Σύστημα Κάτω Πάγκου 4 Σταδίων Excito-ST

Το Excito-ST της εταιρείας Aqua Filter είναι ένα ισχυρό σύστημα κάτω πάγκου 4ων σταδίων φίλτρανσης. Χρησιμοποιεί inline φίλτρα διάστασης 2,5″ x 11″ (στάνταρ διάσταση της παγκόσμιας αγοράς) εύκολης αντικατάστασης, τα οποία είναι συσκευασμένα σε κουτί υψηλής αισθητικής αλλά μικρών διαστάσεων,
Κατασκευαστής: AQUA FILTER
Κωδικός προϊόντος: 03393
Διαθεσιμότητα:  4-6 εργάσιμες
117,00
* στην ανωτέρω τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%.
Ποσότητα:
Αριθμός επιθυμητών δόσεων:
Παραλαβή από το κατάστημα
4-6 εργάσιμες

Το Excito-ST της εταιρείας Aqua Filter είναι ένα ισχυρό σύστημα κάτω πάγκου 4ων σταδίων φίλτρανσης.
Χρησιμοποιεί inline φίλτρα διάστασης 2,5″ x 11″ (στάνταρ διάσταση της παγκόσμιας αγοράς) εύκολης αντικατάστασης, τα οποία είναι συσκευασμένα σε κουτί υψηλής αισθητικής αλλά μικρών διαστάσεων, ώστε να μην καταλαμβάνει πολύ χώρο κάτω από τον πάγκο της κουζίνας.
Tο Excito-st λειτουργεί στοχευμένα ώστε να αφαιρεί μια πληθώρα ρυπαντών από το νερό βρύσης χωρίς να επηρεάζει το ωφέλιμα στοιχεία του νερού. Κατασκευάζεται στην Ε.Ε

Τα τέσσερα στάδια φίλτρανσης του Excito :
Πρώτο στάδιο : Φίλτρο Στερεών σωματιδίων, που αφαιρεί το χώματα, σκουριά, αιωρούμενα σωματίδια από το νερό βρύσης.
Δεύτερο  στάδιο : Φίλτρο Combo αποσκλήρυνσης και αποσιδήρωσης. Μειώνει τη σκληρότητα του νερού και αφαιρεί το σίδηρο με τη χρήση ρητίνης.
Τρίτο στάδιο : Φίλτρο Άνθρακα Carbon Block από κοκκοφοίνικα, που μειώνει το μεγαλύτερο ποσοστό του χλωρίου, οργανικών και χημικών ρυπαντών ενώ απομακρύνει τη δυσάρεστη οσμή και γεύση από το νερό της βρύσης.
Τέταρτο στάδιο : Φίλτρο Άνθρακα Carbon Block + KDF για την οριστική αποχλωρίωση του νερού ενώ το υλικό KDF μειώνει το ποσοστό μιας σειράς βαρέων μετάλλων όπως κάδμιο, αρσενικό,  μόλυβδο, υδράργυρο.

Tο Σύστημα περιλαμβάνει όλα τα εξαρτήματα που χρειάζονται για την τοποθέτηση του. (Κλέφτη νερού 1/2″, σωληνάκι σύνδεσης 6mm, βρύση άνω πάγκου, τεφλόν, κλειδί κανίστρων, διακοπτάκι 1/4″ κ.τ.λ.).

Χαρακτηριστικά 

  • Διαστάσεις (Υ*Π*Μ): 39x35x10 εκατοστά.
  • Μέγιστη πίεση λειτουργίας: 4 bar
  • Μέγιστη θερμοκρασία:  42 βαθμούς Κελσίου

Για τον προσδιορισμό του κόστους αποστολής του προϊόντος, παρακαλούμε επιλέξτε τα στοιχεία του προορισμoύ αποστολής:

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι αυτό το προϊόν. Γράψτε την πρώτη αξιολόγηση.