Ζητήστε προσφορά!

Puredry PDDW 10100 Αφυγραντήρας 10lt

Puredry PDDW 10100 Famous.Η απάντηση στις πιο απαιτητικές συνθήκες αφύγρανσης με δυνατότητα σύνδεσης μέσω Wi-Fi.Διαθέτει την νέα Ιαπωνική τεχνολογία αφύγρανσης Zeolite.
Κατασκευαστής: PUREDRY
Κωδικός προϊόντος: 03817
Διαθεσιμότητα:  4-6 εργάσιμες
300,00 329,00€
* στην ανωτέρω τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%.
Ποσότητα:
Αριθμός επιθυμητών δόσεων:
Παραλαβή από το κατάστημα
4-6 εργάσιμες

Αφυγραντήρας Puredry PDDW 10100 Famous Desiccant  Save Energy

Η εταιρία Puredry Hellas εξειδικεύεται εδώ και 10 χρόνια στους οικιακούς και επαγγελματικούς αφυγραντήρες. Δίνει λύσεις στα προβλήματα της αυξημένης ή υπερβολικής σχετικής υγρασίας στο σπίτι, το γραφείο, τον επαγγελματικό χώρο, με ποιοτικά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας όπως ο αφυγραντήρας Puredry PDDW 10100 Famous. 'Όλα τα προϊόντα αφύγρανσης της Puredry κάνουν αυτό ακριβώς που υπόσχονται, αποτελεσματική αφύγρανση με χαμηλό κόστος λειτουργίας.

Ο αφυγραντήρας desiccant Puredry PDDW 10100 Famous εκμεταλλεύεται την τελευταία Ιαπωνική νέα τεχνολογία αφύγρανσης, με εξελιγμένο λογισμικό . Είναι ίσως ο καλύτερος και αποδοτικότερος 10 λίτρων αφυγραντήρας στον κόσμο !!

Λειτουργεί χωρίς τη χρήση μοτέρ – συμπιεστή όπως οι αφυγραντήρες που ξέραμε έως σήμερα. Η αρχή λειτουργίας του στηρίζεται στο αφυγραντικό υλικό desiccant, το ζεόλιθο (zeolite), το οποίο έχει τη φυσική ιδιότητα να απορροφά τα σωματίδια υγρασίας από τον αέρα και κατ’ επέκταση να τα μετατρέπει σε νερό το οποίο αποθηκεύεται στον κάδο του αφυγραντήρα ή με σωληνάκι που περιλαμβάνεται στη συσκευασία στην αποχέτευση. Διαθέτει στο εσωτερικό του θερμική αντίσταση, η οποία θερμαίνει τον ξηρό αέρα πριν τον διοχετεύσουν στο χώρο. Ο ξηρός αέρας που διαχέεται από τους αφυγραντήρες desiccant Puredry είναι περίπου 10-14°C θερμότερος από τον αέρα του χώρου. Συμβάλλουν επομένως στη θέρμανση του χώρου ανεβάζοντας τη θερμοκρασία  κατά 1-3°C. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η χρήση αφυγραντήρα μειώνει το κόστος θέρμανσης κατά 20%. Διαθέτει φωτεινή ένδειξη υγρασίας, με ακριβή έλεγχο του επιπέδου υγρασίας στον χώρο χάρη στον ενσωματωμένο ηλεκτρονικό αισθητήρα. Ενημερωθείτε για τα ποσοστά υγρασίας στο σπίτι ή το γραφείο σας με μια ματιά και προσαρμόστε τη λειτουργία του αφυγραντήρα σας. Μέσω των φωτεινών ενδείξεων στο δοχείο νερού με αντανάκλαση στο δάπεδο, γνωρίζετε αν η υγρασία του χώρου σας είναι σε εξαιρετικό, καλό ή επιβαρυμένο επίπεδο. Ο αφυγραντήρας Puredry PDDW 10100 Famous μπορεί να καλύψει χώρους έως και 100m² στην ηπειρωτική  Ελλάδα και έως 80m² σε παραθαλάσσιες ή παραλίμνιες περιοχές όπου τα επίπεδα σχετικής υγρασίας υπερβαίνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα το 80% Σ.Υ. Είναι τύπου desiccant (ξηραντικός αφυγραντήρας με ζεόλιθο) και λειτουργεί αποδοτικά σε θερμοκρασίες από 1-40°C, είναι ιδανικός για μόνιμες κατοικίες που δε θερμαίνονται ικανοποιητικά και έχουν για μεγάλο χρονικό διάστημα θερμοκρασίες κάτω από 15°C ή θερμαίνονται ανά διαστήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, για εξοχικές κατοικίες, τροχόσπιτα, σκάφη, γκαράζ, εργαστήρια κτλ.

Ο Puredry PDDW 10100 Famous μπορεί να καλύψει έως και 100 m².

Αφυγραντήρας Puredry PDDW 10100 με ισχυρότατο ιονιστή και φίλτρο HEPA-CARBON για καθαρότερο αέρα δωματίου.

Έχει δυνατότητα αφύγρανσης 10 λίτρων την ημέρα, διαθέτει μηχανισμό αυτόματης επανεκκίνησης μετά από διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, έχει επιλογές λειτουργίας αφύγρανσης από 40%-60% με επιλογή ανά 5%, τρεις ταχύτητες ανεμιστήρα HIGH-LOW-AUTO, χρονοδιακόπτη 2-4-8-12 ωρών, φίλτρο αέρα δύο σταδίων σωματιδίων και Carbon φίλτρο που απορροφά δυσάρεστες οσμές, τοξικά αέρια, βλαβερό χημικό καπνό από το τσιγάρο κ.τ.λ., διαθέτει ενσωματωμένο ισχυρότατο ιονιστή με κατ’ επιλογή λειτουργία, μεγάλο κάδο συλλογής 4 λίτρων με δυνατότητα μόνιμης σύνδεσης με την αποχέτευση με σωληνάκι που παρέχεται στη συσκευασία, είναι εξαιρετικά αθόρυβος για τον όγκο κυβικών μέτρων που καλύπτει 38dB. Ο αφυγραντήρας Puredry PDDW 10100 Famous είναι πολύ υψηλής ενεργειακής απόδοσης. Λόγω του ότι λειτουργεί με αντιστάσεις για την επίτευξη της αφύγρανσης (στέγνωμα του ζεολίθου), την καταναλισκόμενη ενέργεια την επιστρέφει στον χώρο σε θερμική, γι’ αυτό και ο εξερχόμενος αέρας είναι 10-14°C θερμότερος από τον  εισερχόμενο, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βοηθά στη θέρμανση του χώρου κυρίως τους χειμερινούς μήνες που οι ανάγκες για θέρμανση είναι αυξημένες.

Smart Save Energy (Έξυπνη Εξοικονόμηση Ενέργειας)

Η Smart Save Energy λειτουργία, σημαίνει ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή ισορροπία μεταξύ εξοικονόμησης χρημάτων και αφύγρανσης.

Ενεργοποιώντας τον αφυγραντήρα ο χρήστης επιλέγει τα επίπεδα επιθυμητής υγρασίας, ο αφυγραντήρας λειτουργεί ώστε να τα πετύχει. Όταν ο στόχος της σχετικής υγρασίας έχει επιτευχθεί, ο αφυγραντήρας λειτουργεί μόνο τον ανεμιστήρα για 5 λεπτά για να ελέγξει ότι η σχετική υγρασία είναι σε επιθυμητά επίπεδα και για να στεγνώσει εντελώς τον ζεόλιθο. Στη συνέχεια σταματά την λειτουργία του για 30 λεπτά (κατάσταση αναμονής), μετά ξεκινά και πάλι να λειτουργεί τον ανεμιστήρα για 5 λεπτά ώστε να ελέγξει τα επίπεδα σχετικής υγρασίας του χώρου. Αν η σχετική υγρασία έχει αυξηθεί πάνω από τα επιθυμητά επίπεδα κατά 5%, ο αφυγραντήρας θα αρχίσει να λειτουργεί και πάλι . Εάν η σχετική υγρασία είναι κάτω από τα επιθυμητά επίπεδα, τότε ο αφυγραντήρας θα σταματήσει και πάλι την λειτουργία του για άλλα 30 λεπτά. Αυτή η διαδικασία εξοικονομεί πολλά χρήματα.

Καθαριστής Αέρα Puredry PDDW 10100 Famous

Ο Puredry PDDW 10100 Famous εκτός από την υψηλή ποιότητα αφύγρανσης παρέχει και καθαρισμό του αέρα μέσω του φίλτρου αέρα του φίλτρου HEPA-CARBON καθώς και της λειτουργίας του Plasma ιονιστή που διαθέτει. Τα θετικά και αρνητικά ιόντα που απελευθερώνονται εμπλουτίζουν τον αέρα, κατακρατώντας σκόνη, αιωρούμενα στερεά και βακτήρια. Το φίλτρο HEPA-CARBON κατακρατεί χημικά από τσιγάρο και δυσάρεστες οσμές καθώς και το φίλτρο αέρα που κατακρατεί σκόνη και αιωρούμενα στερεά. Με αυτούς τους συνδυασμούς παρέχεται στο χώρο σας καθαρός αέρας απαλλαγμένος από μικρόβια, σκόνη και δυσάρεστες μυρωδιές. Το κορυφαίο φίλτρο Hepa-Cabron σε αντικατάσταση του φίλτρου άνθρακα (Carbon), έχει την δυνατότητα να εξαφανίζει δυσάρεστες οσμές, χημικά, ιούς, μικρόβια και εμποδίζει μικροσωματίδια μεγέθους μεγαλύτερα από 0,1 micron να περάσουν στην συσκευή.

Για τον προσδιορισμό του κόστους αποστολής του προϊόντος, παρακαλούμε επιλέξτε τα στοιχεία του προορισμoύ αποστολής:

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Puredry PDDW 10100

 • Τύπος αφυγραντήρα Desiccant (Zeolite Regeneration).
 • Ιαπωνικής τεχνολογίας.
 • Διάγνωση βλαβών.
 • Δυνατότητα αφύγρανσης 10 λίτρα/ημέρα (στους 1-37°C).
 • Ροή αέρα (ονομαστική) 150m³/h
 • Για σπίτια έως και 100m²
 • Λειτουργία Wi-Fi.
 • Φωτεινή Ένδειξη Υγρασίας (Κόκκινο/Μπλε/Πράσινο)
 • Θερμοκρασία εξερχόμενου αέρα σε λειτουργία αφύγρανσης 10-14°C
 • Ρύθμιση ποσοστού υγρασίας χώρου με ηλεκτρονική ρύθμιση από 40-60%.
 • Δυνατότητα μόνιμης σύνδεσης αποχέτευσης με σωληνάκι που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.
 • Λειτουργία Στεγνώματος Ρούχων Laundry.
 • Ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου καλής λειτουργίας.
 • Αυτόματη επανεκκίνηση μετά από διακοπή ρεύματος.
 • Ενσωματωμένος ισχυρότατος ιονιστής με κατ' επιλογή λειτουργία.
 • Χρονοδιακόπτης 2-4-8-12 ωρών.
 • Διπλό φίλτρο αέρα αντιβακτηριδιακό σε συνδυασμό με φίλτρο Άνθρακα ή HEPA-CARBON.
 • Κινούμενες κατ' επιλογή γρίλιες εξόδου αέρα με ηλεκτρονική κίνηση.
 • Αθόρυβη λειτουργία με μόλις 38dBA.
 • Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας (smart save energy).
 • Τροφοδοσία Κανονική 230V, 50Hz
 • Κατανάλωση ρεύματος 30/350/620W
 • Δύο Ταχύτητες ανεμιστήρα και Auto
 • Θερμοκρασία λειτουργίας 1-40°C
 • Μεγάλο δοχείου νερού 4 λίτρα.
 • Ένδειξη γεμάτου δοχείου νερού και κακής τοποθέτησής του.
 • Διαστάσεις (Ύψος x Πλάτος x Βάθος) 499 × 317 × 213mm.
 • Καθαρό βάρος 6,8Kgs

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι αυτό το προϊόν. Γράψτε την πρώτη αξιολόγηση.