Σύστημα Κάτω Πάγκου 5 Σταδίων Excito-CL

Το Excito-cl λειτουργεί στοχευμένα ώστε να αφαιρεί μια πληθώρα ρυπαντών από το νερό βρύσης χωρίς να επηρεάζει τα ωφέλιμα στοιχεία του νερού, είναι ένα σύστημα κάτω πάγκου που παράγει αλκαλικό νερό  για έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Το αλκαλικό και ιονισμένο νερό είναι ένα άριστο αντιοξειδωτικό, το οποίο καταπολεμά  τη γήρανση του δέρματος καθώς και την ανάπτυξη καρκίνου, το αλκαλικό  ιονισμένο νερό έχει τέλεια επίδραση επί του ph των υγρών του σώματος, απορροφάται ταχύτερα από τις μεταβολικές διαδικασίες του σώματος και επιταχύνει την αποβολή των τοξινών από το σώμα. Τα πέντε  στάδια φίλτρανσης του Excito cl: 1. AIPRO-1M-CL φίλτρο πολυπροπυλενίου αφαιρεί χώμα,  άμμο,  ιζήματα, σκουριά και λεπτά σωματίδια έως 5 micron. 2. AISTRO-L-CL φίλτρο ρητίνης ανταλλαγής ιόντων, μειώνει τη σκληρότητα του νερού. 3. FCCBL-S-CL φίλτρο που αφαιρεί το χλώριο, δυσάρεστη οσμή, χρώμα και οργανικούς ρυπαντές, μειώνει την ποσότητα του σιδήρου, τα βαρέα μέταλλα, τα φυτοφάρμακα, βελτιώνοντας την γεύση και την οσμή του νερού. 4. AIFIR-2000  το φίλτρο με ιονισμό, βοηθά στη διαδικασία του καθαρισμού του σώματος από τις τοξίνες, ρυθμίζει το PH του αίματος, την αφαίρεση των ελεύθερων ριζών που επηρεάζουν τη διαδικασία γήρανσης. 5. AICRO-AB φίλτρο αντιβακτηριδιακό με κέλυφος καρύδας,  βελτιώνει την οσμή και γεύση του νερού. Tο Σύστημα περιλαμβάνει όλα τα εξαρτήματα που χρειάζονται για την τοποθέτηση του.(κλέφτη νερού 1/2″, σωληνάκι σύνδεσης 6mm, βρύση άνω πάγκου, τεφλόν, κλειδί κανίστρων, διακοπτάκι 1/4″ κ.τ.λ.) Διαστάσεις:  438 χιλιοστά x 100 χιλιοστά x 360 χιλιοστά Σύνδεση: 1/2″ Θερμοκρασία λειτουργίας:. 2°C – 23°C Η ροή του νερού: 2.9 l / min Πίεση λειτουργίας: 6 bar
Κατασκευαστής: AQUA FILTER
Κωδικός προϊόντος: 03395
Διαθεσιμότητα:  1-3 εργάσιμες
160,00
* στην ανωτέρω τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%.
Ποσότητα:
Αριθμός επιθυμητών δόσεων:
Παραλαβή από το κατάστημα
1-3 εργάσιμες

Το Excito-cl λειτουργεί στοχευμένα ώστε να αφαιρεί μια πληθώρα ρυπαντών από το νερό βρύσης χωρίς να επηρεάζει τα ωφέλιμα στοιχεία του νερού, είναι ένα σύστημα κάτω πάγκου που παράγει αλκαλικό νερό  για έναν υγιεινό τρόπο ζωής.
Το αλκαλικό και ιονισμένο νερό είναι ένα άριστο αντιοξειδωτικό, το οποίο καταπολεμά  τη γήρανση του δέρματος καθώς και την ανάπτυξη καρκίνου, το αλκαλικό  ιονισμένο νερό έχει τέλεια επίδραση επί του ph των υγρών του σώματος, απορροφάται ταχύτερα από τις μεταβολικές διαδικασίες του σώματος και επιταχύνει την αποβολή των τοξινών από το σώμα.

Τα πέντε  στάδια φίλτρανσης του Excito cl:
1. AIPRO-1M-CL φίλτρο πολυπροπυλενίου αφαιρεί χώμα,  άμμο,  ιζήματα, σκουριά και λεπτά σωματίδια έως 5 micron.
2. AISTRO-L-CL φίλτρο ρητίνης ανταλλαγής ιόντων, μειώνει τη σκληρότητα του νερού.
3. FCCBL-S-CL φίλτρο που αφαιρεί το χλώριο, δυσάρεστη οσμή, χρώμα και οργανικούς ρυπαντές, μειώνει την ποσότητα του σιδήρου, τα βαρέα μέταλλα, τα φυτοφάρμακα, βελτιώνοντας την γεύση και την οσμή του νερού.
4. AIFIR-2000  το φίλτρο με ιονισμό, βοηθά στη διαδικασία του καθαρισμού του σώματος από τις τοξίνες, ρυθμίζει το PH του αίματος, την αφαίρεση των ελεύθερων ριζών που επηρεάζουν τη διαδικασία γήρανσης.
5. AICRO-AB φίλτρο αντιβακτηριδιακό με κέλυφος καρύδας,  βελτιώνει την οσμή και γεύση του νερού.

Tο Σύστημα περιλαμβάνει όλα τα εξαρτήματα που χρειάζονται για την τοποθέτηση του.(κλέφτη νερού 1/2″, σωληνάκι σύνδεσης 6mm, βρύση άνω πάγκου, τεφλόν, κλειδί κανίστρων, διακοπτάκι 1/4″ κ.τ.λ.)
Διαστάσεις:  438 χιλιοστά x 100 χιλιοστά x 360 χιλιοστά
Σύνδεση: 1/2″
Θερμοκρασία λειτουργίας:. 2°C – 23°C
Η ροή του νερού: 2.9 l / min
Πίεση λειτουργίας: 6 bar

Για τον προσδιορισμό του κόστους αποστολής του προϊόντος, παρακαλούμε επιλέξτε τα στοιχεία του προορισμoύ αποστολής:

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι αυτό το προϊόν. Γράψτε την πρώτη αξιολόγηση.