Καθαριστής Αέρα Winix Zero Compact

Ο Winix ZERO Compact είναι ενας μικρός αλλά ταυτόχρονα ισχυρός καθαριστής αέρα με δείκτη CADR 250 m3/h.Διαθέτει 4 στάδια καθαρισμού του αέρα με προφίλτρο και φίλτρα True Hepa
Κατασκευαστής: WINIX
Κωδικός προϊόντος: 03591
Διαθεσιμότητα:  4-6 εργάσιμες
155,00
* στην ανωτέρω τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%.
Ποσότητα:
Αριθμός επιθυμητών δόσεων:
Παραλαβή από το κατάστημα
4-6 εργάσιμες

Καθαριστής αέρα Winix Zero Compact

Ο Winix ZERO Compact είναι ενας μικρός αλλά ταυτόχρονα ισχυρός καθαριστής αέρα με δείκτη CADR 250 m3/h. Είναι κατάλληλος για υπνοδωματια και μικρούς εως μεσαίους χώρους, Διαθέτει 4 στάδια καθαρισμού του αέρα με προφίλτρο και φίλτρα True Hepa H13 και Ενεργού Άνθρακα. Ακόμα διαθέτει την πρωτοποριακή τεχνολογία Plasma Wave με την οποία εξουδετερώνει τους ιούς και τα μικρόβια από το εσωτερικό μας περιβάλλον χωρίς να απελευθερώνει επικίνδυνο για την υγεία μας ΟΖΟΝ. Οι συσκευές Winix έρχονται πρώτες σε πωλήσεις παγκοσμίως, ενώ στην Ελληνική αγορά τις έχουν εμπιστευθεί δεκάδες ιατροί για τα ιατρεία τους. Προτείνεται για χώρους 15 τμ. όπου πετυχαίνει απόλυτο καθαρισμό κάνοντας 6 εναλλαγές όλου του εσωτερικού αέρα / 1 ώρα. Με την εγγύηση της Winix, Global Leader στους Καθαριστές Εσωτερικού Αέρα από το 1976. Χώρα Κατασκευής: Ν. Κορέα.

Ελεγμένο και αξιόπιστο

Ελεγμένο και αξιόπιστο

Οι καθαριστές αέρα Winix Zero, έχουν πιστοποίηση ECARF Quality Seal που εξασφαλίζει την καταλληλότητα των καθαριστών αέρα για χρήση από ανθρώπους με αλλεργίες καθώς και έγκριση από τον φορέα Allergy UK, οπου έλεγξε τα προιόντα σε ανεξάρτητα εργαστήρια και έχουν αποδειχθέι ότι μειώνουν ή απομακρύνουν τα αλλεργιογόνα από το εσωτερικό περιβάλλον. Η τεχνολογία PLASMA WAVE της WINIX, δημειουργεί υδροξύλια για την εξουδετέρωση βακτηρίων και διαφόρων τύπων ιών, διατηρώντας εσάς την οικογένειά σας υγιή. Με την διετή εγγύηση, η WINIX θα επιδιορθώση ή θα αντικαταστήσει με ευχαρίστηση τον καθαριστή αέρα σας εάν υπάρξη κάποια δυσλειτουργεία.

Ένδειξη Ποιότητας Αέρα

Ένδειξη Ποιότητας Αέρα

Ο Winix ZERO Compact διαθέτει αισθητήριο που αναγνωρίζει κάθε στιγμή την ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε στο χώρο μας και την απεικονίζει στην οθόνη. Με τη λειτουργία Auto η συσκευή από μόνη της αυξάνει ή μειώνει την ταχύτητα του καθαρισμού ώστε να καθαρίσει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τον αέρα που αναπνέουμε. O Winix ZERO διαθέτει αισθητήριο σωματιδίων.

PlasmaWave®

Τεχνολογία WINIX PlasmaWave®

Η τεχνολογία WINIX PlasmaWave δημιουργεί υδροξύλια για την εξουδετέρωση βακτηρίων και ιών χωρίς την παραγωγή επιβλαβούς όζοντος. Το WINIX Plasmawave® αξιοποιεί την ικανότητα της φύσης να καθαρίζει τον αέρα και να αναδημιουργεί τη φυσική, ασφαλή και αποτελεσματική διαδικασία που καθαρίζει τον αέρα.

Δεν απελευθερώνουν επικίνδυνο ΟΖΟΝ

Οι καθαριστές αέρα WINIX δεν απελευθερώνουν επικίνδυνο ΟΖΟΝ

Σύμφωνα με τον παγκόσμιο οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) το Όζον είναι ένα από τα πιο τοξικά αέρια που καταστρέφει τους ιστούς των πνευμόνων και δημιουργεί καρδιολογικά προβλήματα όταν το αναπνέουμε. Η οσμή του θυμίζει συνήθως την οσμή του χλωρίου. Το Όζον είναι παρόν σε όλη την ατμόσφαιρα της γης. Στις μεγάλες πόλεις μάλιστα λόγω της ατμοσφαιρικής ρύπανσης τα επίπεδα μπορεί να ξεπερνούν τα επιτρεπόμενα όρια που έχουν ορισθεί από τον Π.Ο.Υ στα 100μg/ m3 αέρα. Πέρα από τη ρύπανση, το Όζον παράγεται και από συσκευές που δημιουργούν ηλεκτρικές εκκενώσεις 5000 – 20000 V. Τέτοιες συσκευές είναι οι ιονιστές, οι εκτυπωτές λέιζερ, τα φωτοαντιγραφικά και οι ηλεκτροσυγκολλητές. Πρέπει λοιπόν να αναλογιστούμε τη ζημιά που μπορεί να κάνουμε στην υγεία μας εάν πέρα από το Όζον που αναπνέουμε έτσι και αλλιώς στην ατμόσφαιρα έχουμε στο σπίτι μας έναν ιονιστή που λειτουργεί καθημερινά και για πολλές ώρες παράγοντας επιπλέον Όζον. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κοιτάξουμε πριν αγοράσουμε μια συσκευή καθαρισμού του αέρα είναι η «δουλειά» του καθαρισμού να μην γίνεται μηχανικά (μέσω ιονισμού, λάμπας UV κτλ) αλλά αποκλειστικά μέσω μεγάλων σε μέγεθος φίλτρων Hepa και ενεργού άνθρακα. Οι περισσότεροι ιονιστές στο εμπόριο διαθέτουν φίλτρα Hepa και άνθρακα όμως τα φίλτρα είναι τόσο μικρά που ο καθαρισμός επί της ουσίας γίνεται μέσω του ιονισμού, της λάμπας UV κτλ. Η διαφορά του καθαριστή αέρα με τον ιονιστή είναι ότι ο πρώτος χρησιμοποιεί αποκλειστικά φίλτρα για τον καθαρισμό του αέρα ενώ ο δεύτερος χρησιμοποιεί και τη μέθοδο του ιονισμού που παράγει ΟΖΟΝ. Οι καθαριστές αέρα Winix δεν είναι ιονιστές, επιτυγχάνουν τον καθαρισμό του αέρα αποκλείστηκα μέσω φίλτρων και δεν απελευθερώνουν επικίνδυνο ΟΖΟΝ. Έχουν πιστοποιηθεί από τα Αμερικανικά εργαστήρια CARB (California Air Resources Board) και AHAM για ZERO OZONE EMISSIONS. Επιπλέον στην Ελλάδα έχουν πιστοποιηθεί από το εργαστήριο Δημόκριτος για μηδενικές εκπομπές ΟΖΟΝΤΟΣ.

Για τον προσδιορισμό του κόστους αποστολής του προϊόντος, παρακαλούμε επιλέξτε τα στοιχεία του προορισμoύ αποστολής:

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Καλύπτει χώρους (m²) 15-50
Ταχύτητες Ανεμιστήρα 4
Παροχή Αέρα (m³/h) 250
Φίλτρα
 • ΠΡΟΦΙΛΤΡΟ
 • ΦΙΛΤΡΟ TRUE HEPA
 • ΦΙΛΤΡΟ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ
 • TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ PLASMAWAVE
Αισθητήριο
 • Σωματιδίων (Particles)
CADR Σκόνη 154
CADR Γύρη 147
CADR Καπνός 149
Στάδια Καθαρισμού
 1. ΠΡΟΦΙΛΤΡΟ
 2. ΦΙΛΤΡΟ TRUE HEPA (H13)
 3. ΦΙΛΤΡΟ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ
 4. TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ PLASMAWAVE
Πιστοποιητικά
 • CE
 • ROHS
 • Allergy UK
 • ECARF
 • Energy Star
 • Energy Star
 • CARB
 • CARB
 • AHAM
 • WEEE
 • Δημόκριτος
Φίλτρο HEPA HEPA - H13
Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα  
Χρονοδιακόπτης  
Χειρολαβή Μεταφοράς  
Ροδάκια Μεταφοράς  
Διαστάσεις (ΠxΥxΒ) (mm) 240x370x240
Τροφοδοσία (Ph-Volt-Hz) 1-220~240V-50
Κατανάλωση (Watt) 12/55
Βάρος (Kg) 3,1
Σελίδα Κατασκευαστή Winix
Εγγύηση Προμηθευτή Δύο (2) Έτη
Χώρα Προέλευσης Ν. Κορέα

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι αυτό το προϊόν. Γράψτε την πρώτη αξιολόγηση.