Ντουλάπα Haier AP48KS1ERA(S)/1U48LS1ERB(S)

Η ντουλάπα εμφανούς τύπου Haier προσφέρει ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας στον χώρο σας, ενώ αποτελεί ιδανική επιλογή για περιοχές με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες
Κατασκευαστής: HAIER
Κωδικός προϊόντος: 03565
Διαθεσιμότητα:  4-6 εργάσιμες
2.600,00
* στην ανωτέρω τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%.
Ποσότητα:
Αριθμός επιθυμητών δόσεων:
Παραλαβή από το κατάστημα
4-6 εργάσιμες

Η ντουλάπα εμφανούς τύπου Haier προσφέρει ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας στον χώρο σας, ενώ αποτελεί ιδανική επιλογή για περιοχές με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες χάρη στη Λειτουργία Θέρμανσης σε Χαμηλές Θερμοκρασίες από τους -15°C . Η Ενεργειακή Κλάση Α++ και ο Χρονοδιακόπτης 24ωρών εξασφαλίζουν χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και μείωση του λειτουργικού κόστους. Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει Αυτόματη Ροή Αέρα 4ων Κατευθύνσεων καθώς και Έξυπνη Κατανομή Αέρα για να διαμορφώνετε άριστη ατμόσφαιρα, ενώ διασφαλίζετε την κάλυψη κάθε δύσκολου σημείου του χώρου που είναι τοποθετημένη η συσκευή αλλά και για να ρυθμίζετε την κίνηση του αέρα σύμφωνα με το σημείο που βρίσκεστε εσείς εντός του χώρου.

Ενεργειακή Κλάση Α++

Ενεργειακή Κλάση Α++

Η προηγμένη τεχνολογία της ντουλάπας Haier εντυπωσιάζει με τις εξαιρετικές της αποδόσεις και εγγυάται μέγιστα επίπεδα εξοικονόμησης ενέργειας.

Αυτόματη Ροή Αέρα 4ων Κατευθύνσεων

Αυτόματη Ροή Αέρα 4ων Κατευθύνσεων

Ο ανανεωμένος σχεδιασμός της ντουλάπας εξασφαλίζει την κατανομή αέρα προς όλες τις κατευθύνσεις, ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία του χώρου, χάρη στην οριζόντια και κάθετη κίνηση των περσίδων.

Έξυπνη Κατανομή Αέρα

Έξυπνη Κατανομή Αέρα

Αυτόματη παροχή αέρα ανοδικά κατά τη ψύξη ή κατακόρυφα κατά τη θέρμανση ώστε ο αέρας να κατανέμεται αυτόματα σε ολόκληρο το δωμάτιο, χωρίς απευθείας έκθεση στο ανθρώπινο σώμα.

Χρονοδιακόπτης 24 Ωρών

Χρονοδιακόπτης 24 Ωρών

Η μονάδα διαθέτει 24ωρο χρονοδιακόπτη για να προγραμματίσετε με ακρίβεια το χρόνο χρήσης και να αποφύγετε την άσκοπη λειτουργία της, εξοικονομώντας ενέργεια στο μέγιστο.

Λειτουργία Θέρμανσης σε Χαμηλές Θερμοκρασίες -15°C

Λειτουργία Θέρμανσης σε Χαμηλές Θερμοκρασίες -15°C

Αποτελεσματική θέρμανση ακόμη και σε περιοχές που επικρατούν ακραίες θερμοκρασίες. Χάρη στον εξελιγμένο σχεδιασμό της ντουλάπας απολαμβάνετε ιδανική ατμόσφαιρα ακόμα και στους -15°C.

Πλεονεκτήματα:

Λειτουργία Ύπνου

Η ρύθμιση της θερμοκρασίας και ο εσωτερικός θόρυβος μπορούν να προσαρμοστούν σε ιδανικά επίπεδα, όταν επιλέξετε τη λειτουργία “sleep” κατά τη διάρκεια του ύπνου.

 

Λειτουργία Silent

Μέσω της εξελιγμένης ρύθμισης Silent, εξασφαλίζετε τη χαμηλότερη στάθμη θορύβου, έως 48dB(A), χάρη στον ειδικό σχεδιασμό και στην εξελιγμένη τεχνολογία της ντουλάπας.

 

Λειτουργία Turbo

Εξασφάλιση της ταχύτερης και αποδοτικότερης ψύξης του χώρου σας χάρη στη Λειτουργία Τurbo με την οποία είναι εφοδιασμένη η ντουλάπα Haier.

 

Φίλτρο Σκόνης Αέρα Υψηλής Πυκνότητας

Το εξελιγμένο φίλτρο παρέχει έως και 40% μεγαλύτερη απορρόφηση σκόνης, προστατεύοντας την εσωτερική μονάδα αποτελεσματικότερα και εξασφαλίζοντας ακόμα πιο καθαρό και υγιεινό αέρα στο χώρο σας.

 

Έξυπνη Αποπάγωση

Βέλτιστη απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της συσκευής σας μέσω της λειτουργίας έξυπνης αποπάγωσης. Ο συμπιεστής σταματά αυτόματα τη λειτουργία του σε περίπτωση σχηματισμού πάγου, ενώ ο ανεμιστήρας θα συνεχίσει τη λειτουργία του μέχρι να εξαφανιστεί εντελώς.

 

Λειτουργία Έξυπνης Προθέρμανσης

Ο αισθητήρας του εσωτερικού στοιχείου ελέγχει τον εσωτερικό ανεμιστήρα και εμποδίζει την εισροή ψυχρού αέρα στο δωμάτιο κατά την εκκίνηση σε λειτουργία θέρμανσης.

 

Αυτόματη επανεκκίνηση

Με τη λειτουργία της Αυτόματης Επανεκκίνησης δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για την περίπτωση διακοπής ρεύματος, αφού η συσκευή σε αυτή την περίπτωση θα συνεχίσει τη λειτουργία της σύμφωνα με τις προηγούμενες ρυθμίσεις.

 

Ανίχνευση Διαρροής Ψυκτικού Μέσου

Σε περίπτωση ανίχνευσης διαρροής ψυκτικού υγρού, η συσκευή θα σταματήσει αυτόματα τη λειτουργία της ώστε να προστατευθεί ο συμπιεστής από υπερθέρμανση.

 

All DC Inverter

Εξασφάλιση σταθερής λειτουργίας της συσκευής ακόμη και σε ακραίες καιρικές συνθήκες, εξοικονομώντας παράλληλα ενέργεια χάρη στην τεχνολογία All DC Inverter.

 

Κλείδωμα

Διασφάλιση της απαιτούμενης ασφάλειας κατά τη διάρκεια χρήσης της συσκευής μέσω της Λειτουργίας Κλειδώματος που εξασφαλίζει την αποτροπή αλλαγής των ρυθμίσεων ή τη χρήση της συσκευής από τα παιδιά.

 

Αποθήκευση Θέσης Περσίδας

Με την ενεργοποίηση της συσκευής, η οριζόντια περσίδα θα κινηθεί στη θέση που ήταν κατά την τελευταία ενεργοποίηση και ρύθμιση της συσκευής.

Για τον προσδιορισμό του κόστους αποστολής του προϊόντος, παρακαλούμε επιλέξτε τα στοιχεία του προορισμoύ αποστολής:

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τύπος Συσκευής Inverter
Ονομαστική Απόδοση Ψύξη (Btu/h) 42.650
Εύρος Απόδοσης - Ψύξη (Btu/h) 20.472-49.474
SEER 5.1
Ενεργειακή Κλάση - Ψύξη 4
Ονομαστική Απόδοση Θέρμανση (Btu/h) 44.350
Εύρος Απόδοσης - Θέρμανση (Btu/h) 20.472-56.298
SCOP - Μέση Ζώνη 3.4
Eνεργειακή Κλάση - Μέση Ζώνη 4
SCOP - Θερμή Ζώνη 4.8
Eνεργειακή Κλάση - Θερμή Ζώνη Α++
Στάθμη Θορύβου Εσ. Μονάδας (dB(A)) 48/51/54
Διαστάσεις Εσωτερικής Μονάδας ΠxΥxΒ (mm) 600x1850x350
Βάρος Εσωτερικής Μονάδας (kg) 57
Στάθμη Θορύβου Εξ. Μονάδας (dB(A)) 59
Διαστάσεις Εξωτερικής Μονάδας ΠxΥxΒ (mm) 830x1008x410
Βάρος Εξωτερικής Μονάδας (kg) 82
Ψυκτικό Υγρό R32
Γραμμή Υγρού (mm / in) 9,52 / 3/8''
Γραμμή Αερίου (mm / in) 15,88 / 5/8''
Τροφοδοσία (Ph-Volt-Hz) 3-380~400-50
Βάρος (Kg) 139,0
Σελίδα Κατασκευαστή  
Εγγύηση Προμηθευτή Πέντε (5) Έτη
Χώρα Προέλευσης Κίνα

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι αυτό το προϊόν. Γράψτε την πρώτη αξιολόγηση.