Γιατί να προτιμήσω ηλιακό ΜΑΛΤΕΖΟΣ;

Γιατί να προτιμήσω ηλιακό ΜΑΛΤΕΖΟΣ;

Climacheap Γενικά Τετάρτη 31 Μαϊου, 2017

Γιατί να προτιμήσω ηλιακό θερμοσίφωνα ΜΑLTEZOS;

Ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά της MALTEZOS που την καθιέρωσαν στην αγορά και την ξεχωρίζουν ποιοτικά από τον ανταγωνισμό στον κλάδο των ηλιακών θερμοσιφώνων, είναι η ανώτερη ποιότητα πρώτης ύλης που χρησιμοποιεί στα προϊόντα της καθώς και οι 2 γραμμές παραγωγής προϊόντων. Η ΜΑΛΤΕΖΟΣ παράγει ανοξείδωτα ηλιακά συστήματα με ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας 316L HiMo και Εμαγιέ (glass) ηλιακά συστήματα υψηλών προδιαγραφών.

Οι 10 Λόγοι που επιλέγω ΜΑΛΤΕΖΟΣ:

1.Συστάσεις. Η συντριπτική πλειοψηφία των νέων πελατών της MALTEZOS, προέρχεται από συστάσεις άλλων ικανοποιημένων πελατών της. 

2.Υψηλή απόδοση του ηλιακού καθόλη τη διάρκεια ζωής του. Οι ανοξείδωτοι ηλιακοί θερμοσίφωνες MALTEZOS που έχουν δοκιμαστεί με βάση το Ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 12976, έχουν αξιολογηθεί με την ανώτερη ενεργειακή κατάταξη Α (4 ήλιοι) από τον ΕΛΟΤ.

3.Μεγάλη διάρκεια ζωής. Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες MALTEZOS, κατασκευάζονται με όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις που τους εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση και μεγάλη αντοχή για πολλά χρόνια.

4. Δίκτυο εξειδικευμένων Συνεργατών. Το πολυετές και σταθερό δικτυο συνεργατών της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα που απαρτίζεται από Μηχανολόγους- Τεχνικούς εξασφαλίζει την σωστή ενημέρωση για την ορθή επιλογή αγοράς ηλιακού ΜΑΛΤΕΖΟΣ ανάλογη των απαιτήσεων του πελάτη και παρέχει υποστήριξη πριν και μετά την πώληση.

5. Αξιολόγηση των αναγκών σας με δωρεάν επίσκεψη. Η υπηρεσία αυτή παρέχεται με εντελώς δωρεάν επίσκεψη έμπειρου στελέχους της εταιρείας στο κτήριο του ενδιαφερόμενου, προκειμένου να εκτιμηθούν υπεύθυνα οι τεχνικοί περιορισμοί και οι απαιτήσεις της εγκατάστασης, καθώς και ο προσδιορισμός της απαιτούμενης δαπάνης σύμφωνα με την λύση που επιλέγεται.

6.Value for money. Η τιμή απόκτησης  των προϊόντων και των υπηρεσιών της MALTEZOS ανταποκρίνονται πλήρως στην ποιότητα που αντιπροσωπεύουν καθιστώντας την επένδυση του πελάτη ως την πλέον συμφέρουσα στην αγορά.

7.Η εγγύηση της MALTEZOS η οποία διασφαλίζεται με την υπευθυνότητα και τη συνέπεια που χαρακτηρίζει την εταιρεία για περισσότερα από 39 χρόνια, από την ίδρυσή της. Η εταιρεία ΜΑΛΤΕΖΟΣ εξασφαλίζει πλήρως τον πελάτη ακόμα και στην περίπτωση πλήρης αντικατάστασης προιόντος όταν αυτό καθίσταται απαραίτητο.

8.Μελέτη και υλοποίηση κεντρικών συστημάτων για την πλήρης κάλυψη των αναγκών σε ζεστό νερό σε μεγάλες κατοικίες (συγκροτήματα), ξενοδοχεία και βιομηχανίες.  

9.Τεχνική υποστήριξη (after sales support) η οποία καλύπτει τόσο τις ανάγκες περιοδικής συντήρησης για την αποδοτική λειτουργία των προϊόντων της εταιρείας, όπου αυτή προβλέπεται, όσο και τυχόν έκτακτες βλάβες που μπορεί να προκύψουν ανεξαρτήτως της αιτίας που τις προκάλεσε. Η εταιρεία δεσμεύεται για άμεση παροχή τεχνικής εξυπηρέτησης τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τη λήξη της εγγύησης του προϊόντος, καθόλη τη διάρκεια ζωής του. Τα εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρείας στην περιοχή της Αττικής και των εξουσιοδοτημένων συνεργατών μας στην υπόλοιπη Ελλάδα αναλαμβάνουν την υπεύθυνη και αποτελεσματική αντιμετώπιση τυχουσών βλαβών στα προϊόντα μας.

10.Πιστοποιήσεις ποιότητας. H MALTEZOS εγγυάται ότι όλοι οι τύποι ηλιακών συλλεκτών και θερμοσιφώνων έχουν περάσει επιτυχώς μια σειρά από  αυστηρές μετρήσεις και ελέγχους από εργαστήρια (ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, EUROFINS) όπως:

 • τήρηση προτύπων ΕΝ 12975, ΕΝ 12976
 • πιστοποίηση ποιότητας Solar Keymark
 • DCL product conformity

 

Η δε τήρηση των προδιαγραφών επιτηρείται και επιθεωρείται διαρκώς από τους παρακάτω διεθνείς οργανισμούς:

 • MIRTEC - EBETAM
 • ICIM 
 • DCL

Σας μιλάνε για ανοξείδωτο ηλιακό θερμοσίφωνα; Όλη η αλήθεια εδώ.

Ο ανοξείδωτος χάλυβας 316L HiMo, που έχει επιλεγεί από την εταιρεία ΜΑΛΤΕΖΟΣ για την κατασκευή των θερμοδοχείων της και αποτελεί την υψηλότερη ποιότητα στην κατηγορία του ανοξείδωτου χάλυβα, κατασκευάζεται στις Σκανδιναβικές χώρες με πολύ υψηλά ποιοτικά πρότυπα. Άλλωστε ο ανοξείδωτος χάλυβας 316L HiMo πληρροί όλες τις απαιραίτητες πιστοποιήσεις ποιότητας και αποδεικνύεται από διεθνούς φήμης οργανισμούς και ερευνητικά ινστιτούτα ότι ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι κατάλληλος στην χρήση θερμοδοχείων.

Τα ανοξείδωτα θερμοδοχεία έχουν:

 1. Πολύ υψηλή ανθεκτικότητα στη διάβρωση.
 2. Εξαιρετική αντίσταση τόσο στις χαμηλές όσο και στις υψηλές θερμοκρασίες.
 3. Αισθητική τελειότητα στο εξωτερικό φινίρισμα.
 4. Αναλλοίωτη ποιότητα στο νερό που αποθηκεύουν από το δίκτυο.
 5. Σημαντικά μικρότερο βάρος από τα εμαγιέ θερμοδοχεία.

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟΥ ΧΑΛΥΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΡΥΟΥ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟΥ ΖΕΡΟΥ

 

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες MALTEZOS είναι ακριβοί; Δείτε στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο «φθηνός» ηλιακός είναι συχνά πολύ ακριβότερος.

Η απόκτηση ενός ηλιακού θερμοσίφωνα αποτελεί για τον αγοραστή επένδυση, η οποία προσδοκάται από αυτόν να έχει υψηλή απόδοση για αρκετά χρόνια. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, απαραίτητες προϋποθέσεις είναι:

 • Η ποιότητα του ηλιακού θερμοσίφωνα (απόδοση και αντοχή) να είναι υψηλή
 • Η χωρητικότητά του να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες της οικογένειας για ζεστό νερό χρήσης
 • Η εγκατάσταση του να γίνει με τα σωστά πρότυπα
 • Να πραγματοποιείται η προβλεπόμενη περιοδική συντήρηση, για την καλή λειτουργία του, τους καθορισμένους χρόνους από εξουσιοδοτημένους τεχνικούς της εταιρείας.

Με βάση τα ανωτέρω δεδομένα, ο υποψήφιος αγοραστής ηλιακού θερμοσίφωνα θα πρέπει να έχει υπόψη του, ότι η πολυπληθής παρουσία κατασκευαστών ηλιακών θερμοσιφώνων προμηνύει σημαντικές διαφοροποιήσεις στην ποιότητα και την τιμή των προϊόντων τους.

Τα κριτήρια επιλογής που καθορίζει ο αγοραστής, σύμφωνα με τις προτιμήσεις του, το ύψος του ποσού που προτίθεται να επενδύσει και η σωστή διερεύνηση της αγοράς που θα πραγματοποιήσει, προκειμένου να αποφασίσει τι θα αγοράσει, αποτελούν τους καθοριστικούς παράγοντες μιας ορθής - αποδοτικής επένδυσης για ζεστό νερό χρήσης.

Διευκρινίζουμε, για την ορθή ενημέρωση του υποψήφιου αγοραστή, ότι πρέπει να διαχωρίζει τους όρους «υψηλή τιμή» έναντι «ακριβό» και «χαμηλή τιμή» έναντι «φθηνό» προϊόν.

Ειδικότερα, «Ακριβό» προϊόν (ή υπηρεσία) θεωρείται ουσιαστικά εκείνο του οποίου η «πραγματική αξία» (απόδοση, αντοχή, εγγύηση, κλπ.) είναι κατώτερη της τιμής που καταβάλλεται για την απόκτησή του.  Έτσι, η τυχόν «χαμηλότερη τιμή» του δεν κρίνεται συμφέρουσα για τον αγοραστή.

Αντίστοιχα, «Φθηνό» θεωρείται ένα προϊόν του οποίου η «πραγματική αξία» είναι ανώτερη της τιμής που καταβάλλεται για την απόκτησή του, ακόμα κι αν η τιμή του είναι υψηλότερη.

Συμφέρουσα  είναι για τον αγοραστή,  κατά την άποψη μας, η απόκτηση του προϊόντος (ή υπηρεσίας) που έχει τις προδιαγραφές που ανταποκρίνονται πλήρως στην ανάγκη του και το οποίο αποκτά στην «καλύτερη προσφερόμενη τιμή», η οποία προκύπτει από τον ιδανικό συσχετισμό της «τιμής απόκτησης» με το «συνολικό όφελος» που θα καρπωθεί από το προϊόν καθόλη τη διάρκεια της υποσχόμενης ζωής του. Στη συνολική αξιολόγηση φυσικά συνεκτιμώνται και οι ευκολίες πληρωμής.

Η εταιρεία MALTEZOS έχει ως πάγια πολιτική της τον εμπλουτισμό των ποιοτικών χαρακτηριστικών των προϊόντων της με πρόσθετη αξία, η οποία περιλαμβάνει ποικίλες υπηρεσίες και διασφαλίσεις (ελέγχους, ενημέρωση και τεχνική υποστήριξη) για την μέγιστη εκμετάλλευσή τους κατά τη συνολική διάρκεια ζωής τους. Ένα σύνολο ποιοτικών χαρακτηριστικών και υπηρεσιών που καθιστούν τα προϊόντα της ως τα πλέον συμφέροντα και οικονομικότερα στην αγορά.

 

Σας προτείνουν ηλιακό MALTEZOS; Προσοχή στις απομιμήσεις!

Οι ηλιακος θερμοσιφωνας Maltezos πωλούνται, σε όλη την Ελλάδα, αποκλειστικά μέσω εξουσιοδοτημένων συνεργατών της εταιρείας. Έχουν διαπιστωθεί περιπτώσεις κατά τις οποίες, μη εξουσιοδοτημένοι καταστηματάρχες «δηλώνουν» ότι πωλούν ηλιακούς θερμοσίφωνες MALTEZOS, χρησιμοποιώντας τους ως τρόπο προσέγγισης, προκειμένου να επιχειρηματολογήσουν υπέρ άλλων μαρκών.

Άφησε ένα σχόλιο

Για να γράψεις το σχόλιό σου θα πρέπει να συνδεθείς στη σελίδα μας!