Σύστημα Φίλτρανσης Κάτω Πάγκου FP3-HJ-K1 4 Σταδίων Aqua Filter

Το Σύστημα Φίλτρανσης Κάτω Πάγκου 6 Σταδίων Aqua Filter Undercounter FP3-HJ-K1είναι ένα ολοκληρωμένο και ισχυρό σύστημα φίλτρανσης κάτω πάγκου τεσσάρων σταδίων που προσφέρει πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης και επέκτασης , χρησιμοποιώντας φίλτρα των 10''  (τα standard της παγκόσμιας αγοράς). Έτσι, ο τελικός χρήστης μπορεί να διαμορφώσει αλλά και να συντηρεί το σύστημα για πολλά χρόνια εύκολα και οικονομικά. Το σύστημα παρέχει άμεσα καθαρό νερό απαλλαγμένο από χώμα, σκουριά, χλώριο, φυτοφάρμακα, χημικές και οργανικές ενώσεις, ορισμένα βαρέα μέταλλα κλπ καθώς και παράσιτα, κύστες και μικροσωματίδια έως και 0,02 micron. Δεν αφαιρεί τα πολύτιμα μεταλλικά στοιχεία του νερού και είναι ιδανικό για μεγάλα νοικοκυριά και επαγγελματικούς χώρους. Εργοστασιακά, εξοπλίζεται με τα παρακάτω στάδια φίλτρανσης : 1.Υψηλής ποιότητας προφίλτρο στερεών σωματιδίων 10'' απο πολυπροπυλένιο της AQUA FILTER (USA). Αφαιρεί χώμα, σκουριά, ιζήματα, μικροσωματίδια κλπ έως και 5 micron. Ιδανικό προφίλτρο στερεών για όλα τα συστήματα φίλτρανσης και τις μονάδες αντίστροφης όσμωσης. Η διάρκεια ζωής του κυμαίνεται από 6 έως 12 μήνες. 2. Προ φίλτρο Ενεργού Άνθρακα G.A.C + K.D.F (ΝSF) της AQUA FILTER (USA), αφαιρεί το μεγαλύτερο ποσοστό χλωρίου, χημικών στοιχείων, φυτοφαρμάκων και δυσάρεστης οσμής και γεύσης ενώ το υλικό K.D.F μειώνει δραστικά το ποσοστό μιας σειράς βαρέων μετάλλων έχοντας παράλληλα βακτηριοστατικές ιδιότητες. Η διάρκεια ζωής του κυμαίνεται από 6 έως 12 μήνες. 3. To φίλτρο αποσκλήρυνσης και αποσιδήρωσης της AQUA FILTER (USA), χρησιμοποιείται για την αποτελεσματική και οικονομική μείωση της σκληρότητας και την αφαίρεση σιδήρου σε οποιαδήποτε εφαρμογή σημείου κατανάλωσης νερού. Το φίλτρο περιέχει ένα ειδικό μείγμα ρητινών αποσκλήρυνσης και αποσιδήρωσης, κατάλληλων για πόσιμες εφαρμογές (food grade) ,ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως προ φίλτρο σε συστήματα αντίστροφης όσμωσης για την παροχή προστασίας από την υπερβολική σκληρότητα στη μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης , παρατείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής της. Η διάρκεια ζωής του φίλτρου κυμαίνεται από 6 έως 12 μήνες   4. Ιnline φίλτρο Μεμβράνης Η.F (Hollow Fiber) της ΑQUA FILTER (USA),γερμανικής κατασκευής, που παρακρατεί στους πόρους της μια σειρά παθογόνων παρασίτων, κυστών και μικροσωματιδίων πετυχαίνοντας μικροφίλτρανση της τάξεως των 0,02 micron (αντικατάσταση κάθε 12 μήνες)   Το Undercounter FP3-HJ-K1 τοποθετείται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας και η εξαγωγή του φιλτραρισμένου νερού γίνεται από το ανεξάρτητο βρυσάκι χρωμίου, το οποίο τοποθετείται εύκολα και γρήγορα πάνω στο νεροχύτη, δίπλα στη συμβατική μπαταρία της κουζίνας.   Η συσκευασία περιλαμβάνει πλήρες κιτ εγκατάστασης (λάστιχα, βρυσάκι χρωμίου,παροχέα νερού, τεφλόν για τις συνδέσεις,κλειδί σύσφιξης κανίστρων)
Κατασκευαστής: AQUA FILTER
Κωδικός προϊόντος: 02516
Διαθεσιμότητα:  4-6 εργάσιμες
139,00
* στην ανωτέρω τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%.
Ποσότητα:
Αριθμός επιθυμητών δόσεων:
Παραλαβή από το κατάστημα
4-6 εργάσιμες

Το Σύστημα Φίλτρανσης Κάτω Πάγκου 4 Σταδίων Aqua Filter Undercounter FP3-HJ-K1είναι ένα ολοκληρωμένο και ισχυρό σύστημα φίλτρανσης κάτω πάγκου τεσσάρων σταδίων που προσφέρει πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης και επέκτασης , χρησιμοποιώντας φίλτρα των 10''  (τα standard της παγκόσμιας αγοράς). Έτσι, ο τελικός χρήστης μπορεί να διαμορφώσει αλλά και να συντηρεί το σύστημα για πολλά χρόνια εύκολα και οικονομικά.

Το σύστημα παρέχει άμεσα καθαρό νερό απαλλαγμένο από χώμα, σκουριά, χλώριο, φυτοφάρμακα, χημικές και οργανικές ενώσεις, ορισμένα βαρέα μέταλλα κλπ καθώς και παράσιτα, κύστες και μικροσωματίδια έως και 0,02 micron.

Δεν αφαιρεί τα πολύτιμα μεταλλικά στοιχεία του νερού και είναι ιδανικό για μεγάλα νοικοκυριά και επαγγελματικούς χώρους.

Εργοστασιακά, εξοπλίζεται με τα παρακάτω στάδια φίλτρανσης :

1.Υψηλής ποιότητας προφίλτρο στερεών σωματιδίων 10'' απο πολυπροπυλένιο της AQUA FILTER (USA).

Αφαιρεί χώμα, σκουριά, ιζήματα, μικροσωματίδια κλπ έως και 5 micron. Ιδανικό προφίλτρο στερεών για όλα τα συστήματα φίλτρανσης και τις μονάδες αντίστροφης όσμωσης.

Η διάρκεια ζωής του κυμαίνεται από 6 έως 12 μήνες.

2. Προ φίλτρο Ενεργού Άνθρακα G.A.C + K.D.F (ΝSF) της AQUA FILTER (USA), αφαιρεί το μεγαλύτερο ποσοστό χλωρίου, χημικών στοιχείων, φυτοφαρμάκων και δυσάρεστης οσμής και γεύσης ενώ το υλικό K.D.F μειώνει δραστικά το ποσοστό μιας σειράς βαρέων μετάλλων έχοντας παράλληλα βακτηριοστατικές ιδιότητες. Η διάρκεια ζωής του κυμαίνεται από 6 έως 12 μήνες.

3. To φίλτρο αποσκλήρυνσης και αποσιδήρωσης της AQUA FILTER (USA), χρησιμοποιείται για την αποτελεσματική και οικονομική μείωση της σκληρότητας και την αφαίρεση σιδήρου σε οποιαδήποτε εφαρμογή σημείου κατανάλωσης νερού. Το φίλτρο περιέχει ένα ειδικό μείγμα ρητινών αποσκλήρυνσης και αποσιδήρωσης, κατάλληλων για πόσιμες εφαρμογές (food grade) ,ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως προ φίλτρο σε συστήματα αντίστροφης όσμωσης για την παροχή προστασίας από την υπερβολική σκληρότητα στη μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης , παρατείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής της. Η διάρκεια ζωής του φίλτρου κυμαίνεται από 6 έως 12 μήνες

 

4. Ιnline φίλτρο Μεμβράνης Η.F (Hollow Fiber) της ΑQUA FILTER (USA),γερμανικής κατασκευής, που παρακρατεί στους πόρους της μια σειρά παθογόνων παρασίτων, κυστών και μικροσωματιδίων πετυχαίνοντας μικροφίλτρανση της τάξεως των 0,02 micron (αντικατάσταση κάθε 12 μήνες)

 

Το Undercounter FP3-HJ-K1 τοποθετείται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας και η εξαγωγή του φιλτραρισμένου νερού γίνεται από το ανεξάρτητο βρυσάκι χρωμίου, το οποίο τοποθετείται εύκολα και γρήγορα πάνω στο νεροχύτη, δίπλα στη συμβατική μπαταρία της κουζίνας.

 

Η συσκευασία περιλαμβάνει πλήρες κιτ εγκατάστασης (λάστιχα, βρυσάκι χρωμίου,παροχέα νερού, τεφλόν για τις συνδέσεις,κλειδί σύσφιξης κανίστρων)

Για τον προσδιορισμό του κόστους αποστολής του προϊόντος, παρακαλούμε επιλέξτε τα στοιχεία του προορισμoύ αποστολής:

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι αυτό το προϊόν. Γράψτε την πρώτη αξιολόγηση.