε τα στοιχεία του προορισμoύ αποστολής:

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

 •  Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος. maximum ισχύς 67 W.
 •  Πολύ χαμηλή στάθμη θορύβου, αθόρυβη λειτουργία στην χαμηλή & μεσαία ταχύτητα 37 dB
 •  Διαθέτει αισθητήριο που ανιχνεύει με ακρίβεια τα σωματίδια του αέρα και τα απεικονίζει στην οθόνη.
 •  Λυχνία ένδειξης για αντικατάσταση φίλτρων.
 •  Χρονοδιακόπτης
 •  Δεν παράγει όζον, πιστοποίηση από τους διεθνείς φορέα ARB και AHAM
 •  Μοντέρνα σχεδίαση.
 • Καλυπτόμενη Επιφάνεια εως 200 τμ
 • Παροχή Αέρα (m3/h) 800 m3/h στην High Λειτουργία του
 • Εναλλαγές Αέρα 4/h σε χώρους 100 τμ.
 • Στάθμη θορύβου db 37 - 67 db
 • Ηλεκτρική Ισχύς (W) εως 67W στην High Λειτουργια του
 • Τροφοδοσία Ισχύος 220 ~ 240 V - 50/60 Hz
 • Ρεύμα λειτουργίας (Α) 0.4 A
 • Βάρος (kg) 15 kg
 • Διαστάσεις MxYxΠ (mm) 360 x 770 x 390 mm
 • Χωρα ΚατασκευηςΕλβετία
 • Χρόνος αντικατάστασης φίλτρων 1 έτος
 • Αισθητήρια 3: σκόνης, οσμών, αερίων ρύπων
 • Πιστοποιητικά Allergy UK, CE, ROHS, CARB, AHAM, WEEE
 • Εγγύηση 2 χρόνια. Δυνατότητα επέκτασης σε 5 χρόνια

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι αυτό το προϊόν. Γράψτε την πρώτη αξιολόγηση.