ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑΣ CLAGE MCX 6

Clage MCX6 Smartronic Ταχυθερμαντήρας 5.7kW 230V  Ταχυθερμαντήρας μίνι-μεγέθους, ηλεκτρονικά ελεγχόμενος, για την παροχή ζεστού νερού σε ένα νεροχύτη ή νιπτήρα. Τοποθετείται κάτω από τον πάγκο. Μπορεί να δεχθεί και ζεστό νερό -εν σειρά με ηλιακό ή boiler- ως τους 70 oC. Όταν το νερό είναι αρκετά ζεστό, η συσκευή δεν θα λειτουργήσει. Ο ηλεκτρονικός έλεγχος ισχύος, προσαρμόζεται για να αντισταθμίσει τις διακυμάνσεις της πίεσης και της θερμοκρασίας εισόδου Η επιθυμητή μέγιστη θερμοκρασία μπορεί να επιλεχθεί με το πάτημα ενός κουμπιού: ECO (35 oC), COMFORT (38 oC) ή MAX (45 oC) Η επιλεγμένη θερμοκρασία υποδεικνύεται από το διακριτικό LED που δρα επίσης ως ένδειξη λειτουργίας και διάγνωσης. ταχυθερμαντήρες Παρέχεται πλήρης με ειδικό στόμιο της βρύσης με ενσωματωμένο ρυθμιστή ροής για τοποθέτηση σε βρύση σπειρώματος M22 / M24 και ένα σετ σύνδεσης (T, εύκαμπτο σπιράλ πιέσεως 3/8", 2 συστολές 1/2" Θ Χ 3/8" Α ).  Απόδοση-ροή: 3 λίτρα/λεπτό στους 45 oC με είσοδο 15 oC. Διαστάσεις: (Υ x Π x Β): 13.5 x 18.6 x 8.7 cm  Αυτή η συμπαγής συσκευή με τo ασύμμετρο V στυλ στο μπροστινό μέρος είναι κομψή και ισχυρή . Το μάτι σύρεται στη νέα πρόσοψη , η οποία έχει ελαφρά κλίση προς το χρήστη. Η μέγιστη θερμοκρασία μπορεί να ρυθμιστεί μέσω ενός κουμπιού αφής, στο ταμπλό . Ένα διακριτικό έγχρωμο LED δείχνει αν η επιλεγμένη ρύθμιση είναι ECO ( 35 oC ) , COMFORT ( 38 oC ) ή MAX ( 45 oC ) . Στην πραγματικότητα, μια μέτρια θερμοκρασία των 35 oC είναι επαρκής για να κάνει το πλύσιμο των χεριών μια ευχάριστη εμπειρία.  Το νερό ρέει στη σωστή θερμοκρασία μόλις η βρύση ανοίξει. Μετά από τα λίγα δευτερόλεπτα που χρειάζεστε για να πλύνετε τα χέρια σας, η συσκευή απενεργοποιείται και πάλι, μόλις κλείσει η βρύση . Η ενεργειακή απόδοση της συσκευής αυτής είναι πραγματική καθώς πραγματικά θερμαίνει μόνο το νερό που θα χρησιμοποιηθεί. Το αποτέλεσμα είναι μια εντυπωσιακή εξοικονόμηση ενέργειας έως 85 % σε σύγκριση με τους συμβατικούς θερμοσίφωνες .  Βάση τοίχου-τοποθέτηση στον τοίχο: Σχεδιασμένος για εύκολη εγκατάσταση, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει τη συσκευή, δείχνει ένα τέλειο φινίρισμα . Αφαιρούμενο επάνω πάνελ: Για πρόσβαση στην ταμπέλα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής και στη βίδα για τη ρύθμιση της έντασης του νερού . Πρόσοψη με χρωματιστά LEDs:Η επιθυμητή μέγιστη θερμοκρασία μπορεί να επιλεγεί με το πάτημα ενός κουμπιού : ECO ( 35 oC ) , COMFORT ( 38 oC ) ή MAX ( 45 oC ) . Η επιλεγμένη θερμοκρασία υποδεικνύεται από το διακριτικό LED που δρα επίσης ως ένδειξη λειτουργίας και διάγνωσης . Ενεργειακή κλάση Α
Κατασκευαστής: CLAGE
Κωδικός προϊόντος: 02364
Διαθεσιμότητα:  4-6 εργάσιμες
257,00
* στην ανωτέρω τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%.
Ποσότητα:
Αριθμός επιθυμητών δόσεων:
Παραλαβή από το κατάστημα
4-6 εργάσιμες

Ταχυθερμαντήρας μίνι-μεγέθους, ηλεκτρονικά ελεγχόμενος, για την παροχή ζεστού νερού σε ένα νεροχύτη ή νιπτήρα. Τοποθετείται κάτω από τον πάγκο.
Μπορεί να δεχθεί και ζεστό νερό -εν σειρά με ηλιακό ή boiler- ως τους 70 oC.
Όταν το νερό είναι αρκετά ζεστό, η συσκευή δεν θα λειτουργήσει.

  • Ο ηλεκτρονικός έλεγχος ισχύος, προσαρμόζεται για να αντισταθμίσει τις διακυμάνσεις της πίεσης και της θερμοκρασίας εισόδου
  • Η επιθυμητή μέγιστη θερμοκρασία μπορεί να επιλεχθεί με το πάτημα ενός κουμπιού: ECO (35 oC), COMFORT (38 oC) ή MAX (45 oC)
  • Η επιλεγμένη θερμοκρασία υποδεικνύεται από το διακριτικό LED που δρα επίσης ως ένδειξη λειτουργίας και διάγνωσης. 
  • Παρέχεται πλήρης με ειδικό στόμιο της βρύσης με ενσωματωμένο ρυθμιστή ροής για τοποθέτηση σε βρύση σπειρώματος M22 / M24 και ένα σετ σύνδεσης (T, εύκαμπτο σπιράλ πιέσεως 3/8", 2 συστολές 1/2" Θ Χ 3/8" Α ). 

Απόδοση-ροή: 3 λίτρα/λεπτό στους 45 oC με είσοδο 15 oC.
Διαστάσεις: (Υ x Π x Β): 13.5 x 18.6 x 8.7 cm 

Αυτή η συμπαγής συσκευή με τo ασύμμετρο V στυλ στο μπροστινό μέρος είναι κομψή και ισχυρή . Το μάτι σύρεται στη νέα πρόσοψη , η οποία έχει ελαφρά κλίση προς το χρήστη. Η μέγιστη θερμοκρασία μπορεί να ρυθμιστεί μέσω ενός κουμπιού αφής, στο ταμπλό . Ένα διακριτικό έγχρωμο LED δείχνει αν η επιλεγμένη ρύθμιση είναι ECO ( 35 oC ) , COMFORT ( 38 oC ) ή MAX ( 45 oC ) . Στην πραγματικότητα, μια μέτρια θερμοκρασία των 35 oC είναι επαρκής για να κάνει το πλύσιμο των χεριών μια ευχάριστη εμπειρία. 

Το νερό ρέει στη σωστή θερμοκρασία μόλις η βρύση ανοίξει. Μετά από τα λίγα δευτερόλεπτα που χρειάζεστε για να πλύνετε τα χέρια σας, η συσκευή απενεργοποιείται και πάλι, μόλις κλείσει η βρύση . Η ενεργειακή απόδοση της συσκευής αυτής είναι πραγματική καθώς πραγματικά θερμαίνει μόνο το νερό που θα χρησιμοποιηθεί. Το αποτέλεσμα είναι μια εντυπωσιακή εξοικονόμηση ενέργειας έως 85 % σε σύγκριση με τους συμβατικούς θερμοσίφωνες . 

Βάση τοίχου-τοποθέτηση στον τοίχο: Σχεδιασμένος για εύκολη εγκατάσταση, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει τη συσκευή, δείχνει ένα τέλειο φινίρισμα .
Αφαιρούμενο επάνω πάνελ: Για πρόσβαση στην ταμπέλα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής και στη βίδα για τη ρύθμιση της έντασης του νερού .
Πρόσοψη με χρωματιστά LEDs:Η επιθυμητή μέγιστη θερμοκρασία μπορεί να επιλεγεί με το πάτημα ενός κουμπιού : ECO ( 35 oC ) , COMFORT ( 38 oC ) ή MAX ( 45 oC ) .
Η επιλεγμένη θερμοκρασία υποδεικνύεται από το διακριτικό LED που δρα επίσης ως ένδειξη λειτουργίας και διάγνωσης .

  • Ενεργειακή κλάση Α

Για τον προσδιορισμό του κόστους αποστολής του προϊόντος, παρακαλούμε επιλέξτε τα στοιχεία του προορισμoύ αποστολής:

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι αυτό το προϊόν. Γράψτε την πρώτη αξιολόγηση.